Dupa aproape 2 luni de asteptare, intr-o zi de vineri imi sun dealerul sperand ca poate stie pe unde se afla masina pe care am comandat-o. Fie pe drum cum ma anuntase cu cateva zile inainte, fie pe trailer. Nicidecum nu-mi trecea atunci prin minte ca deja o are pregatita, mai ales ca cei de la Unicredit leasing o achitasera integral cu o zi inainte. Ma anunta ca in 3 ore ma pot prezenta la livrare. Iau stampila firmei in geanta, cumpar pachetul legislativ si-un trandafir (pentru masina,nu pentru dealer

A doua zi, fuga la mare sa inceapa rodajul pe care l-am preferat extraurban. La intoarcere am ajuns la 700 km cu tot cu plimbari prin Constanta.
Pe autostrada m-am limitat pentru inceput la o viteza de 110-120 km/h cu o turatie de 3000-3300 iar consumul instant oscila intre 5 si 6,8.
In oras nu am prins aglomeratie pana acum pentru ca am circulat mai mult seara insa probabil ca va fi in jur de 10.
Acum, voi incerca, cum am observat in alte jurnale sa fac o lista cu plusuri si minusuri desi e destul de devreme:
Minusuri:
-vizibilitate scazuta in spate
-suspensie usor rigida
-torpedou micut
Plusuri:
-stabilitate
-spatiu mai mult decat suficient pe bancheta din spate(pentru un coupe)
-oglinzile ca de tir(practic dispare unghiul mort)
-calitatea materialelor