Jante pentru cee'd

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
bogdan_MIB
Auto:

Re: Jenti pentru ceed

Post by bogdan_MIB »

KIA Cee'd 1.4 GLS, Mars Red, BEST ODO141000km

bogdan_MIB
Auto:

Post by bogdan_MIB »

Boby wrote:
sfinxull wrote: stie cineva cam cat cantereste Oz 5 star pe 15"? cel putin teoretic ar trebui sa fie mai light decat o janta de tabla nu?
Si practic asa este. Janta de otel are aprox. 9 kg, iar janta OZ 5 Star pe 15" cantareste 8.3 kg. Sper ca ti-am fost de folos cu aceasta informatie.

De acord cu tine Boby, gusturile nu se discuta, am specificat clar daca aveti bani probabil ca pe tine nu te deranjeaza sa dai 745.00 RON pe un OZ Ultraleggera 7J x 16" nu mai vorbim ca trebuie sa schimbi si cauciucurile o investitie :roll: , desigur ca si mie mi-ar placea asa ceva pe masina mea ...si ca performante si ca design, am dat un exemplu cu janta RIAL CAMPO ca o investitie pt cei ce doresc un al doilea rand de jante si care nu modifica caracteristicile de rulare a masini, si ma repet fiecare decide dupa cum il tine portofelul.

A fost mai mult un raspuns pt cei care vorbesc in necunostinta de cauza si dau sfaturi altora, Janta de otel are aprox. 9 kg, iar janta OZ 5 Star pe 15" cantareste 8.3 kg. Sper ca ti-am fost de folos cu aceasta informatie .......dar daca chiar nu crezi te invit sa-ti cantaresti janta de otel si ai sa imi dai dreptate ca intradevar nu are 9kg.

Exemple pot sa-ti dau si eu o gramada dar iti ofer doar una singura si de aici poti sa cauti linistit
http://www.ssr-wheels.com/wheels/typec_171819.asp
15x6.0J $420 5/114.3 +45 9.3lbs=9,6xo,4536=4,35kg
15x7.0J $440 5/114.3 +42 10.4lbs
Ciau si iti urez seara placuta SPER CA NU TE-AI SUPARAT BOBY

bogdan_MIB
Auto:

Post by bogdan_MIB »

Boby succes in continuare si astept cu nerabdare sa vad alegerea facuta de tine bineinteles cu poze :D

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Nu merita sa tot discutati in contradictoriu pe aceasta tema, cel putin eu nu vad rostul.
Unde e marea problema daca jantele sunt mai grele cu 2kg ? Nu avem masini de curse si nu incercam sa castigam acele 3ms cu care suntem in urma celui de pe pozitia I.

In mare parte alegem jante pe 16",17" in loc de 15" pt. o mai buna stabilitate si un aspect mai frumos. Nu pt. a castiga stiu eu ce performante.

Nu o luati ca o ofensa, este o parere personala. :)

Dyce
Auto:

Post by Dyce »

sunt superbe scubli (sa le stapanesti sanatos k sunt frumoase rau) ,am zis eu sa o sa dea bine mai bine pe ceed si vad ca am mare avut dreptate.deabia astept sa-mi schimb si eu jantele k tare bine ii ceedului cu ele schimbate.

Dyce
Auto:

Post by Dyce »

care vi s-ar parea voua k ar da mai bine pe ceed
-ThreeFace http://ejante.ro/?x=arata_produs&id_p=1 ... 2=26&rad3=

-GMP AMARCORD http://ejante.ro/?x=arata_produs&id_p=2 ... ad2=&rad3=

-sau replica dupa gti de la golf http://ejante.ro/?x=arata_produs&id_p=2 ... ad2=&rad3=
kia ceed 1.4 best KOMPASS BLUE cu jante Msw pe 16 ,xenon pe un singur bec ramas :D

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Din cele 3 as alege Jante Threeface G-force Titan, nu pentru ca imi place, ci doar mi se pare ca arata mai bine decat celelalte 2.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

dbajan123 wrote:
sfinxull wrote:multam fain!
am citit atat de multe si pe forumul asta si pe altele ca am simtit nevoia sa aflu si asta....nu de alta, dar m-am hotarat la modelul Oz 5 star.
cand o sa iti cumperi te rog sa postezi niste poze pt ca si eu vreau sa imi iau modelu asta
vezi la mine in semnatura e link catre picassa si am poze cu jantele. mi-am luat eu, pe 15" de vreo 5-6 luni ;p

ma exact aici http://picasaweb.google.com/gabels/MyCeeD#

dbajan123
Auto:

Post by dbajan123 »

multumesc frumos ...arata super misto sa le stapanesti sanatos
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M

WUM de la vuuuuum:)
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Dyce: In primult rand multumesc mult.
In al doilea rand, mie mi se par Threeface G-force Titan cele mai frumoase din cele enumerate de tine in postul anterior.
Sa ne anunti cand te hotarasti la un model. PDT_Armataz_02_43

@gabz: Un model destul de reusit de la OZ, simple dar de efect.
Sa le stapanesti sanatos fara probleme (dau bine pe masina).

P.S. Ma laud si eu cu ale mele, tot OZ, poze in semnatura :p

oko
Auto:

Post by oko »

gabz ce cauciucuri ai pus pe jantele alea si ce dimensiuni sunt? 6,5x15

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

vaaaii.. multumesc pentru urari :oops: va trebui sa dau de baut pentru ele, nu? :D
pe jante am lasat cauciucrile originale, michelin-urile cu care a venit 185/65 15". acum am pe jantele de tabla cauciucuri de iarna dunlop wintersport 3d dar de 195/65 pe 15" ca nu am gasit atunci , noaptea la 1, prin metro de 185.

sincer, diferenta de comportament nu mi se pare prea mare fata de cele de tabla, dar zgariasem rau capacele si aratau naspa. si decat 5 milioane pe un set de capace, mai bine 18 milioane pe jante noi :D

oko
Auto:

Post by oko »

deci s-au potrivit cauciucurile de 185/65/15 cu jantele oz 6,5x15?

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

bineinteles. fara nici o problema. am pus azot in ele si toata vara n-am pierdut la presiune decat 0.1 bari. de la 2.2 la 2.1 pe una din roti. mie mi se pare super

silvius
biciclistu
Auto:

Post by silvius »

gabz wrote:bineinteles. fara nici o problema. am pus azot in ele si toata vara n-am pierdut la presiune decat 0.1 bari. de la 2.2 la 2.1 pe una din roti. mie mi se pare super
Cam mica presiunea de 2.2 !
Merida HFS2000 XT SLX LX AVID ROCKSHOX
Kia Ceed Best 1.4 GSL Oil Blue

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”