Poate Ceed sa tracteze o rulota ?!

Forum cu de toate despre Kia cee'd
aktymel
susuletz'
Auto:

Poate Ceed sa tracteze o rulota ?!

Post by aktymel »

In speranta ca poate o sa-mi achizitionez o "casa pe roti" m-ar interesa daca o pot tracta cu Ceedulica al meu de 1.4.
Ce credeti ? se descurca cu o rulota de 4 persoane ? (ca model --> cele de tip "Adria" )
Trebuie sa instalez un carlig special ? presupun ca si omologat ?
As avea probleme de ex. la deplasarile de iarna !? cu urcatul ? deplasarea ?! pe strada ...
etc .... pt orice idee va rog lasati un mesaj ceva :D ms ms ms :D
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

ionut75
Auto: Ceed

Re: Poate Ceed sa tracteze o rulota ?!

Post by ionut75 »

aktymelule ai innebunit ? :lol:
Mai bine gasesti sa stai undeva in chirie.
Acu' sincer rulota isi are utilitatea doar daca o folosesti intens. Deplasari multe si pe distante mari.
Pentru folosinta in oras, mai ales in Pitesti unde toate cartierele sunt ''cocotate'' pe cate un deal, rulota iti trebuie tie ! Mai ales iarna !
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

pai iti dai seama ca nu o car dupa mine ... doar de dragul de a ma plimba cu ea .. ca nu-s nebun ... dar asa ... de vara ... de iarna ... de excursii .. si de ce nu de petreceri ...:D cu prietenii !? :D cu garatar la terasa si altele .... :D
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

pai...vezi manual de la pag. 5 /16 onwards...

PS: pls, don't mind.... de acord cu ionut75 ..adica problemele is cu capu' ! :lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

rayman
Auto:

Post by rayman »

Cu rulota ar fi faina o calatorie mai lunga in afara... fara bani aruncati pe chirie & cazare, numa' pentru benzin & ceva de halit din cand in cand... boierie!

DAR ca parere personala as alege un diesel care s'o traga, nu motorul de 1.4 care cu 5 persoane in masina + bagaje cam gafaie.
my 2 cents.
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

ok multam ida ` .. am gasit ... ceva date ... dar nu prea inteleg din schema aia mai nimic....
si da :mrgreen: pasarici sunt un stol mai mare ...

Image

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@aktymel:
Ce-ai spune de un motorhome? :P ...ca alternativa :)
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

pai astea sar lejer de 30 de mii de epuroi :D eu am gasit o rulota in stare buna la aprox 25 de milioane :D si ma gandeam si eu .. ca poate o fac prima mea casuta :D Cuibusoru` meu de nebunii :D

Image

AURELIAN DELIU
Auto:

Post by AURELIAN DELIU »

Salut, eu am o rulota si pot sa-ti dau detalii suficiente. Suna-ma, este mult de vorbit sau documenteaza-te la adresele astea:
http://www.towcar.eu
www.clubrv.ro

reludeliu@yahoo.com
KIA Ceed City SW 1,6L + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
Kia Ceed SW 1.6 DSL + rulota Beyerland
reludeliu@yahoo.com 0728.899.313

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Nu stiu daca te-ai uitat pe http://www.adria.ro, dar acolo sunt niste rulote foarte dragute. Pana in 12.000 iti iei propriul tau hotel pe roti. Numai ca nu stiu cat de buna e masina la tractare. Pe site-ul dat de AURELIAN DELIU am facut o simulare pentru doua tipuri de rulote. In timp ce una mai micuta (un Adria Action) putea fi trasa rezonabil, una mai mare - in caz ca vrei sa vina si copii cu tine - deja depasea puterea unui Cee'd 1,4. :D
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

fain ! multam de raspunsuri.... este destul pt mine una micuta... cat despre copii mai au de asteptat nu ma grabesc sa-mi fac dureri de cap :D

Image

andreistn01
Auto:

Post by andreistn01 »

rayman wrote:Cu rulota ar fi faina o calatorie mai lunga in afara... fara bani aruncati pe chirie & cazare, numa' pentru benzin & ceva de halit din cand in cand... boierie!

DAR ca parere personala as alege un diesel care s'o traga, nu motorul de 1.4 care cu 5 persoane in masina + bagaje cam gafaie.
my 2 cents.
o plimbare care sa inceapa de la granita. ca in Romania nu prea merge. poate doar pana la mare si atat.

Tzepozzz
Auto:

Post by Tzepozzz »

eu cred ca fara un motor de minim 1800 cmc (preferabil diesel) n-ai cum sa tragi o rulota dupa tine fara sa strici motorul
Cee'd 1.6 Dizalake 115 PS/ Pewter Beige/ City

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Mai curand cred ca strica ambreiajul si cutia de viteze decat motorul. Cat timp nu depaseste valorile maxime specificate de producator pentru greutatea de tractare si apasarea verticala nu are nici o problema.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

pe siteul towcar.de este un calculator care face compatibilitatea de tractare intre masina care o ai si tipul de rulota care-l ai ... AStfel poti alege cu usurinta o rulota care poate sa fie tractata si de ceed cu motor de 1.4 . Pt ceed cu o rulota de pana-n 850 de kg(neincarcata) are compatibilitate de 3 stelute jumate din 5 cu o viteza maxima de 90 km/h... si multe multe alte detalii si amanunte referitoare la cuplu in diferite trepte de viteza, la turatii la inclinarea in panta ... etc .
Multumesc lui Aurelian Dinu !

Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”