la cati km se schimba filtrul de motorina?

Inclusiv campaniile de rechemări
inginerul
Auto:

la cati km se schimba filtrul de motorina?

Post by inginerul »

Am fost in Constanta la raver service si pt revizia de 20.000 km au spus ca se schimba filtru de motorina. In total vreo 750 ron. Astia cam exagereaza . Dupa ei cred ca trebuie sa schimbi tot motorul la fiecare revizie. Voi ca stiti se schimba sau nu filtrul de motorina la 20.000 km ? \Nu de alta dar costa 230 ron. Si daca e vb sa fie schimbat la fiecare revizie e cam furt pe fata. Ce informatii oficiale aveti pe aceasta tema?
KIA CEED 1.6 CRDI HP BEST NEAGRA, DAUNA TOTALA, CEED 1.4 CITY NOUA MACHINE SILVER TINUTA 3 SAPTAMANI SI SCHIMBATA CU CEED 1.6 CRDI BEST KOMPAS BLUE. DIESELUL E DIESEL ORICE S-AR ZICE.

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Conform manualului de intretinere la pagina 7-11, cartusul filtrului de motorina (scris gresit 'Cartus de filtru de ulei') se inlocuieste la 30.000km. Se recomanda inocuirea sa la revizie ca sa eviti o vizita suplimentara in service.

Daca nu vrei sa il schimbi le spui ca mai vii o data la 30.000km si gata.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Cost revizii.

Image
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

mandr
Auto:

Re: la cati km se schimba filtrul de motorina?

Post by mandr »

inginerul wrote:Am fost in Constanta la raver service si pt revizia de 20.000 km au spus ca se schimba filtru de motorina. In total vreo 750 ron. Astia cam exagereaza . Dupa ei cred ca trebuie sa schimbi tot motorul la fiecare revizie. Voi ca stiti se schimba sau nu filtrul de motorina la 20.000 km ? \Nu de alta dar costa 230 ron. Si daca e vb sa fie schimbat la fiecare revizie e cam furt pe fata. Ce informatii oficiale aveti pe aceasta tema?

Salut, ca sa scapi de grija asta faci reviziile la 15.000km, si asa vei schimba filtrul de motorina o revizie da, una nu si este si mai bine pentru masina , revizia este recomandata la 15.000 pentru drumurile noastre !!!

Post Reply

Return to “Garanţie, revizii”