Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
cum adica iar? terminasera cu problemele? saptamana asta vom vedea cat se poate tine de cuvant domnu damian. de-abia dupa aia vom sti daca au terminat cu problemele.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
-
- Moderator
- Auto:
Eu din ce stiam masinile pleaca oricum (achitate sau nu)... Mie asa mi-a zis dealer-ul. Si luand in considerare faptul ca eu am luat masina la aprox 3 zile dupa plataintegrala (facuta de leasing, nu de mine), eu cred ca pleaca spre tara oricum. Singurul loc unde s-ar putea sa stea mai mult, daca nu sunt achitate cred ca e zona libera sau Pitesti, iar din cate am vazut/auzit nu prea sta nici una in zona libera...
Sper sa fi fost de ajutor
Sper sa fi fost de ajutor

@gigix
-oamenii din bacau sint seriosi in schimb relatia lor cu cei din bucuresti e cam neserioasa.undeva,pe fir e un scurt-circuit care genereaza multa ambiguitate.oricum,e bine sa te inarmezi cu rabdare si sa-ti planifici ca termen de asteptare circa 3 luni.altfel cauzeaza la organism.
-cind ai dat comanda?
-oamenii din bacau sint seriosi in schimb relatia lor cu cei din bucuresti e cam neserioasa.undeva,pe fir e un scurt-circuit care genereaza multa ambiguitate.oricum,e bine sa te inarmezi cu rabdare si sa-ti planifici ca termen de asteptare circa 3 luni.altfel cauzeaza la organism.
-cind ai dat comanda?
Sageata Albastra-BC18GBA
Ce se aude la inceput de saptamana? Dupa cate vad eu, ne fenteaza si saptamana asta. Daca aveau de gand sa termine cu livrarile comenzilor din iunie incepeau saptamana in forta dar cred ca nu pot sa-si depaseasca ritmul.
Fratilor, nu mai stati si asteptati degeaba, mergeti la O.P.C.! Cu cat mai multe reclamatii si plata a cat mai multe amenzi cu atat se scurteaza termenul. Altfel vad ca nu reactioneaza in nici un fel. Nu este posibil sa nu ti se incheie un contract cu termeni clari de livrare cand dai niste bani si mai ales sume uriase.
Haideti sa ne intalnim intr-o zi si sa mergem peste ei la Bucuresti. Ce ziceti de data de joi 20 sept. ca tot au comunicat-o ei ca data de livrare maxima? Noi cei pacaliti suntem cei multi. Cu siguranta o sa-i facem responsabili. Astia se scalda in nesimtire!

Fratilor, nu mai stati si asteptati degeaba, mergeti la O.P.C.! Cu cat mai multe reclamatii si plata a cat mai multe amenzi cu atat se scurteaza termenul. Altfel vad ca nu reactioneaza in nici un fel. Nu este posibil sa nu ti se incheie un contract cu termeni clari de livrare cand dai niste bani si mai ales sume uriase.
Haideti sa ne intalnim intr-o zi si sa mergem peste ei la Bucuresti. Ce ziceti de data de joi 20 sept. ca tot au comunicat-o ei ca data de livrare maxima? Noi cei pacaliti suntem cei multi. Cu siguranta o sa-i facem responsabili. Astia se scalda in nesimtire!

saluatare! sunt un nou venit pe forum. am si eu niste intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri.
Am facut comanda de ceed la sfarsitul lui august. am dat avans, iar acum astept sa primesc masina. sunt totusi nelamurita. toata lumea vorbeste de serii... mie nu mi s-a spus nimik de catre cel de la vanzari.va rog explicati-mi si mie care-i faza cu seria masinii, cand vine... va rog. sunt total debusolata. merci
Am facut comanda de ceed la sfarsitul lui august. am dat avans, iar acum astept sa primesc masina. sunt totusi nelamurita. toata lumea vorbeste de serii... mie nu mi s-a spus nimik de catre cel de la vanzari.va rog explicati-mi si mie care-i faza cu seria masinii, cand vine... va rog. sunt total debusolata. merci
-
- Killed In Action
- Auto:
Nu este o regula in legatura cu seria. Oricum, dealer-ul trimite comenzile adunate in timpul lunii la sfarsitul acesteia 25-30, dupa care urmeaza o perioada de 1,2,3 saptamani in care trebuie sa-ti vina seria. Mie unul nu mi-a venit nici acum si astept de 7 saptamani deja, iar comanda e data pentru un LX BASE diesel. Dupa ce-ti vine seria mai astepti 1-2-3 saptamani iar daca ai "noroc" poate mai mult. Oricum am vazut si cazuri de exceptie mai ales in bucuresti unde am constatat ca o comanda IDENTICA cu a mea, si facuta mai tarziu decat mine a fost onorata deja pe 21 august. Ce sa mai zic.. Bucurestiul are prioritate, e clar.alunush wrote:saluatare! sunt un nou venit pe forum. ..
Asa ca oricine vrea sa vada masina mai repede => bucuresti.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
-
- Auto: