ASta voiam sa-ti recomand si eu .. sa nu mai stai mult in masina cu motorul oprit seara si apoi sa pleci... pt ca ramane aburul pe interior si pana dimineata ingheata... am patit-o si eu la cielo de multe ori ...

Da' ce crezi frate ca face omul acolo? Sta la taine cu volanu'? Suna un prieten sa-l intrebe cat e ceasu'?esi mai repede din masina, dupa ce ai oprit motorul, un 3 minute acolo, sunt suficiente.
De unde stii?pstefan wrote:Dudes, din ce stiu eu compresorul de AC nu functioneaza sub -4 grade.
Mi-a spus un amic care se mai pricepe la masini. Si tind sa ii dau dreptate la cat de repede imi ingheta dupa ce dadeam drumu la AC inspre parbriz.Akbhar wrote: De unde stii?
Eram sigur.pstefan wrote: Mi-a spus un amic care se mai pricepe la masini. Si tind sa ii dau dreptate la cat de repede imi ingheta dupa ce dadeam drumu la AC inspre parbriz.
Acesta are rolul de a opri compresorul cand evaporatorul se raceste prea tare.The evaporator temperature sensor will detect the evaporator core temperature and interrupt compressor relay power in order to prevent evaporator freezing by excessive cooling.It is a negative type thermistor whose resistance is inversely proportional to temperature