Dopurile din praguri
Dopurile din praguri
Stie cineva cand trebuie umblat la dopurile de cauciuc din praguri.Am inteles ca se scot atunci cand se acumuleaza apa in praguri. Voi ce stiti? 

KIA Cee`d 1.4 BEST
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Re: Dopurile din praguri
unde se gasesc aceste dopuri de care zici tu?
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
-
- Auto:
Eu stiam ca apa se aduna doar prin periferice adica usi+haion(mai e si apa acumulata pe parbriz dar aia are canal care duce sub masina deci nu se pune...cred
) si se scurge prin gaurile de drenaj care nu au dopuri sunt mai mult niste decupari patrate in fetele de usi de dimensiunea unui bob de mazare prin care toata apa+mizeria acumulata se scurge si periodic se curata (eu folosesc aparatul de spalat cu presiune) - 6 luni-1 an nu mai stiu...eu le verific la 2-3 luni sa fiu sigur..
A si mai stiam de drenajul de la A/C...de alte gaoace
nu mai stiu....poate la revizie i-or trage baietii o clisma sanatoasa
prin toate gaurile 

A si mai stiam de drenajul de la A/C...de alte gaoace

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Nici eu nu stiu de dopurile de care zici tu. De unde te-ai informat despre acest lucru ?
Numai bine.
Numai bine.
marius01, sa nu-ti treca prin gand sa scoti dopurile alea pentru a baga ulei ars ca la vechile dacii in praguri, lonjeroane , usi , etc.
Vezi exista niste spray-uri cu ceara pentru asa ceva -intreaba la tinichigerii

C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
Vad ca multi nu s-au uitat deloc la praguri.te uiti sub usa si vezi dopurile din praguri

scubli wrote:Nici eu nu stiu de dopurile de care zici tu. De unde te-ai informat despre acest lucru ?
Numai bine.
KIA Cee`d 1.4 BEST
Ma gandesc ca daca au pus dopuri din cauciuc atunci au un rol acolo! Trebuie sa intrebam la service.Daca or sti si ei

costelo wrote:marius01, sa nu-ti treca prin gand sa scoti dopurile alea pentru a baga ulei ars ca la vechile dacii in praguri, lonjeroane , usi , etc.
KIA Cee`d 1.4 BEST
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Unul din cei care nu s-au uitat deloc la praguri sunt si eumarius01 wrote:Vad ca multi nu s-au uitat deloc la praguri.te uiti sub usa si vezi dopurile din praguri![]()
![]()
![]()

Maine am sa ma uit si eu. Stii cum e, omul cat traieste tot invata.

scubli wrote:Unul din cei care nu s-au uitat deloc la praguri sunt si eumarius01 wrote:Vad ca multi nu s-au uitat deloc la praguri.te uiti sub usa si vezi dopurile din praguri![]()
![]()
![]()
Maine am sa ma uit si eu. Stii cum e, omul cat traieste tot invata.
KIA Cee`d 1.4 BEST
Tratamentul anticoroziv al cavitatilor la aceste masini se face pe viata din fabrica. Nu este nevoie de nici uncostelo wrote:marius01, sa nu-ti treca prin gand sa scoti dopurile alea pentru a baga ulei ars ca la vechile dacii in praguri, lonjeroane , usi , etc.
tratament ulterior. Doar in cazul in care masina a suferit doamne'fere un accident, atunci se verifica cu un boroscop
si se intervine daca este nevoie.(de obicei este nevoie)
Tratamentul se face cu un material special pentru cavitati pe baza de stearina.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Deci nu trebuie umblat la dopurile din praguri.
Eu ma gandeam ca poate trebuie scoase la un anumit interval de timp.Dar acum am inteles Joco.
Joco vreau sa te intreb ce parere ai de grosimea tablei la ceed in comparatie cu a altor marci.Te inteb pt ca stiu ca te pricepi.
Merci de informatie
Eu ma gandeam ca poate trebuie scoase la un anumit interval de timp.Dar acum am inteles Joco.
Joco vreau sa te intreb ce parere ai de grosimea tablei la ceed in comparatie cu a altor marci.Te inteb pt ca stiu ca te pricepi.
Merci de informatie

Joco wrote:Tratamentul anticoroziv al cavitatilor la aceste masini se face pe viata din fabrica. Nu este nevoie de nici uncostelo wrote:marius01, sa nu-ti treca prin gand sa scoti dopurile alea pentru a baga ulei ars ca la vechile dacii in praguri, lonjeroane , usi , etc.
tratament ulterior. Doar in cazul in care masina a suferit doamne'fere un accident, atunci se verifica cu un boroscop
si se intervine daca este nevoie.(de obicei este nevoie)
Tratamentul se face cu un material special pentru cavitati pe baza de stearina.
Joco
KIA Cee`d 1.4 BEST
@marius01: la asta nu ma pricep....tinichigerie doar teoretic stiu.
Considerand greutatea masini si motorul usor cu bloc de aulminiu,
nu cred ca grosimea tablei ar fi mica.
Mai degraba izolarea fonica pe interiorul suprafetelor mari este putin
precara. De aceea ai senzatia ca suna cam subtire.
Joco
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
Deacord cu tine in ceea ce priveste greutatea si izolarea fonica, dar comparand tabla ceed-lui cu a unui seat cordoba si nunumai pare cam subtire.Am facut proba cu degetul apasand pe plafonul meu la ceed si apasand si pe cel de la seat.La seat parca e tabla de 2 iar la ceed-ul meu parca e de 0.5.Am facut proba si la usi , capota si alte elemente.Nu stiu in comparatie cu alte modele mai noi de la alte marci cum e tabla ceed-lui(logan,peugeot,fiat,etc).Daca tabla e subtire nu stiu de unde are o masa (1300kg) totusi maricica!? Poate are lonjeroane mai groase!Ce parere ai Joco si alti baieti care se mai pricep?
Joco wrote:@marius01: la asta nu ma pricep....tinichigerie doar teoretic stiu.
Joco
KIA Cee`d 1.4 BEST
Deacord cu tine in ceea ce priveste greutatea si izolarea fonica, dar comparand tabla ceed-lui cu a unui seat cordoba si nunumai pare cam subtire.Am facut proba cu degetul apasand pe plafonul meu la ceed si apasand si pe cel de la seat.La seat parca e tabla de 2 iar la ceed-ul meu parca e de 0.5.Am facut proba si la usi , capota si alte elemente.Nu stiu in comparatie cu alte modele mai noi de la alte marci cum e tabla ceed-lui(logan,peugeot,fiat,etc).Daca tabla e subtire nu stiu de unde are o masa (1300kg) totusi maricica!? Poate are lonjeroane mai groase!Ce parere ai Joco si alti baieti care se mai pricep?

KIA Cee`d 1.4 BEST