Eu mi-am luat Ceed-ul in aceeasi perioada in care sora mea si-a luat Golf. Nici eu si nici ea nu am avut probleme cu masina.
Doar ca....
Eu am dat 12.600 - ea a dat peste 14.000.
La ea: perioada de garantie se va termina in curand - eu mai am ani buni de garantie.
Eu m-am obisnuit cu Ceed-ul. Ea inca se mai minuneaza cate dotari in plus are fata de golful ei.
Ea este multumita de consum (motorina), eu nu sunt foarte incantat de consum (benzina - 7-8 pe autostrada - viteza legala). Insa niciunul din noi nu face peste 20 mii pe an.
Eu sunt "mutumit" de pretul benzinei - ea nu intelege de ce se sumpeste asa mult motorina !
Sfatul meu ( nu neaparat pentru arlionok, ci pentru cei care vor mai intreba:
sa-mi iau cee'd ? ): cumpara masina care iti place si pe care ti-o permiti. Eu nu sunt pretentios la masini, imi este tot una ce conduc, insa, dupa ce m-am urcat in cee'd-ul unui coleg, am ramas cu gura cascata. Hotararea finala am luat-o la telefon. Am sunat dealerul si am spus: "daca aveti una pe stoc, o iau". (in acea perioada se astepta 3 luni)
Norocul" lor ca aveau, norocul meu ca era SW si nu era ... galbena.
P.S. - Daca vreti sa cumparati un ceed si ajungeti la reprezentanta, cereti sa vedeti si un ceed SW cu banchetele rabatate. Pentru doar 700 in plus, merita un asemenea portbagaj ! Iar masina este mai lunga doar cu 15-25 cm !