PS Cand am bagat-o aseara in garaj aveam 1000 km

daca ai volumul de la 20 in sus, fii sigur ca vibreazaLrk wrote:Recent am auzit o vibratie, suna ca si cum vibra ceva din sticla si mi-am facut griji. Cand se auzea puneam mana pe bord, pe manere, pe toate, pana cand mi-am dat seama ca e retrovizoarea. Vibratia e infima, pun degetul fara sa apas deloc pe oglinda si se opreste. Nu merita se merg in service cu ea pentru atata, dar cum sa rezolv problema?
da muzica mai incetLrk wrote:Recent am auzit o vibratie, suna ca si cum vibra ceva din sticla si mi-am facut griji. Cand se auzea puneam mana pe bord, pe manere, pe toate, pana cand mi-am dat seama ca e retrovizoarea. Vibratia e infima, pun degetul fara sa apas deloc pe oglinda si se opreste. Nu merita se merg in service cu ea pentru atata, dar cum sa rezolv problema?
...nu cred ca te-a auzit....DA MUZICA MAI INCEEETTT!!!!bogdan241 wrote:da muzica mai incetLrk wrote:Recent am auzit o vibratie, suna ca si cum vibra ceva din sticla si mi-am facut griji. Cand se auzea puneam mana pe bord, pe manere, pe toate, pana cand mi-am dat seama ca e retrovizoarea. Vibratia e infima, pun degetul fara sa apas deloc pe oglinda si se opreste. Nu merita se merg in service cu ea pentru atata, dar cum sa rezolv problema?
...nu cred ca te-a auzit....DA MUZICA MAI INCEEETTT!!!!bogdan241 wrote:da muzica mai incetLrk wrote:Recent am auzit o vibratie, suna ca si cum vibra ceva din sticla si mi-am facut griji. Cand se auzea puneam mana pe bord, pe manere, pe toate, pana cand mi-am dat seama ca e retrovizoarea. Vibratia e infima, pun degetul fara sa apas deloc pe oglinda si se opreste. Nu merita se merg in service cu ea pentru atata, dar cum sa rezolv problema?