Dupa 5 luni de cand sunt posesorul unui Ceed 1.4 SW am spus ca e timpul sa imi spun si eu impresiile despre aceasta masina. Deci, in 5 luni am reusit sa fac cu ea 15000 km, timp in care am putut sa observ si avantajele si dezavantajele Ceed ului. In primul rand sunt foarte multumit de modelul ales, SW ma refer, avand portbagajul arhisuficient pentru ce am eu nevoie:cort, saci de dormit, gratar, bagaje, cratite si alte alea:). Ca si motorizare, asta e m-am incadrat si eu in banii pe care i-am avut. Oricum sunt foarte multumit de motor, isi face mai mult deca onorabil treaba. Desi am vazut prin posturi pe cineva spunand ca Ceed-ul lui e mai stabil decat celelalte e mai stabil la viteza decat celelalte pentru ca el are Pro Ceed, tin sa il contraic: am mers cu toate 3 modelele si SW mi se pare ca se aseaza perfect la drum la viteze mari. Ca avantaje in plus fata de HB nu ar fi prea multe in afara de spatiul total interior mai mare si de forma exterioara mai frumoasa (aici sunt subiectiv dar asta e:P). Ce am observat e faptul ca grautatea in plus nu se cunoaste la consum si performante. Ca si performante 200km/h pe indicator 191km/h pe GPS. Ca si consum am reusit un 5% dar nu ma intrebati cati ani am imbatranit mergand la consumul asta. De obicei consumul mediu e pe undeva pe la 7.8% atat pe vremea cand mergeam in iasi cat si acuma in bucuresti.
Ca si puncte negative:e binecunosctuta problema cu zgomotul la directie care se aude la denivelari dar si la rece am obs eu la mine, zornaitul retrovizoarei, zornaitul politei retractabile de la portbagaj. Am observat si la portiera stanga spate ca atunci cand dau muzica mai tare tot la fel se aude un zornait pe care l-am depistat de la o banda de plastic de la portiera care nu mai clipseaza bine. Iarasi un lucru de care imi pare rau e faptul ca nu mi-am luat cauciuce de 195, pentru ca cele de 185 scartie in draci in curbe mai stranse si masina e ceva mai stabile cu 195. In rest masina e foarte ok si sunt foarte multumit de ea. Pe 15 am programarea la revizie, cica 6 milioane, sunt curios ce fac de banii astia.
Ceed 1.4 "Caruta sport" Best Edition :)
Ceed 1.4 "Caruta sport" Best Edition :)
Cee'd 1.4 SW GLS BEST Kompass Blue
ODO: 65000
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Re: Ceed 1.4 "Caruta sport" Best Edition :)
sa o stapanestio sanatos si bine ai vnt pe clubkia!!!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
-
- Auto:
salut!! si bine ai venit in clubul nostru!!!
=D>
=D>
Kia Cee'd 1.4 GSL Best SW 109 CP Piston Grey
Jurnal de bord viewtopic.php?t=2716
asfrsf
Album foto http://picasaweb.google.com/danielgarto ... iaCeeDSW02
Jurnal de bord viewtopic.php?t=2716
asfrsf
Album foto http://picasaweb.google.com/danielgarto ... iaCeeDSW02
Felicitari,vad ca ai plimbat-o ...poate esti amabil si ne spui si de unde esti? ...si de unde 600ron ptr. revizie???...sunt colegi care au facut revizia mai ieftin.
Bafta si drum bun!!!
Bafta si drum bun!!!
Am facut si revizia. Pana la urma am fost in Vaslui si am facut-o, m-a costat 427 ron, fara programare fara nimic. S-au miscat repede si bine baietii. In Iasi cica pana la urma ar fi 550 ron revizia, dar nu ma mai risc cu ei ca se pare ca nici unu de acolo de la Klado habar nu are cat costa pe bune. Cred ca nu sunt singurul din Iasi care am facut revizia la Vaslui ca baietii cand au auzit ca am facut mai ieftin au sarit direct: "La Vaslui nu-i asa?". Scuza lor cica ar fi uleiul ca mi-ar fi pus semisintetic si alte alea. Nu am vrut sa ma mai cert cu ei: uleiul pus la Vaslui e Castrol 5w40 sintetic. Si desi astia din Iasi sarisera cu gura pe mine ca la 10000 se face revizia, uite ca la Vaslui au facut-o fara sa spuna nimic si la 15600km, bravo lor.
Acum am si eu o intrebare: pe jantele ei originale (din otel) se pot pune cauciucuri de 195? Astia de la Klado au spus da, dar modul in care au spus-o ma fac sa cer si a doua parere. Mersi
@Tedyy: De loc sunt din Iasi dar lucrez si o plimb mai mult in Bucuresti si Bucuresti-Iasi, Bucuresti-Valea Prahovei.
Acum am si eu o intrebare: pe jantele ei originale (din otel) se pot pune cauciucuri de 195? Astia de la Klado au spus da, dar modul in care au spus-o ma fac sa cer si a doua parere. Mersi
@Tedyy: De loc sunt din Iasi dar lucrez si o plimb mai mult in Bucuresti si Bucuresti-Iasi, Bucuresti-Valea Prahovei.
Cee'd 1.4 SW GLS BEST Kompass Blue
Da, 195/65R15. Asa am eu cauciucurile de iarna.gabyja wrote:Acum am si eu o intrebare: pe jantele ei originale (din otel) se pot pune cauciucuri de 195? Astia de la Klado au spus da, dar modul in care au spus-o ma fac sa cer si a doua parere. Mersi
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups