RazvanP wrote:Imi pare cam departe termenul de "complet", ca si cand ar fi aproape de perfectiune, dar hai sa fiu mai aproape de topic:
- material mai mat pe manerele usilor si consola centrala (raman urme de deshte)
Te-ai urcat vreodata in Mazda 3 sa vez acolo cum este?Nu de alta dar multi multi zic ca materialele supe peste Ceed.
- ambreiaj care sa tina mai jos
Asta tine de placerea fiecaruia.Mie personal nu-mi plac cele cu ambreiaj jos
- directie un pic mai tare, mai putin sensibila la viteze mari (e greu sa corectezi micile devieri la viteze mari - tb "efort" sa ciupesti ff putin stg-dr) si comunicativa (nu ai nici un feedback in curbe)
Eu nu cred ca tu ai condus ceed la viteze mari si aici ma refer de la 100 in sus.
- treapta V sa fie mai lunga
Cat de lunga ca se termina vitezometru
Iarasi cred ca nu ai condus la viteze mari,eu merg preponderent pe autostrada cu 170-180 si e ok,intr-adevar mi-ar fi placut cu 6 viteze,dar nu mi se pare scurta deloc a-v-a
- un marche-arrier mai ascultator
Am si ford si la ala mai ''caraie'' cand il apuca => ca si ford are probleme la cutie
- trebuie un joc la cursei acceleratiei (deranjant la mers la ralanti in coloana, cat de fin ai apasa pedala, smuceste)
- o fidelitate mai buna la sist. audio
Ohoooooo
- schimbat modul de prindere a capacelor (daca pui lanturi si nu vrei sa le f... )
De cate ori pui lanturi pe an?Si cati cu alte tipuri de masina isi leaga capacele cu benzi din alea de plastic sa nu le sara la vreo groapa sau sa nu le fure?
- sa puna gura de umplere a rezervorului pe partea opusa soferului
Ohooo iar nu stii ce vb.Sa stii ca majoritatea masinilor europene au busonul pe dreapta,majoritatea celor asiatice au pe stanga.Cum cele europene domina clar ca numar la noi in tara sa vezi cum eu la benzinarie ma duc si nu e nimeni la pompa si pe partea opusa e coada.Asta chiar mi se pare excelent.
- sustinere laterala mai buna la scaune fata
Ai mers cu Focus 2?
- control luminozitate lumini bord standard
Are, iar daca nu are(doar prima varianta de echipare) ii poti pune in service la ei
- actionare stergator/spalator luneta; neergonomic modul "rasucire" fata de impingere in 2 pozitii
- izolatie fonica mai buna
Iarasi nu ai mers cu ea la viteze mari.La 170 pot vorbi normal cu cei din spate si cu muzica pe fundal.Poate ai mers tu cu geamul deschis pe spate si nu ti-ai dat seama
- eliminate vibratiile sesizabile in coloana de directie la denivelari mici
S-au eliminat in caz ca nu stiai
- meniu computer de bord: e sarac, consum instantaneu cam inutil, greoi de utilizat in modul ciclic si datorita locatiei comenzilor.
Ca ideea ce ai vrea sa-ti zica?ce presiune ai in blocul motor?cum e vremea in europa?
PS:Inca asteptam poze cu rugina aia care a aparut in juma de an