Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Aaa, deci iar au probleme cu livrarea ... si servesc dude d'astea ... :(
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

cum adica iar? terminasera cu problemele? saptamana asta vom vedea cat se poate tine de cuvant domnu damian. de-abia dupa aia vom sti daca au terminat cu problemele.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

bibiloi wrote:Masina pleaca din Zilina dupa confirmarea platii integrale :?: :?:
Totusi care stie daca e asa au ba :?:
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Masina nu are cum sa plece de la fabrica abia dupa confirmarea platii!
Exista un contract incheiat cu fiecare distribuitor.
Doar n-o sa tina masina acolo pana le intra banii in cont!
E vorba de spatiu.
Cred ca asta este gaselnita celor de aici,din Romania
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

alexcercel
Moderator
Auto:

Post by alexcercel »

Eu din ce stiam masinile pleaca oricum (achitate sau nu)... Mie asa mi-a zis dealer-ul. Si luand in considerare faptul ca eu am luat masina la aprox 3 zile dupa plataintegrala (facuta de leasing, nu de mine), eu cred ca pleaca spre tara oricum. Singurul loc unde s-ar putea sa stea mai mult, daca nu sunt achitate cred ca e zona libera sau Pitesti, iar din cate am vazut/auzit nu prea sta nici una in zona libera...

Sper sa fi fost de ajutor :)
Cee'd LX Best 1.4 Machine Silver :: B-70-YIM
>> Jurnalul bordului meu :D <<
Minisite Design

gigix
Auto:

Post by gigix »

Mai e cineva aici care a comandat in august la dealer-ul din Bacau?
Astept impresii...or fi seriosi... sau trebuia sa ma duc la Klado in Iasi?

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

iar s-a intrat in ceata cu masinile.. nimeni nu mai stie nimic.. transportul dureaza 2-3 zile ..si din cate stiam eu pleaca din 5 in 5 zile din zilina.., dar inca o data trebuie sa facem presupuneri.
LX BEST 1.4 SO RED

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

@gigix
-oamenii din bacau sint seriosi in schimb relatia lor cu cei din bucuresti e cam neserioasa.undeva,pe fir e un scurt-circuit care genereaza multa ambiguitate.oricum,e bine sa te inarmezi cu rabdare si sa-ti planifici ca termen de asteptare circa 3 luni.altfel cauzeaza la organism.
-cind ai dat comanda?
Sageata Albastra-BC18GBA

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

Ce se aude la inceput de saptamana? Dupa cate vad eu, ne fenteaza si saptamana asta. Daca aveau de gand sa termine cu livrarile comenzilor din iunie incepeau saptamana in forta dar cred ca nu pot sa-si depaseasca ritmul. :x
Fratilor, nu mai stati si asteptati degeaba, mergeti la O.P.C.! Cu cat mai multe reclamatii si plata a cat mai multe amenzi cu atat se scurteaza termenul. Altfel vad ca nu reactioneaza in nici un fel. Nu este posibil sa nu ti se incheie un contract cu termeni clari de livrare cand dai niste bani si mai ales sume uriase.
Haideti sa ne intalnim intr-o zi si sa mergem peste ei la Bucuresti. Ce ziceti de data de joi 20 sept. ca tot au comunicat-o ei ca data de livrare maxima? Noi cei pacaliti suntem cei multi. Cu siguranta o sa-i facem responsabili. Astia se scalda in nesimtire! :evil:
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

octombrie scrie pe noi
LX BEST 1.4 SO RED

luci
Auto:

Post by luci »

@malata:nu mai ti legatura cu dealarul poate ne ajuti si pe noi cu ceva despre transport si serii?
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

alunush
Auto:

Post by alunush »

saluatare! sunt un nou venit pe forum. am si eu niste intrebari, daca ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri.
Am facut comanda de ceed la sfarsitul lui august. am dat avans, iar acum astept sa primesc masina. sunt totusi nelamurita. toata lumea vorbeste de serii... mie nu mi s-a spus nimik de catre cel de la vanzari.va rog explicati-mi si mie care-i faza cu seria masinii, cand vine... va rog. sunt total debusolata. merci

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

alunush wrote:saluatare! sunt un nou venit pe forum. ..
Nu este o regula in legatura cu seria. Oricum, dealer-ul trimite comenzile adunate in timpul lunii la sfarsitul acesteia 25-30, dupa care urmeaza o perioada de 1,2,3 saptamani in care trebuie sa-ti vina seria. Mie unul nu mi-a venit nici acum si astept de 7 saptamani deja, iar comanda e data pentru un LX BASE diesel. Dupa ce-ti vine seria mai astepti 1-2-3 saptamani iar daca ai "noroc" poate mai mult. Oricum am vazut si cazuri de exceptie mai ales in bucuresti unde am constatat ca o comanda IDENTICA cu a mea, si facuta mai tarziu decat mine a fost onorata deja pe 21 august. Ce sa mai zic.. Bucurestiul are prioritate, e clar.

Asa ca oricine vrea sa vada masina mai repede => bucuresti.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

klawz
Auto:

Post by klawz »

p-asta cu Bucurestiu de unde ai scos-o?

mihaiaugustin
Auto:

Post by mihaiaugustin »

CLAR OCTOMBIRE, asa cum am zis si acum cateva zile... MARE NESERIOZITATE.. . cine se astepta la asa ceva. Nici macar nu sunt in stare spuna cand vin, unde sunt masinile..
Cee'd 1.4 GSL EX Classic - KOMPASS BLUE - 41.000+ KM
DJ 17 SKY

Post Reply

Return to “Generalităţi”