Mi se pare mult mai ok, pt. cei care vor asa ceva, decat banalii senzori care necesita gaurirea barii spate.
@thor29b: Stai linistit ca un camp electromagnetic nu este influentat doar de materiale metalice ci si de materiale dielectrice.

Numai bine.
Asteptam detalii dupa ce il montezi, eventual poze din timpul instalarii si concluzii cat e de eficient sistemul.thor29b wrote:Am dat comanda de senzorul mentionat.
Mai multe detalii in postul 118 de aici :http://vwforum.vwforum.ro/index.php?sho ... 663&st=100
In privinta montarii nu cred ca baietii de la service or sa faca mofturi dar costul o sa fie pe masura + ca nu mai ai probleme cu garantia.
Eu o sa-l montez singur.
Salut Ogy! Si cat anume platesti pt operatia de montare a acestui dispozitiv?.Mai sunt curios si daca esti multumit de el.Ms.Ogy wrote: f)platesti si pleci acasa multumit ca ai invatat lectia de aici![]()
Eu l-am comandat si a venit coletul in 4 zile. Inca nu l-am montat pentru ca nu am avut timp.thor29b wrote:Dat fiind faptul ca dupa 15 zile de la comanda inca nu am primit sistemul asta de detectie, (posta romana stie DeCe) nu pot sa dau mai multe detalii.
Poate ne ajuta stefancristi84 cu detalii pt ca a primit coletul .