Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Re: Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Post by chubby »

arlionok wrote:astazi am dat avansul
=D> bv, o alegere buna, asteptare usoara :)
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

Babanu
fiul lui Bachus
Auto:

Post by Babanu »

[smilie=smiliz_kingz_pdt_02.gif] Sa ne-o prezinti la urmatoarea intalnire :partyman:
IN VINO VERITAS
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii !

hatfield
Auto:

Post by hatfield »

Salutare,

In general pe forum vei gasi diferite mici probleme, unele dintre ele se rezolva printr-o vizita scurta la service, altele nu sunt probleme reale, etc... Pot sa-ti spun ca vei gasi asa ceva pe orice forum intri, si deasemenea pot sa-ti spun ca problemele de aici sunt mici in comparatie cu alte marci mai renumite (iti dau un singur exemplu... un prieten are un passat 4x4 nou care a stat o luna in service - din cele 3 pe care le are masina pentru probleme la cutia de viteze...)
In general problemele care apar pe forum sunt explicabile - de exemplu una dintre cele mai raspandite este cea cu zgomote la puntea spate. Din punctul meu de vedere este absolut normal dat fiind faptul ca cee'd este dotat cu amortizoare tari. Pe de alta parte aceste amortizoare tari confera stabilitate foarte buna, si deci siguranta, si au o durata de viata mai mare decat unele moi. Trebuie sa fii atent si la avantaje, nu numai la dezavantaje :)
Sfatul meu pentru tine este ca daca iti place masina, nu ezita, ia-o!!! Daca ar fi sa aleg din nou, as alege tot Cee'd fara sa clipesc. Avantajele oferite de cee'd sunt net superioare altor marci - vorbesc in special de garantie, pret bun pentru dotari. Un alt avantaj major dupa parerea mea este robustetea masinii, duritatea caroseriei si calitatea vopselei. Am gasit-o intr-o zi in parcare cu o pata cat palma de vopsea de la alta masina pe bara din spate si am curatat-o cu o carpa uda. Nu a ramas nici macar o zgarietura - sunt curios ce s-a intamplat cu masina care m-a atins :)
Eu am masina de aproape un an, am 13 k kilometri si nu m-a dezamagit niciodata!
C'eed Best Kompass blue
ODO: 14k KM

fuji
Auto: Kia ceed

Post by fuji »

hatfield wrote: Un alt avantaj major dupa parerea mea este robustetea masinii, duritatea caroseriei si calitatea vopselei. Am gasit-o intr-o zi in parcare cu o pata cat palma de vopsea de la alta masina pe bara din spate si am curatat-o cu o carpa uda. Nu a ramas nici macar o zgarietura - sunt curios ce s-a intamplat cu masina care m-a atins :)
La fel am patit si eu. A gasit o dunga se vopsea de vreo 10 cm pe aripa din fata. Am curatat-o cu o carpa si nu a ramas nici o zgarietura. :)
1.4 GSL Best Black Pearl

nes
Auto:

Post by nes »

Am 26 k cu ceed-ul meu. Sunt multumit de masina. Probleme majore nu am avut. A doua oara sigur nu as mai alege ceed. :)) Suspensiile sunt prea dure pentru drumurile noastre - si cam de aici pleaca toate nemultumirile mele. In rest daca ai sosele cat de cat netede sa conduci masina asta e o placere.
hatfield wrote: In general problemele care apar pe forum sunt explicabile - de exemplu una dintre cele mai raspandite este cea cu zgomote la puntea spate. Din punctul meu de vedere este absolut normal dat fiind faptul ca cee'd este dotat cu amortizoare tari. Pe de alta parte aceste amortizoare tari confera stabilitate foarte buna, si deci siguranta, si au o durata de viata mai mare decat unele moi. Trebuie sa fii atent si la avantaje, nu numai la dezavantaje :)
Zgomotele produse in mod normal de suspensia "mai tare" sunt "parfum" pe langa zdranganeala care a aparut la unii ( si la mine) o data cu venirea frigului!
Kia Cee'd 1.4 Best, Oil Blue.

arlionok
Auto:

Post by arlionok »

multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am masina de o saptamana si sunt f.multumit de ea.

jurnal de bord
viewtopic.php?f=5&t=3813
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Felicitari pentru alegere. Si eu le recomand masina prietenilor. Cel mai greu imi este, sa nu fiu subiectiv..... Dar ma adresez cu formula: "Daca ai probleme cu ea, vi si imi dai cu ea in cap" ....sper sa nu isi puna prea multe optionale, sa nu cantareasca prea mult...

eugeniuz2005
Auto: Kia Ceed SW (2, PE)

Post by eugeniuz2005 »

desi ai dat avansul eu am parerea conform careia as face efortul, astazi, si as lua o motorizare mai puternica si ca echipament ESP. Dar tot ceed sw as lua.
Kia Cee'd SW (2, PE) 1.6GDI BEST (+more)
http://ungureanueugen.wordpress.com

Bogdang
Auto:

Post by Bogdang »

In caz ca unii dintre voi sunt in dubii daca au facut o alegere buna sau nu:

Sfat: inchiriati pt o saptamana un golf 5 TDI (ca doar na e referinta) si conduceti masinile alternativ. Frate... creste inima in tine.. Eu am un golf 5 de serviciu dar cand trec pe ceed parca zburd. Sincer sa fiu nu-mi imaginam ca voi resimti o placere mai mare conducand ceed-ul. E drept ca la depasiri golful se infige altfel dar in rest...
Cee'd best Pweter Beige - CJ-81-RAK

alex2905
Auto:

Post by alex2905 »

Daca ti-ai luat un cee'd felicitari. Cat despre zgomote parerile sunt impartite...a mea are 9 luni si 16k km...nu trancane nimic...si a fost foita si pe drumuri...pe unde nu erau drumuri deh..tarisoara noastra ;)
Ca probleme nu am avut pana acum decat cu tabla....la 6 zile dupa ce am luat-o mi-a infundat cineva portiera...(bineinteles nu mi-au mai nimerit culoarea exact...) iar tabla e intr-adevar tare..am agatat cu aripa un matiz....eu am sters vopseaua lui cu carpa si aveam o urma fina sub aripa...el nu mai avea vopsea aproape deloc si era si un pic ondulata suprafata...
Ce sa-ti urez..drumuri fara gropi!
Kia Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige, 173.000 km @ 7 ani si 1 luna - GL 07 JHW - o vezi prin Iasi (extra: proiectoare ceata, Philips NightGuide, Midland Alan52 + Little Wil).

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

nes wrote:Zgomotele produse in mod normal de suspensia "mai tare" sunt "parfum" pe langa zdranganeala care a aparut la unii ( si la mine) o data cu venirea frigului!
sa stii ca problema asta am avut-o si eu in prima iarna (2007-2008).. incepusera sa scartaie toate plasticele din interior.. cutia de viteze parca nu mai mergea cum trebuie... creadeam ca nu o sa mai ies din iarna cu masina intreaga!! ...ma disperase! ... imi amintesc cum prin toamna anului trecut mi se zbarlea parul pe mine cand ma gandeam ca vine iar frigul!....
... insa sa stii ca in iarna asta nu a mai fost deloc asa! masina a mers foarte bine, fara greieri noi si fara probleme la schimbatul vitezelor! asa ca eu personal sunt multumit de cum a trecut aceasta perioada!
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

nes
Auto:

Post by nes »

Cosmin_me sper si la mine sa se intample la fel. Deja am scapat de "concertul" de la amortizoare spate pentru ca sa incalzit vremea :D. Astept cu nerabdare si asfaltarile de primavara si cele mai "grave probleme" pe care le am cu masinuta sunt rezolvate :)).
Kia Cee'd 1.4 Best, Oil Blue.

MosNicolae
Auto:

Post by MosNicolae »

Eu mi-am luat Ceed-ul in aceeasi perioada in care sora mea si-a luat Golf. Nici eu si nici ea nu am avut probleme cu masina.
Doar ca....
Eu am dat 12.600 - ea a dat peste 14.000.
La ea: perioada de garantie se va termina in curand - eu mai am ani buni de garantie.
Eu m-am obisnuit cu Ceed-ul. Ea inca se mai minuneaza cate dotari in plus are fata de golful ei.
Ea este multumita de consum (motorina), eu nu sunt foarte incantat de consum (benzina - 7-8 pe autostrada - viteza legala). Insa niciunul din noi nu face peste 20 mii pe an.
Eu sunt "mutumit" de pretul benzinei - ea nu intelege de ce se sumpeste asa mult motorina ! :D :D

Sfatul meu ( nu neaparat pentru arlionok, ci pentru cei care vor mai intreba: sa-mi iau cee'd ? ): cumpara masina care iti place si pe care ti-o permiti. Eu nu sunt pretentios la masini, imi este tot una ce conduc, insa, dupa ce m-am urcat in cee'd-ul unui coleg, am ramas cu gura cascata. Hotararea finala am luat-o la telefon. Am sunat dealerul si am spus: "daca aveti una pe stoc, o iau". (in acea perioada se astepta 3 luni)
Norocul" lor ca aveau, norocul meu ca era SW si nu era ... galbena.
P.S. - Daca vreti sa cumparati un ceed si ajungeti la reprezentanta, cereti sa vedeti si un ceed SW cu banchetele rabatate. Pentru doar 700 in plus, merita un asemenea portbagaj ! Iar masina este mai lunga doar cu 15-25 cm !
membru al clubului SpiteColorate.ro

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@MosNicolae: hehe, mi-a placut foarte mult scurta ta comparatie intre cee'd si golf =D> =D> :lol:

Pasareyo
Custom Made
Auto:

Post by Pasareyo »

HAHA tare mosule ! :))

parerea mea este ca aceste mici "probleme" pe care le acuzam toti sunt probleme intalnite cam la toate masinile si firmele...
am un prieten cu un CLS masina extrem de scumpa...asta e are taticu bani... si sincer? are mai multe "mici probleme " decat am vazut la un ceed... exemplific: bazaie plafoniera cu luminile de lectura, scaunul da erori la memorarea pozitiilor de mers, a auzit niste batai suspecte prin zona rotii dreapta fata...nu se mai aud acum... suspensiile suna ciudat la unele gropi mai mari...si poate or mai fi... dar n-am eu cunostinta de ele.
Acuma si la o masina pe care toti o cunoastem...masina nationala, Logan, am eu unul si are destule, rugina dupa 4 ani, troncanit al plafonierei de deasupra portpagajului, unde sunt boxele, pocnesc capacele jantelor in mers etc!

concluzia este ca orice masina ti-ai lua scumpa(CLS), ieftina ( Logan) "mici probleme" au toate...sunt fiare si plastice, e inevitabil, DAR comparand un ceed cu celelalte cred ca niste plusuri pe care le ofera cateva dotari pot acoperii micile nemultumiri ....

Daca ar fi sa iau din nou aceasta decizie, tot pro_ceed mi-as lua.
15% reducere la http://www.wartuning.ro pentru orice produs doar pentru membrii clubkia.ro
Pentru comenzi ma puteti contacta pe YM: pasareyo sau 0727040877

Kia pro_ceed City 1.6 DSL 115HP - Black pearl
B 95 SXO
http://picasaweb.google.com/pasareyo

ODO: 10000

Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”