Achizitie cauciucuri de iarna

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Re: Achizitie cauciucuri de iarna

Post by ady85btz »

sonic wrote:am achizitionat si montat si eu astazi de la carrefour 4 anvelope dayton de 185/65/r15 la oferta cu pretul de 674 lei si cu montaj si echilibrat gratuit. Astept zapada, sper sa gasesc macar la munte sa vad cum se comporta gumele noi :D
d-astea mi-am luat si eu si sunt foarte multumit.
le-am bagat pe munte si pe ghetus si pe zapada de 5,10 cm si au mers perfect. :wink:
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

aries
Auto:

Post by aries »

4 x Dunlop Winter Sport M3
cee'd ->1,4 best - machine silver * alarma * scut * CT -- AWE
http://www.sinvlex.blogspot.com - sindicate * învăţământ * lege

saib
Auto:

Post by saib »

4 x continental wintercontact ts 860 205/55/16 = 4x380= 1520Ron de la un service Renault.
Kia Ceed Best 1,4 So Reed VL-06-EOE xxxx VDO
Kia Ceed Style 1,6 Pewter Beige +geamuri fumurii+cheie pliabila+scaune incalzite Vl - 27 - BEK

Image

Ric0
Auto:

Post by Ric0 »

Ce parere aveti de anvelopele Debica Frigo? A achizitionat cineva asa ceva ?? As putea sa le achizitionez toate 4 de la magazinul Cora din Cluj la 630 ron cu tot cu montat si echilibrat. Eu zic ca nu are rost sa investesc f multi bani in anvelope, pt ca nu le folosesc decat 3 - 4 luni pe an si nu cred ca ajung pe la munte...Precizez faptul ca anvelopele sunt noi.

p.s. Anvelopele au dimensiunea 185/65/r15 si indicele de viteza T, insa in talon observ ca este H; care ar fi diferenta aici ??
KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Ric0: E simplu, cu indicele de viteza H cauciucurile suporta o viteza maxima mai mare decat cele cu indice de viteza T. Cu un search pe goole gasesti exact vitezele maxima exprimate in km/h. Nu cred ca are mare importanta indicele de viteza scris in talon si cel al cauciucurilor ce le ai pe masina daca respecti viteza maxima data de producator.

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

1.referitor la gumele stock ale masinii pe timp de iarna - sunt un dezastru, le-am testat personal iarna trecuta, inca nu-mi luasem gume de iarna, si pot spune ca am derapat cu ele si in cazul franei de motor
2. ca o parere personala, orice guma de iarna e de "n" ori mai buna decat cele stock, daca vorbim de circulatia pe timp de iarna, dar, tot din proprie experienta, evitati pe cat posibil preturile low cost si ofertele super-avantajoase. de ce spun asta? pt ca m-am fript si eu cu gume TRYAL (o data) si Debica Frigo Directional (a doua oara). ca si efect pe timp de iarna - ambele modele au fost peste cele stock, insa ca si gume dedicate de iarna - lasa mult de dorit
3. ca sa concluzionez, le-am dat pe toate cu cat le-am dat si mi-am luat GoodYear UG 7+ (deocamdata numai 2, ca atati bani au fost), dar de care pot spune ca fac toti banii (pana in prezent) - silentioase, aderenta pe umed/uid, ramane de vazut cum se comporta pe gheata/zapada
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

Ric0
Auto:

Post by Ric0 »

Iulian parea mea este ca mai bine iti cumperi 4 anvelope mai ieftine si sti ca ti-ai "incaltat" masinuta, decat doua anvelope performante...Chiar am gasit aici pe forum ceva filmuletz de pe youtube ( postat de un coleg de-al nostru) cu masina cu 2 anvelope de iarna, una cu 4 de iarna , si una cu 4 all season. O sa ramai impresionat de diferenta...si crede-ma ca de multe ori conteaza distanta de franare, chiar si cu jumatate de metru sa fie mai putina...

P.S. Rog daca stie cineva despre ce filmuletz vorbesc sa trimita "saitu" . Multumesc anticipat
KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ

frantic
Auto:

Post by frantic »

Stie cineva cum se comporta Nankang SV2?Le-am gasit la un pret rezonabil insa nu resusesc sa gasesc niciun review despre ele.
Image
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@frantic: Sunt la a 3-a iarna cu ele (205/55 R16) si se comporta foarte bine. Testate pe toate drumurile "de iarna" posibile.
Le-am luat odata cu masina in decembrie 2007.

frantic
Auto:

Post by frantic »

Multumesc de informatii.
Zgomotul la rulare cum e, comparativ cu cele de vara?
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@frantic: In comparatie cu ce am eu pe vara (Good Year Eagle F1 GSD3) e destul de ok, nu e deranjant deloc. La viteze mai mari il auzi, dar la mici e un zgomot normal.

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

frantic wrote:Stie cineva cum se comporta Nankang SV2?Le-am gasit la un pret rezonabil insa nu resusesc sa gasesc niciun review despre ele.
Am luat 4 bucati Nankang SV-2 pe care le-am si montat astazi. Faţă de patinajul artistic pe care il faceam cu anvelopele stoc astea sunt super. Pe net am vazut ca sunt la pretul de 246 RON/buc, un pret foarte bun pentru 205/55/R16. Mail multe informatii despre aceasta anvelopa gasiti AICI. Ma cam usturat buzunarul, dar acum sunt mai linistit si nu mai prezint o tinta pentru hoti :lol:
Pei cei interesati de data fabricatiei unei anvelope verificati numarul DOT. Mai multe informatii gasiti AICI.

dulaul
Kia Cee'd 1.6 GSL City, isg, GPL,Pewter Beige
Poze
Jurnal de bord Image

Image

edddie_m
Auto:

Post by edddie_m »

Despre astea stiti ceva?

Le-am luat azi fiindca erau cele mai ieftine. Is bune de ceva?

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

eu unul n-am auzit, insa sa ne dai si noua ceva impresii dupa ce le pui la munca
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

edddie_m wrote:Le-am luat azi fiindca erau cele mai ieftine. Is bune de ceva?
Cred ca ai sa revii tu cu un prim review :mrgreen: dupa ce le montezi.

dulaul
Kia Cee'd 1.6 GSL City, isg, GPL,Pewter Beige
Poze
Jurnal de bord Image

Image

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”