IonutTrif wrote:Salutare la toti,
sunt nou in club, si din pacate inca nu am masina

Am dat avansul in 19.04 iar seria de sasiu a venit in 08.05 cand am platit si masina integral. Desi mi s-a spus ca de la venirea serieie de sasiu pana la livrare trec 2 max 3 saptamani deja au trecut peste 3 saptamani si nici un semn de la deaeler. Mai mult sunt total ignorat si nu mi se mai raspunde la emailuri.
Mai sunt persoane din Cluj care au facut comanda la Willy & Co in aceiasi situatie ?
Salutare la toti! si eu sunt nou in acest forum.
Ionut am si eu aceeasi problema ... eu am fost printre primii care mi-am rezervat o masina de la Willy and Co. un Kia Cee'd 1.4 BEST Black Pearl. Avansul si comanda s-a emis in data de 15.04.2008, cu toate ca masinile am fost comandate inainte de 15 martie din cate stiu eu ....
Au iesit masinile din fabricatie si din 3 masini negre care erau singura care nu a primit serie de sasiu a fost a mea..

( 2 Cee'd-uri erau fara serie de sasiu si inca le asteptau. Am intrebat la dealear si mi-a zis ca au fost doua parti ale fabricatiei si masina mea as fi avut ghinionul sa fie chiar in a doua serie.
Intr-un final cu intarziere de 2 saptamani imi vine seria de sasiu. Fac demersurile la banca (am luat-o prin imprumut bancar - credit auto) si platesc.
Masina ar fi trebuit, dupa dealer sa imi vina la fnal de Mai inceput de Iunie si iata este 17 iunie, masina nu a venit iar dealerul imi tot zice ca vine saptamana asta deja de 3 saptamani. Maine (adica Marti 17 iunie) se fac 3 sapt de la plata integrala a masinii.
Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca dealer-ul meu habar nu are ce se inampla cu masina si imi zice doar abureli. Chiar si cei de la Bucuresti nu zic nimica de ea (cica)
Stiu doar ca masina mea este in bucuresti deja de 3 saptamani si un pic ... gata fabricata ... si trebuie sa i se faca verificarea si sa o trimita. Problema e ca inca nu mi-au trimis-o!! Culmea ... nici macar la verificare nu a fost inca.
Tocmai am vorbit cu dealerul si mi-a zis ca : "Sper sa vina saptamana asta !". Deja sunt exasperat pentru ca, platesc CASCO deja, platesc RCA si pe ce ... pe un produs care doar stiu ca exista, nu l=am vazut si nu il am, ca sa nu mai povestim ca in ritmul asta prind si taxa de inmatriculare cu 60 EUR mai mare!
Sper sa se rezolve cat mai curand si sper sa nu aveti si altii problemele acestea!
Succes si revin cu informatii .... asta daca le aflu !