Achizitie cauciucuri de iarna
Re: Achizitie cauciucuri de iarna
aici e poll-ul viewtopic.php?f=6&t=3354
Cee'D Best 1.4 Kompass Blue
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Multumesc @cysun_ . Am citit tot si mai sunt intr-o anumita masura nedumerit. Este un subiect mai mult decat interesant pe care imi propun sa-l studiez mai pe indelete. Multumesc mult. Recomand topicul cu link-ul de mai sus tuturor. Subiectul este interesant.
Drum bun si numai bine.
Drum bun si numai bine.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
Am gasit la un atelier ce se ocupa de cauciucuri, Bridgestone Blizzak REVO 1, la 180 lei/buc. Acestea sunt definite la http://www.tirerack.com/tires/tests/tes ... sp?ttid=65 ca fiind niste cauciucuri bune de tip "studless".
Nefiind un expert in domeniu, inteleg prin "studless" in primul rand ca sunt potrivite pentru gheata, si doar mai apoi pentru zapada si, eventual umezeala/noroi.
Stiti ceva despre acest tip de cauciuc de iarna si cat de potrivit ar fi pentru drumurile noastre de iarna?
Nefiind un expert in domeniu, inteleg prin "studless" in primul rand ca sunt potrivite pentru gheata, si doar mai apoi pentru zapada si, eventual umezeala/noroi.
Stiti ceva despre acest tip de cauciuc de iarna si cat de potrivit ar fi pentru drumurile noastre de iarna?
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!
Studless = fara crampoane. (exista anumite tipuri de cauciucuri de iarna, cum sunt cele din poza de mai jos, care au crampoane metalice pe calea de rulare, marindu-le eficienta pe gheata. Sunt interzise in majoritatea tarilor din UE. Nici in Romania nu e nevoie de ele)

Modelul indicat de tine pare a fi recomandat pentru folosirea pe gheata (cel putin asa reiese din denumire). Nu pot sa-ti dau mai multe detalii despre aceasta marca/model.

Modelul indicat de tine pare a fi recomandat pentru folosirea pe gheata (cel putin asa reiese din denumire). Nu pot sa-ti dau mai multe detalii despre aceasta marca/model.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
La ce drumuri aveam noi in romania... cu cauciucuri de genul le-am distruge total 

am mai luat in ca 2 bucati de Dunlop winter sport M3 de la http://www.vreau-anvelope.ro .Acum am pe toate rotile anvelope de iarna.
Last edited by djniki4 on 13 Dec 2008, 22:19, edited 1 time in total.
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
De iarnadjniki4 wrote:am mai luat in ca 2 bucati de Dunlop winter sport M3...Acum am pe toate rotile anvelope de vara.

Foarte bine ai facut, ce-i sigur e sigur.
si eu as fii vrut m3 de acolo, dar nush, parca mai bine 3d, dar 3d nu au acolo si in rest sunt scumpe, as ca cea mai buna alegere ca pret si performante, dupa parerea mea, vredestein snowtrack 3. de pe laros.ro
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
Mai bine 3D decat Snowtrac3. Testele de la adac zic asa: Snowtrac3 cel mai bun pe zapada, cu minusuri la rulaj pe uscat si pe umezeala. 3D-ul sta bine la toate, asa ca eu asta am luat de la Laros.
LeCCa wrote:si eu as fii vrut m3 de acolo, dar nush, parca mai bine 3d, dar 3d nu au acolo si in rest sunt scumpe, as ca cea mai buna alegere ca pret si performante, dupa parerea mea, vredestein snowtrack 3. de pe laros.ro
Va garantez ca in viata de zi cu zi nu o sa simtiti diferentele care sunt evidentiate in respectivele teste, intre anvelopele de top, cum ar fi Dunlop 3D, M3 sau Michelin Alpin sau vredestein, plus ca nu se merita sa iei anvelope scumpe pentru ca le folosesti 2 -3 luni pe an. Eu am vrut ceva " de firma " si bunicel, consider ca M3 e imbatabil calitate/pret. salutare
P.S. apropo, Vredestein sunt de provenienta olandeze?
Da, sunt olandeze.
pai da baieti, dar v-ati uitat ce pret are 3D la 205/55/16?
pana mea, am si eu un salariu
bine cu prima de craciun ca altfel ma bagam la niste Tigar sau ceva de genul 

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
Am luat ieri 4 buc Dunlop 3D din Metro-Bacau, fabricate in sapt. 42/2008, la 210/buc (de 185). Mi s-a parut ca sunt din belsug.LeCCa wrote:si eu as fii vrut m3 de acolo, dar nush, parca mai bine 3d, dar 3d nu au acolo si in rest sunt scumpe, as ca cea mai buna alegere ca pret si performante, dupa parerea mea, vredestein snowtrack 3. de pe laros.ro
Nu sunt Dunlop-urile cele mai ieftine din lume dar si Snowtrack 2 sunt la laros tot 210/buc. Mai mult, pe http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/index.html, M3 de la Dunlop e pe un onorabil loc 3. Ori, din cate am citit aici, 3D nu e f. diferit de varianta M3.
Am renuntat la ideea cu Firestone Blizzak REVO1, ce imi par si mie a fi dedicate pentru gheata, fiind "studless" (fara crampoane). Desi doar 180/buc (de 185), cum nu le regasesc decat arareori, cred ca REVO1 sunt si scoase din fabricatie.
Achizitionat 4 bucati Dunlop WinterSport 3D M+S - 205/55 R16 91T din Metro Bucuresti Berceni - pret : aprox 380 ron / bucata .
Primele impresii super okay ( nu mai intra ABS la fiecare frana mai brusca pe mazga , noroi si ce mai este acum pe soselele noastre) ...nivel zgomot relativ acceptabil .
Astept zapada sa pot da verdictul final.
Primele impresii super okay ( nu mai intra ABS la fiecare frana mai brusca pe mazga , noroi si ce mai este acum pe soselele noastre) ...nivel zgomot relativ acceptabil .
Astept zapada sa pot da verdictul final.
Kia Cee'd 1.4 SW Start culoare Piston Grey- jante tip C, AC, tetiere active,scrumiera,ESP,consola DLX,cheie briceag,scaune incalzite,pachet piele,proiectoare,pachet electric,USB,lampa lectura
B-18-DAJ
ALBUM FOTO:http://picasaweb.google.ro/jilavudan/Shrekuletzul
ODO 61200KM
Acum si cu GPL
Up and running
Consum 9%
B-18-DAJ
ALBUM FOTO:http://picasaweb.google.ro/jilavudan/Shrekuletzul
ODO 61200KM

Acum si cu GPL

Up and running
Consum 9%
Aceleasi Dunlop WSport 3D, dar de 185, le-am montat si eu azi. La un drum scurt nu mi s-au parut nici mie semnificativ mai zgomotoase decat Michelin-urile de vara. Cat despre calitatea lor, nu pot spune nimic pana nu voi merge pe drumuri mai "de iarna".baloo wrote:Achizitionat 4 bucati Dunlop WinterSport 3D M+S - 205/55 R16 91T din Metro Bucuresti Berceni - pret : aprox 380 ron / bucata. ...nivel zgomot relativ acceptabil.
Stiti cumva ce inseamna sintagma "M+S" din denumirea data de Dunlop?