Scaunele la cee'd....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

Inteleg cand ti se pune pata pe ceva...dar nu stiu..eu unul am umblat vreo 2 luni pe la diferite reprezentante de masini..unde am efectuat si drive test cu masina de care eram interesat...dar si o 'verificare' amanuntita a masinii...din cate imi aduc aminte la ford am stat vreo 2 ore in showroom :)) am incercat toate scaunele..toate spatiile de depozitare etc etc..se plictisise saracu om de mine...:))
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

Bogdang
Auto:

Post by Bogdang »

hmm ...eu unul niciodata n-am simtit nevoia sa vad botul masinii. Nu vreau sa fiu ironic insa incerc sa ma feresc in trafic de damele care tin volanul cu ambele maini pozitionate in partea sa superioara si cu capul aplecat inainte pt a vedea botul. Probabil ca odata cu experienta aceasta nevoie dispare
Cee'd best Pweter Beige - CJ-81-RAK

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

Sa nu fim misogini totusi....;) putin respect pt sexul frumos...exista soferi mai putin priceputi de ambele tabare

duzv
Auto:

Post by duzv »

C?nd am spus de ?mprejur?ri : showroom nou (de cca. o lun?), p?n? atunci alte modele mai vechi, iar SW-ul a stat numai trei zile ?i lumea se ?mbulzea s?-l examineze ! A?a c? ??i dai seama c? am stat ... la r?nd, m?car s? intru ?n el !
?n rest, mai mult documentare din pliante, publica?ii, site-uri etc., dar efectiv nu consider scaunele nereglabile pe ?n?l?ime un impediment (am condus 2o de ani Oltcit ?i apoi 3 ani un C3 - "ma?ini botoase" !)
Oricum din c?te citesc ?i aici se pare c? n-am f?cut o alegere rea !
Cee'd 1,4 GSL Best SW Machine Silver din sept. a.c.
Voi, cei care mă iubiţi, aveţi grijă să nu mă omorâţi cu dragostea voastră !

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

duzv wrote:C?nd am spus de ?mprejur?ri : showroom nou (de cca. o lun?), p?n? atunci alte modele mai vechi, iar SW-ul a stat numai trei zile ?i lumea se ?mbulzea s?-l examineze ! A?a c? ??i dai seama c? am stat ... la r?nd, m?car s? intru ?n el !
?n rest, mai mult documentare din pliante, publica?ii, site-uri etc., dar efectiv nu consider scaunele nereglabile pe ?n?l?ime un impediment (am condus 2o de ani Oltcit ?i apoi 3 ani un C3 - "ma?ini botoase" !)
Oricum din c?te citesc ?i aici se pare c? n-am f?cut o alegere rea !

Te-ai aprins ?

Bogdang
Auto:

Post by Bogdang »

mihaita1988 wrote:Sa nu fim misogini totusi....;) putin respect pt sexul frumos...exista soferi mai putin priceputi de ambele tabare
nu sunt ...am prietene care conduc exemplar....ideea e ca obiceiul de care pomeneam e unul specific pe care la baieti nu l-am vazut. Pe de alta parte reprezentantii sexului tare purtatori de lamaine se manifesta si mai nasol... unii, fireste
Cee'd best Pweter Beige - CJ-81-RAK

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

Bogdang wrote:
mihaita1988 wrote:Sa nu fim misogini totusi....;) putin respect pt sexul frumos...exista soferi mai putin priceputi de ambele tabare
nu sunt ...am prietene care conduc exemplar....ideea e ca obiceiul de care pomeneam e unul specific pe care la baieti nu l-am vazut. Pe de alta parte reprezentantii sexului tare purtatori de lamaine se manifesta si mai nasol... unii, fireste

Prietena mea e un pericol public cand atinge un volan....asa OT...;)

justevil
Auto:

Post by justevil »

Bogdang wrote:hmm ...eu unul niciodata n-am simtit nevoia sa vad botul masinii. Nu vreau sa fiu ironic insa incerc sa ma feresc in trafic de damele care tin volanul cu ambele maini pozitionate in partea sa superioara si cu capul aplecat inainte pt a vedea botul. Probabil ca odata cu experienta aceasta nevoie dispare
nu fii pufi :P
am 3 defecte in ceea ce priveste scaunul nereglabil dintre care doua corectabile :lol:
- sunt mica de inaltime
- sunt incepatoare
- e prima masina

si nu, nu merg in trafic muscand din volan (chiar am probleme in privinta asta, deoarece majoritatea soferilor cu experienta care urca in dreapta mea ma declara inconstienta pentru ca stau mai relaxata decat trebuie - a se citi o mana pe volan la 100+ si in viraje usoare) ; am precizat clar momentele in care aplic metoda (prin parcari, iar la mine in fata blocului chiar e necesar, avand in vedere numarul de masini, care este mai mare decat numarul locurilor de parcare disponibile, iar in fiecare dimineata vezi cel putin 2 experti care au parcat de`a`ndoaselea)

OT:
@ mihaitza:
dar la cat de BARBAT esti, nici in ruptul capului nu ai invata-o cate ceva :lol:
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

OT:
@ mihaitza:
dar la cat de BARBAT esti, nici in ruptul capului nu ai invata-o cate ceva

Abia si-a luat carnetul....e normal la inceput sa nu fii expert...in timp isi va da drumul...cat despre invatat...nu stiu ce sa zic...eventual la parcari..in rest totul vine de la sine presupun....

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Re:

Post by Razvan_G »

ZETU wrote:Si la mine sunt putin cam tari dar sincer eu m-am obisnuit cu ele si nu
imi sunt incomode nici la drum lung.. iar despre reglajul lombar pe care il am la scaun.. mi se cam pare o frectie la picior de lemn.. nu prea e diferenta.. :)
Subscriu, suportul lombar nu face mai nicio diferenta. Abia simti cand il fixezi ca te "apasa" un pic.
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

Edu
Auto: ----------------

Re: Scaune incomode la BEST

Post by Edu »

Scaunele sunt tari pt cine s-a obisnuit cu buretele de pe dacia 1300.

Si la toyota corolla, si la skoda octavia sunt la fel de tari. Se pare ca asa se fac acum scaunele, mai tari. Probabil in felul asta ofera un suport mai bun pt spate si sezut.

P.S.
Mi-am luat de curand pat si salea de la ikea, si surpriza: e un pic mai moale decat scaunul de la cee'd, dar e tare comoda la dormit, nu ma doare nici un osisor dimineata.
Kia Cee'd 1.4 Best, Casa White

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

ce sa va zic... parerea mea.... la firma avand focus... e de o mie de ori mai confortabil scaunul de la focus!!! :lol: da frate, nu glumesc, e ok si la kia, nu e foarte deranjant, dar sincer, cu un scaun molicios de focus as iubi la disperare masina asta... [-o< chiar ma gandesc sa-l schimb...
ideea care imi parvine mie este ca cei de la kia vor sa ne tina spatele sanatos, cu suport lombar, sa fie tare si sa stam drepti.... nu cocosati si adormiti la volan :lol:
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

pai ...si ce mai stai...schimba-le :D
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

propun pentru masinile care se vand in bucuresti o canapea:dc tot stai la semafor, macar sa tragi un pui de somn :mrgreen:
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

frantic
Auto:

Post by frantic »

Incomode! Nici vorba.
Dupa de 3 ani de condus Logan scaunele de pe Kia sunt o adevarata desfatare. :)
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

Post Reply

Return to “Generalităţi”