Intalnire Nationala reloaded

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Locked
smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

este cumva vorba de Sambata de Sus (dinspre fagaras)? sau este o alta localitate Sambata pe linga Brasov? ca de la Moeciu pina la Sambata de Sus... nu e "chiar" aproape.... cel putin pe harta :shock: :shock:

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Da, Sambata de sus din Fagaras, intr-adevar, nici chiar asa de aproape. O sa ma uit sa vad si eu exact cati km sunt.

lidmon
Auto: Cee'd

Post by lidmon »

Daca intalnirea totusi ramane pe 11-13iulie, ne poti inscrie si pe noi 2 pers, Lidmon+Joeblack...altfel, noi plecam la Ct 3 sapt...si de abia din august suntem disponibili pentru munte.
1/2 Cee'd 1.4 - model 2013, silver (BV 10 DIL) - jumatatea lui "joeblack"

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

lidmon wrote:Daca intalnirea totusi ramane pe 11-13iulie, ne poti inscrie si pe noi 2 pers, Lidmon+Joeblack...altfel, noi plecam la Ct 3 sapt...si de abia din august suntem disponibili pentru munte.
asa a ramas, cel mai probabil, saptamana viitoare sa va pregatiti de dat banutii.
v-am trecut!!!

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

dc e nationala sa fie si cu mine! :o
kia cee'd best black

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

yrandreia wrote:Pana la urma se mai tine intalnirea? Ma inscriu si eu cu 4 persoane si posibil inca 2 (toti posesori de kia)
Intr-un final te-am trecut in tabel. Draga mea, tare mi-e ca suntem vecine... si inca ft ft aproape una de alta :D

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Johnny27 wrote:La cat de multi s-au adunat, parca am merge in tabara cu scoala:P :lol: :P
Stai tu linistit ca sapt viitoare se cern, cand e vb de dat banutii. Atunci o sa stiu cu exactitate cati suntem.

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Johnny27 wrote:Pai acum spui ca e vorba de bani? Noi cand ne-am inscris ai spus ca este mocca... :P :lol:
:lol: :lol:
Daca gasesti ca am zis eu asa ceva fac cinste. :D

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

[/quote]Stai tu linistit ca sapt viitoare se cern, cand e vb de dat banutii. Atunci o sa stiu cu exactitate cati suntem.[/quote]
Apropos: cati bani trebuie pentru avans? :shock:
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

@petry_1776:in tabel am vazut ca sunt contabilizat cu 50 ron la avans. daca mai trebuie, astept un PM sau un telefon de la tine. ms. sper ca am inteles bine ca vei participa la intalnire pe toata perioada ei, doar esti "sufletul" intalnirilor; fara tine nu se poate :D
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

iulian2007 wrote:@petry_1776:in tabel am vazut ca sunt contabilizat cu 50 ron la avans. daca mai trebuie, astept un PM sau un telefon de la tine. ms. sper ca am inteles bine ca vei participa la intalnire pe toata perioada ei, doar esti "sufletul" intalnirilor; fara tine nu se poate :D
:oops: Multumesc, in week-end-ul asta m-am lamurit si eu de cate ceva. Da, vin de vineri pana duminica.
Locatia este Sambata de Sus. Aveti un link catre poze facute de mine la fata locului in acest week-end. Avand in vedere ca suntem un grup ft mare, trebuie sa ne miscam ft repede. Concluziile:
1. La manastire e de vizitat doar, nu avem gratar, nu avem terasa afara, trebuie sa avem grija sa nu facem galagie si altele.
2. Pensiunea de 3* Poiana Izvorului, este noua, ft ft frumoasa, capacitate 28 camere din care 4 apartamente, toate cu TV in camera, internet. http://www.poiana-izvorului.ro/
150 lei/cam/noapte fara mic dejun
NU avem terasa afara, nici loc pt gratar.
3. Pensiunea Casa Ardeleana, La Ghita, o locatie perfecta pt ce vrem noi, doar ca sunt niste diferente. In primul rand de pret: camere incepand cu 50 lei/cam/noapte baie comuna si afara, pana la 80 lei cam cu baie proprie (momentan 5 camere, posibil 7). Deci mai ieftin, dar ... Ft ft curat, am intrat peste tot si nu stiau ca vin!!!! Terasa, gratar, tot ce vrem. Muzica in aer liber.
Ideea e ca maine, adica azi, tre sa decidem, mai scump si confort sau mai ieftin si ceva mai putin confort pt ca nu pot tine camerele si vreau pana miercuri dim sa am banutzii in cont.
poze: http://picasaweb.google.ro/petruta/Loca ... la_iulie08

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

petry_1776 wrote:Terasa, gratar, tot ce vrem. Muzica in aer liber.
poze: http://picasaweb.google.ro/petruta/Loca ... la_iulie08
Ce a uitat sa spuna petry este ca au si restaurant.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

mai degraba locatia de la punctul 3 pentru ca, cu siguranta nu vom fi un grup foarte linistit iar eu unu vreau sa beau o berica afara la gratar :)

@petry de apreciat efortul pentru a obtine toate aceste detalii, multumim :)
Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Locatia 3 mi se pare cea mai buna pt. intalnire.
O intrebare: Care este ultima zi in care se poate confirma locul ?:)

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Locatia 3. :D
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

Locked

Return to “Întâlniri şi activităţi”