Sistem electromagnetic pentru parcare

Cum se rezolvă diverse probleme
scubli
"ambiguus"
Auto:

Re: Sistem electromagnetic pentru parcare

Post by scubli »

Destul de interesant acest sistem de ajutor la parcare. Buna idee a avut cel ce l-a inventat.
Mi se pare mult mai ok, pt. cei care vor asa ceva, decat banalii senzori care necesita gaurirea barii spate.

@thor29b: Stai linistit ca un camp electromagnetic nu este influentat doar de materiale metalice ci si de materiale dielectrice. ;)

Numai bine.

arlionok
Auto:

Post by arlionok »

thor29b wrote:Am dat comanda de senzorul mentionat.
Mai multe detalii in postul 118 de aici :http://vwforum.vwforum.ro/index.php?sho ... 663&st=100
In privinta montarii nu cred ca baietii de la service or sa faca mofturi dar costul o sa fie pe masura + ca nu mai ai probleme cu garantia.
Eu o sa-l montez singur. :wink:
Asteptam detalii dupa ce il montezi, eventual poze din timpul instalarii si concluzii cat e de eficient sistemul.
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

stefancristi84
Auto:

Post by stefancristi84 »

astept sa vad ce ai rezolvat. eu unul am renuntat sa instalez singur dupa cateva ore de stat afara in frig, si cand am realizat ca nu am idee cum dau bara jos. sper sa reusesti si sa faci si un manual...

Dony
Auto:

Post by Dony »

Ogy wrote: f)platesti si pleci acasa multumit ca ai invatat lectia de aici :P
Salut Ogy! Si cat anume platesti pt operatia de montare a acestui dispozitiv?.Mai sunt curios si daca esti multumit de el.Ms.
kia Cee'd 1.4 GSL MT Best , Kompass Blue , 109 caluti, ODO=19000 km, folie geamuri pe spate

thor29b
proceeds
Auto:

Post by thor29b »

Dat fiind faptul ca dupa 15 zile de la comanda inca nu am primit sistemul asta de detectie, (posta romana stie DeCe) nu pot sa dau mai multe detalii.
Poate ne ajuta stefancristi84 cu detalii pt ca a primit coletul .
BEST PRO Cee'd MACHINE Silver 1.4 GSL comanda 17.06.2008, 15.07.2008 primit serie, 30.07.2008 sosit acasa.

Joco
Auto:

Post by Joco »

thor29b wrote:Dat fiind faptul ca dupa 15 zile de la comanda inca nu am primit sistemul asta de detectie, (posta romana stie DeCe) nu pot sa dau mai multe detalii.
Poate ne ajuta stefancristi84 cu detalii pt ca a primit coletul .
Eu l-am comandat si a venit coletul in 4 zile. Inca nu l-am montat pentru ca nu am avut timp.

Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

@Dony
Nu platesc nimic, pentru ca nu ma intereseaza acest sistem. Parca ti-am raspuns si pe privat. Prefer sa imi pun o camera dar doar daca imi pun folie, altfel sunt invatat cu dimensiunile masinii acum. Oricum la inceput (in primele luni de la achizitionare) sistemele de parcare isi merita banii...am vazut foarte multe cee'd-uri busite din cauza ca nu le aveau...inclusiv pe a mea.

stefancristi84
Auto:

Post by stefancristi84 »

salut. eu am zis de la inceput ca-l voi instala singur, dar la prima incercare nu am reusit sa dau bara jos. am stabilit ca voi mai incerca dupa ce gasesc ceva indicatii pentru demontarea pieselor pana sa ajung la bara. cand am incercat eu dadusem jos stopurile, aparatoarele de noroi, un fel de scut din plastic de sub rezervor si nici atunci nu vedeam clar ce anume mai sustine bara. asa ca fiind presat si de timp si de frig am ales sa montez la loc ca sa pot pleca acasa. eram in brasov atunci.

fuji
Auto: Kia ceed

Post by fuji »

pana la urma si-a instalat cineva acest sistem? m-ar bate si pe mine gandul sa-mi cupmar :)
1.4 GSL Best Black Pearl

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

..am facut comanda acum 4zile, va tin la curent !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Joco
Auto:

Post by Joco »

Eu l-am primit de 2 saptamani...insa, inca nu am avut timp sa-l montez.

Joco
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

@Joco

poate mi-l dai mie si al montez eu,pana vine comanda !! intotdeauna, trebuie sa fie un pionier care sa traga ponoasele!..:lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Joco
Auto:

Post by Joco »

Ok, daca vrei ti-l trimit. Dar mai bine vino sa-l iei :D

Joco

stefancristi84
Auto:

Post by stefancristi84 »

eu stau de pe 20 febr cu el dar si cu berea in frigider pentru cine reuseste si mai face si un tutorial

thor29b
proceeds
Auto:

Post by thor29b »

Care mi-ati luat de la posta senzorul de parcare :oops:
Cum spuneam am facut o comanda si surpriza am aflat ca cineva a ridicat-o, ba chiar a si platit rambursul, toate astea in numele meu, asa ca eu sunt nevoit sa astept urmatorul lot de senzori (pt ca stocul a fost epuizat).[-o<
BEST PRO Cee'd MACHINE Silver 1.4 GSL comanda 17.06.2008, 15.07.2008 primit serie, 30.07.2008 sosit acasa.

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”