o intalnire foarte reusita, trebuie sa-i multumim lui cristi26vis pentru organizare =D> =D> , sa le multumim si lui adimot de la Satu Mare, arnold12 si petry de la Bucuresti, alcatraz-ii de la Craiova, judoka de la Sibiu, ducu de la Resita pentru sutele de kilometri parcursi pentru a fi impreuna cu noi.
am mai fost onutza de la Tg. Jiu, smotoceii si marceli de la Deva, iar "gazdele" din vale: cristi26vis, codruta, teddy, kaserpele, titanicul, stefan.
la un moment dat chiar discutam la cabana ca am putea numi intalnirea
nationala din considerentele ca:
1. au fost posesori de KIA din 7 judete: Dolj, Caras, Satu Mare, Sibiu, Gorj, Bucuresti si Hunedoara.
2. au fost 14 masini (permanent 11-12 masini).
pe scurt programul a fost cam asa:
simbata in jurul orei 11:00 am inceput sa ne adunam in Petrosani si dupa o sedinta de consiliu s-a plecat la Petrila la deja binecunoscuta pizza Number One. apoi am urcat la cabana iar dupa cazare ne-am apucat de ... gratare

a venit momentul sa ne retragem in cabana unde a inceput cheful... tinand cont ca l-am avut sarbatorit pe cristi26vis (inca o data "La multi ani cristi si la cit mai multe intalniri"), chef care a tinut pina pe la 3 dimineata.
duminica, micul dejun si o plimbare pe coclauri, aer curat, poze...povesti..... revenit la cabana, masa de pranz, putina siesta, pozele de grup si in grup

aliniat masini in parcare, pupaturile de rigoare... promisiuni pentru noi intalniri si... din pacate..... plecarea....fiecare spre destinatia lui finala.
daca am uitat ceva, sunt sigur ca voi fi completat de cei prezenti
P.S. @cristi26vis: pe cind urmatoarea intalnire ???... alooooooo se aude acolo in spate?????
......puscaaaaaa si curaua lataaaaaaaaaa!!!!!! =D> =D>