Shpid3r`s Cee`d
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Re: Shpid3r`s Cee`d
@shpid3r: Destul de "dureroase" efectele odorizantelor auto, eu din pacate am simtit pe pielea mea cat sunt de toxice(am cateva poze in albumul din semnatura) si-n final am ajuns la o conserva cu odorizant solid ce sta perfect in unul din suportii de pahare.
Cat tine de BiXenon, cu filmuletele se rezolva iar poze cu faza scurta si lunga gasesti in albumul din semnatura.
Chiar merita sa-ti imbraci volanul in piele, are destule avantaje.
La ce te referi cu tapiterie custom ? Eu mi-am imbracat marginile scaunelor in piele si mai am cateva idei pe aceasta tema.
Cat tine de BiXenon, cu filmuletele se rezolva iar poze cu faza scurta si lunga gasesti in albumul din semnatura.
Chiar merita sa-ti imbraci volanul in piele, are destule avantaje.
La ce te referi cu tapiterie custom ? Eu mi-am imbracat marginile scaunelor in piele si mai am cateva idei pe aceasta tema.
am in minte ceva in genul:

http://imigi.rol.ro/public/pview/7832/p5010058.jpg
(Poza am luat-o dintr-un album sugerat de un coleg de forum intr-un thread paralel, nu are relevanta)
Ideea e ca ceva in 2 tonuri, negru cu gri-ul din partea inferioara, cu scrisul Cee`d si cu firul alb ... imi plac in mod deosebit.
Sa vad ce "scoruri" obtin pentru ceva asa de custom made...

http://imigi.rol.ro/public/pview/7832/p5010058.jpg
(Poza am luat-o dintr-un album sugerat de un coleg de forum intr-un thread paralel, nu are relevanta)
Ideea e ca ceva in 2 tonuri, negru cu gri-ul din partea inferioara, cu scrisul Cee`d si cu firul alb ... imi plac in mod deosebit.
Sa vad ce "scoruri" obtin pentru ceva asa de custom made...
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
A trecut timpul de edit...
Am citit niste stiri legate de faptul ca si la kia au fost probleme in decembrie cu procesul de fabricatie (in sensul ca acest proces a fost sistat)... vreau sa-mi exprim parerea de rau pentru cei care isi astepta masinile si sunt dusi cu zaharelul de catre dealeri ... va doresc sa va treaca asteptarea cat mai usor
Am citit niste stiri legate de faptul ca si la kia au fost probleme in decembrie cu procesul de fabricatie (in sensul ca acest proces a fost sistat)... vreau sa-mi exprim parerea de rau pentru cei care isi astepta masinile si sunt dusi cu zaharelul de catre dealeri ... va doresc sa va treaca asteptarea cat mai usor

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@shpid3r: Arata foarte bine acele scaune, banuiesc ca sunt imbracate cu un fel de huse.
Singura problema sunt airbag-urile laterale... una sunt scaunele din fabrica (textil sau piele) si cu totul alta sunt husele adaugate ulterior.
Singura problema sunt airbag-urile laterale... una sunt scaunele din fabrica (textil sau piele) si cu totul alta sunt husele adaugate ulterior.
Exact de modelul ala am intrebat si eu la o firma. Cand mi-au spus pretul m-am calmat: 577 EUR+TVA, integral piele. 

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups

Atunci asteptam sa treaca criza, sa vina cresterile salariale si mai vedem

Poate pana atunci apare si ceva mai misto

Am fost la dealer, ca treceam a 10a oara prin fata lor (IMG Cantemir) si am zis de data asta sa intru sa-mi iau KIA Asistenta Rutiera.
Dl. Cristian Vasile este cel cu care am incheiat contractul, care mi-a placut si de aceasta data: m-a recunoscut, foarte amical am dat mana si am expus ce ma intereseaza. Am cerut KAR-ul, si-a adus aminte luna in care mi-a venit masina (un + pentru el sau au scazut vanzarile ?
), si a scos un dosar cu toti cei care au primit masinile odata cu mine. Nimeni nu-si mai ridicase acest card! Motivatia lui a fost ca nu vom avea nevoie de el, ca pot sa sun la el sau la service si se rezolva, dar ca acum mai conteaza si cum vreau eu.
Cardul respectiv este chiar ca un card bancar (scriu pentru cei care nu l-au luat), care in locul numelui are seria de la sasiu, are valabilitatea trecuta pe el (3 ani de la data livrarii) si numerele de telefon - unul pentru tara, altul pentru Europa. Ei se lauda c-ar raspunde 24/7 la acele numere.
De ce mi se pare util? Din ce iti ofera ei, in mod special: baterie moarta, chei pierdute (mai au si acoperit si incuiatul in interior), lipsa benzina, benzina de alt tip (i s-a intamplat unui prieten sa-si puna motorina .. din neatentie) sau pana dubla... Si de ce sa stau pe marginea drumului sunand la toti cunoscutii sa ma ajute, cand am un serviciu oferit (teoretic) gratuit?
Question: deocamdata am pus cardul si carticica insotitoare in mapa de piele cu manualul masinii... O fi bine?
Ce e mai probabil: sa-mi fure masina si sa se bucure de asistenta rutiera, sau sa-mi fure portofelul ?
(nu am patit nici una nici alta)... Parca nu l-as mai umfla (pe portofel) mai mult decat e acum (de-ar fi de bani .. dar de unde, numai carduri)...
Dl. Cristian Vasile este cel cu care am incheiat contractul, care mi-a placut si de aceasta data: m-a recunoscut, foarte amical am dat mana si am expus ce ma intereseaza. Am cerut KAR-ul, si-a adus aminte luna in care mi-a venit masina (un + pentru el sau au scazut vanzarile ?

Cardul respectiv este chiar ca un card bancar (scriu pentru cei care nu l-au luat), care in locul numelui are seria de la sasiu, are valabilitatea trecuta pe el (3 ani de la data livrarii) si numerele de telefon - unul pentru tara, altul pentru Europa. Ei se lauda c-ar raspunde 24/7 la acele numere.
De ce mi se pare util? Din ce iti ofera ei, in mod special: baterie moarta, chei pierdute (mai au si acoperit si incuiatul in interior), lipsa benzina, benzina de alt tip (i s-a intamplat unui prieten sa-si puna motorina .. din neatentie) sau pana dubla... Si de ce sa stau pe marginea drumului sunand la toti cunoscutii sa ma ajute, cand am un serviciu oferit (teoretic) gratuit?
Question: deocamdata am pus cardul si carticica insotitoare in mapa de piele cu manualul masinii... O fi bine?

Nu-i nimic daca il tii acolo, crede-ma ca daca Doamne fereste ti se fura masina va fi ultimul lucru la care te vei gandi.
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
Astazi am spalat intr-un final masinuta, caci nu se mai putea de atata noroi pe ea.
Intamplarea a facut ca la spalatorie sa ma intalnesc cu o posesoare de Cee`d, pe care am invitat-o sa ne viziteze, macar, si am observat diferente fata de echiparea mea (avea un Base configurat).
Astfel, m-ar interesa:
- cadrul butoanelor de pe volan, eu le am negre (best), ea le avea gri deschis.
- nuca schimbatorului si "butonul" franei de mana, din plastic negru in aluminiu / insertii de aluminiu
- volan, "pelerina" schimbatorului si manerul franei de mana (cotiera nu neaparat) imbracate in piele - aici am inteles ca exista un tip in Craiova ... dar nu am drum in Craiova lunile acestea si parca m-ar interesa in Bucuresti.
Unde ar fi indicat sa ma adresez cu dorintele ? La service (IMG, sa sun la ei) sau la dealer ? Ma gandesc sa nu abuzez de bietu` om, mi-a vandut-o aq nu s-a insurat cu mine
A mai avut cineva pitici din acestia ca ai mei (pe creier) ? Un pret la care sa ma astept ?
Multumesc anticipat
Intamplarea a facut ca la spalatorie sa ma intalnesc cu o posesoare de Cee`d, pe care am invitat-o sa ne viziteze, macar, si am observat diferente fata de echiparea mea (avea un Base configurat).
Astfel, m-ar interesa:
- cadrul butoanelor de pe volan, eu le am negre (best), ea le avea gri deschis.
- nuca schimbatorului si "butonul" franei de mana, din plastic negru in aluminiu / insertii de aluminiu
- volan, "pelerina" schimbatorului si manerul franei de mana (cotiera nu neaparat) imbracate in piele - aici am inteles ca exista un tip in Craiova ... dar nu am drum in Craiova lunile acestea si parca m-ar interesa in Bucuresti.
Unde ar fi indicat sa ma adresez cu dorintele ? La service (IMG, sa sun la ei) sau la dealer ? Ma gandesc sa nu abuzez de bietu` om, mi-a vandut-o aq nu s-a insurat cu mine

A mai avut cineva pitici din acestia ca ai mei (pe creier) ? Un pret la care sa ma astept ?
Multumesc anticipat
Pe baiatul care imbraca in piele volane si schimbatoare il cheama Gabriel Barbu si este de nota 10. Eu mi-am imbracat volanu si te juri ce e original. Am si numarul lui de tel daca va intereseaza. Sau puteti sa vedeti pe site: http://ghebriel.ds4a.com/ . Cand am vorbit cu el, omul zicea ca daca sunt mai multi care vor, vine el la Bucuresti. De fapt chiar a mai fost, sau poate ca are zile in care vine la Bucuresti, cand isi programeaza mai multi.
Ideea este ca se merita. Garantat!
Ideea este ca se merita. Garantat!
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky
Si eu mi-am pus piele de la Mr. Gabriel si sunt multumit de cum a iesit. Volanul e mai gros, iti da un feeling mai "sanatos" la apucat si mana nu mai transpira asa.
Vine cu pielea gata taiata si facuta pe calapod, chiar si gaurile pentru cusaturi sunt facute. Dureaza vreo 2h, intr-o parcare.
In Bucuresti n-am cautat, insa zicea cineva de pe forum ca se interesase la unii care ii cereau parca in jur de 3mil.
Daca ne vedem la o intalnire pot sa iti arat.
Si nuca am schimbat-o, 120 RON de la IMG. Se monteaza foarte simplu si e mult mai faina decat guguloiul ala de plastic.
Cheers!
Vine cu pielea gata taiata si facuta pe calapod, chiar si gaurile pentru cusaturi sunt facute. Dureaza vreo 2h, intr-o parcare.
In Bucuresti n-am cautat, insa zicea cineva de pe forum ca se interesase la unii care ii cereau parca in jur de 3mil.
Daca ne vedem la o intalnire pot sa iti arat.
Si nuca am schimbat-o, 120 RON de la IMG. Se monteaza foarte simplu si e mult mai faina decat guguloiul ala de plastic.
Cheers!
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
Am fost astazi la noul sediu IMG, din Jilava.
Problema: sirena nu mai suna. Programare cu o seara inainte, ma infiintez la ora programarii la ei.
Ma recunoaste cel de la receptie (dupa alarma: am un viper montat la ei, si m-a retinut ca m-am dus cu manualul de instalare
) - ma surprind oamenii astia - si ma invita sa astept ori langa automatul de cafea, ori in sala de asteptare de la etaj. M-am dus sus, de curiozitate, ca se vedea in atelier.
Mi-a facut o super impresie, service-ul este curat, modern, placut. Aceiasi oameni ca si la prima experienta (in sediul vechi), aceeasi atitudine primitoare.
Dupa 20-30 de minute mi-au adus cheile, problema a fost rezolvata, mi-au inamanat talonul si dl. Florea Cristinel mi-a dat o carte de vizita.
Acum cand o inchid, pentru ca am stat cam 2 luni cu sirena moarta, ma surprinde ca suna
Ma uit la ea de parca o supara ceva.
Nu am nici macar de strambat din nas, totul a mers civilizat, prompt, eficient. Asa da!
Inca o experienta placuta la IMG.
Problema: sirena nu mai suna. Programare cu o seara inainte, ma infiintez la ora programarii la ei.
Ma recunoaste cel de la receptie (dupa alarma: am un viper montat la ei, si m-a retinut ca m-am dus cu manualul de instalare

Mi-a facut o super impresie, service-ul este curat, modern, placut. Aceiasi oameni ca si la prima experienta (in sediul vechi), aceeasi atitudine primitoare.
Dupa 20-30 de minute mi-au adus cheile, problema a fost rezolvata, mi-au inamanat talonul si dl. Florea Cristinel mi-a dat o carte de vizita.
Acum cand o inchid, pentru ca am stat cam 2 luni cu sirena moarta, ma surprinde ca suna

Nu am nici macar de strambat din nas, totul a mers civilizat, prompt, eficient. Asa da!
Inca o experienta placuta la IMG.
ooo...la mai multi , cat cuprinde si fara probleme iti doresc ! 

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
multam, multam!
Astept sa fac poza de 100.000 km
Astept sa fac poza de 100.000 km