Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
Malata; am o intrebare te rog
Cum aiu estimat ca ti vine pe 4 septembrie (camionul sosind pe 27 aug), ca vreu si eu sa fac o estimare a mea fiind in camionul nr.1
Cum aiu estimat ca ti vine pe 4 septembrie (camionul sosind pe 27 aug), ca vreu si eu sa fac o estimare a mea fiind in camionul nr.1
dacia alba 97 -00
tico alb 00 - 07 de însurat(okazie)
fabia alba 05 - 07
ceed 1.4 piston grey cu ceva optionale (seria din 09 07 07 luată de la MIT pe 30 08 07 in termen!!!
tico alb 00 - 07 de însurat(okazie)
fabia alba 05 - 07
ceed 1.4 piston grey cu ceva optionale (seria din 09 07 07 luată de la MIT pe 30 08 07 in termen!!!
Estimarea de 4 sept e facuta inainte sa primesc mailul de astazi, scuze. Azi dealerul de la IMG Cantemir mi-a promis ca marti, 28 aug va fi masina in Bucuresti;
o sa modific si semnatura.
o sa modific si semnatura.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
astazi am sosit acasa din concediu, normal trecut pe la dealer sa vad de masina, normal ca masina nu era venita. Cica astazi ajunge la Pitesti. Peste putin timp fac 4 luni de la comanda. "Multumesc" Kia
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Desi masina mea nu era printre cele din camioanele (11) care trebuie sa soseasca, azi am aflat ca masina mea ar fi ple Pitesti si ca cel tarziu luni o primesc. Sper sa nu fie din nou abureala pentru ca administratorul firmei unde lucrez si care a facut leasingul pentru mine, e hotarat sa actioneze mai dur asa ca deja a vorbit cu avocatul cu care colaboram pentru o inaintare catre MIT. Deci...pana luni si apoi comunicam prin avocati daca nu se rezolva pana atunci.
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
Bine ai venit in club, eu tre sa o ridic candva saptamana viitoare. Sau cel putin asa zic cei de la klado.tsunami wrote:I joined the club!
Astazi am comandat si eu masina la Klado in Iasi. LX BEST MT - Kompass Blue. Am cam avut durere de cap cu actele pentru leasing la OTP dar gata. Trebuie doar sa mai platesc avansul la firma de leasing si ma rog [-o< sa vina cat mai repede.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO
-
- Auto:
Intarzieri....
Eu propun sa facem o adresa, un mail catre Zilina si catre KIA Korea. Sa-i informam despre cum stau lucrurile la noi cu importatorul si poate ne lamuresc ei care este termenul adevarat de livrare a unei masina dupa ce faci o camanda si platesti un avans. Nu se specifica nici o data de livrare in contract, si nu e posibil, la toti ceilalti importatori lucrurile stau mult mai bine, mult mai organizati, isi cunosc stocurile si datele de livrare. Nu au un grafic cu livrarile, e o aiureala totala. Nici nu vreau sa ma gandesc daca apare o problema sa ai nevoie de o piesa de schimb cate luni mai astepti. Asa ceva nu e posibil sa fim dusi cu presul de la o luna la alta. Cineva trebuie sa-l traga de urechi pe MIT Motors. Cine este de acord sa facem un mail catre Zilina si Korea ?
Cee'd 1.4 GSL EX Classic - KOMPASS BLUE - 41.000+ KM
DJ 17 SKY
DJ 17 SKY
-
- Auto:
Parerea mea este ca nu aveti de ce sa va impacientati. Cred ca o sa va vina masinile pe la mijlocul lui Septembrie.
Ce sa mai zic de mine ca am facut comanda pe 24 Iulie si mi-au dat termen de livrare mijlocul lui septembrie. Ca au angajat aia 3 schimburi la fabrica si acum le fac mult mai repede.
Ce pot sa zic ? Eu sper sa fi facut astia rost de transportatori sa fie in stare sa aduca in Bucuresti cate masini fac aia la Zilina. Dar nu m-as fi gandit niciodata inainte sa fac comanda la faze din astea cu masini pierdute, stocuri necunoascute si asa mai departe.
Deci eu care am facut comanda sper sa mi-o aduca la mijlocul-sfarsitul lui septembrie. Cei din iunie sigur vor avea masinile pana atunci ! Parerea mea
Ce sa mai zic de mine ca am facut comanda pe 24 Iulie si mi-au dat termen de livrare mijlocul lui septembrie. Ca au angajat aia 3 schimburi la fabrica si acum le fac mult mai repede.
Ce pot sa zic ? Eu sper sa fi facut astia rost de transportatori sa fie in stare sa aduca in Bucuresti cate masini fac aia la Zilina. Dar nu m-as fi gandit niciodata inainte sa fac comanda la faze din astea cu masini pierdute, stocuri necunoascute si asa mai departe.
Deci eu care am facut comanda sper sa mi-o aduca la mijlocul-sfarsitul lui septembrie. Cei din iunie sigur vor avea masinile pana atunci ! Parerea mea

Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000