Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

si mie tot asa mi-au zis ca totul decurge normal si ca nu sunt probleme. :shock:
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

alemalexra
Auto:

Post by alemalexra »

Malata; am o intrebare te rog
Cum aiu estimat ca ti vine pe 4 septembrie (camionul sosind pe 27 aug), ca vreu si eu sa fac o estimare a mea fiind in camionul nr.1
dacia alba 97 -00
tico alb 00 - 07 de însurat(okazie)
fabia alba 05 - 07
ceed 1.4 piston grey cu ceva optionale (seria din 09 07 07 luată de la MIT pe 30 08 07 in termen!!!

Malata
Auto:

Post by Malata »

Estimarea de 4 sept e facuta inainte sa primesc mailul de astazi, scuze. Azi dealerul de la IMG Cantemir mi-a promis ca marti, 28 aug va fi masina in Bucuresti;
o sa modific si semnatura.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

arka
Auto:

Post by arka »

astazi am sosit acasa din concediu, normal trecut pe la dealer sa vad de masina, normal ca masina nu era venita. Cica astazi ajunge la Pitesti. Peste putin timp fac 4 luni de la comanda. "Multumesc" Kia
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Desi masina mea nu era printre cele din camioanele (11) care trebuie sa soseasca, azi am aflat ca masina mea ar fi ple Pitesti si ca cel tarziu luni o primesc. Sper sa nu fie din nou abureala pentru ca administratorul firmei unde lucrez si care a facut leasingul pentru mine, e hotarat sa actioneze mai dur asa ca deja a vorbit cu avocatul cu care colaboram pentru o inaintare catre MIT. Deci...pana luni si apoi comunicam prin avocati daca nu se rezolva pana atunci.
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

twiny
Auto:

Post by twiny »

cred ca trebui sa ma duk la pitesti sa gasesc parcul si sa dau spaga la paznic sa caute masina prin parcul ala , dupa sasiu!!
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

I joined the club!
Astazi am comandat si eu masina la Klado in Iasi. LX BEST MT - Kompass Blue. Am cam avut durere de cap cu actele pentru leasing la OTP dar gata. Trebuie doar sa mai platesc avansul la firma de leasing si ma rog [-o< sa vina cat mai repede.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

felicitari pentru viitoarea achizitie si livrare rapida :D
Image

twiny
Auto:

Post by twiny »

tocmai am primit un mail de la dealer in care zice ca s-a mutat punctul de verificare din pitesti( nu a zis unde..) si masina i-mi va veni in termen!!

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

tsunami wrote:I joined the club!
Astazi am comandat si eu masina la Klado in Iasi. LX BEST MT - Kompass Blue. Am cam avut durere de cap cu actele pentru leasing la OTP dar gata. Trebuie doar sa mai platesc avansul la firma de leasing si ma rog [-o< sa vina cat mai repede.
Bine ai venit in club, eu tre sa o ridic candva saptamana viitoare. Sau cel putin asa zic cei de la klado.
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

cave
Auto:

Post by cave »

Deci pana la urma, situatia va fi astfel pentru comenzile din iunie:
- seriile 1-7 septembrie
- masinile undeva 25 septembrie - 10 octombrie?

Stie cineva altceva?

Evident adopt un ton optimist aici ....

twiny
Auto:

Post by twiny »

Astazi ma duk sa ridic masinaaaa......Uraaa....Se pare ca tam-tam-ul pe care l-am facut a avut cat de cat efect...si am scos si o alarma!!! :P

mihaiaugustin
Auto:

Intarzieri....

Post by mihaiaugustin »

Eu propun sa facem o adresa, un mail catre Zilina si catre KIA Korea. Sa-i informam despre cum stau lucrurile la noi cu importatorul si poate ne lamuresc ei care este termenul adevarat de livrare a unei masina dupa ce faci o camanda si platesti un avans. Nu se specifica nici o data de livrare in contract, si nu e posibil, la toti ceilalti importatori lucrurile stau mult mai bine, mult mai organizati, isi cunosc stocurile si datele de livrare. Nu au un grafic cu livrarile, e o aiureala totala. Nici nu vreau sa ma gandesc daca apare o problema sa ai nevoie de o piesa de schimb cate luni mai astepti. Asa ceva nu e posibil sa fim dusi cu presul de la o luna la alta. Cineva trebuie sa-l traga de urechi pe MIT Motors. Cine este de acord sa facem un mail catre Zilina si Korea ?
Cee'd 1.4 GSL EX Classic - KOMPASS BLUE - 41.000+ KM
DJ 17 SKY

narcisus77
Auto:

Post by narcisus77 »

Parerea mea este ca nu aveti de ce sa va impacientati. Cred ca o sa va vina masinile pe la mijlocul lui Septembrie.
Ce sa mai zic de mine ca am facut comanda pe 24 Iulie si mi-au dat termen de livrare mijlocul lui septembrie. Ca au angajat aia 3 schimburi la fabrica si acum le fac mult mai repede.
Ce pot sa zic ? Eu sper sa fi facut astia rost de transportatori sa fie in stare sa aduca in Bucuresti cate masini fac aia la Zilina. Dar nu m-as fi gandit niciodata inainte sa fac comanda la faze din astea cu masini pierdute, stocuri necunoascute si asa mai departe.
Deci eu care am facut comanda sper sa mi-o aduca la mijlocul-sfarsitul lui septembrie. Cei din iunie sigur vor avea masinile pana atunci ! Parerea mea :)
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000

luci
Auto:

Post by luci »

vad ca esti foarte optimist dar cu parere de rau iti spun ca sigur o sa fii dezamagit.eu nu-mi mai fac sperante ca o primesc la mijlocul lui sept. si am dat comanda in 6 iunie
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

Post Reply

Return to “Generalităţi”