Am reusit intr-un final al rabdarii mele sa gasesc o echipa de tuneri dispusi sa ne faca o grila dupa placul nostru.
Va trebui sa merg sa vada actuala grila pt a ne putea da mai multe detalii referitoare la costurile de producere...problema cea mai mare este producerea [primei grile care va fi cea mai scumpa poate sa fie 1 mil sau 4mil...dar in niciun caz 5,6,7 cum sunt cele de prin afara.
dupa realizarea matritei costurile productiei de serie va fi mult mai mic iar grilele se vor produce pe banda pt doritori

acuma rugamintea mea este pt toti pasionatii doritorii sa veniti cu idei de grile, materialul pe care l-ati dori poze drept exemplu...etc in ideea sa cadem d acord cu toti la un anumit model tocmai pt a beneficia de un pret mai bun al unei productii in serie de grila sport.
daca se va ajunge la o intelegere ma voi ocupa personal de toate demersurile in vederea obtinerii unui lucru cu adevarat special. e valabil si pt cei cu ceed conditiile fiind aceleasi...prima e ceva mai scumpa apoi dupa producerea matritei pretul va scadea.