Nivel Antigel
-
- Auto:
Re: Nivel Antigel
Datorita lui ady85btz am luat si eu antigel ARAL antifreeze din Carrefour cu 24 lei. Am preparat 0.5 antigel + 0.5 apa demineralizata. Am scos 1 l de antigel sa am. Oricum nu cred ca o sa-l pun pe tot, dar e bine sa fie acolo in portbagaj, daca mai gasesc loc.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
why?!! am mers ani de zile fara sa fie necesar a completa lichid de racire ! si uite asa adunam in portbagaj chestii inutile!florin-adrian wrote:..nu cred ca o sa-l pun pe tot, dar e bine sa fie acolo in portbagaj..
ceed il am de 14 luni si e la fel (nivel antigel) ca atunci cand l-am cumparat! la fel si uleiul, si celelalte...probelma doar cu nivelul benzinei care scade mereu iar ODO creste !!!

Last edited by ida01ro on 22 Oct 2008, 20:33, edited 2 times in total.
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
@ida01ro: Daca era invers era si mai nasol, ca trebuia sa scoti benzina cu furtunul din rezervor. 

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- Auto:
Pai poate gasesc pe altul care are nevoie. Nu i-am gasit loc, asa ca ramane acasa sau il pun in masina de serviciu, ii gasesc eu intrebuintare 

Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
-
- Auto:
Eu zic sa te duci la reprezentanta cu ea pentru a completa baietii de acoloMDan wrote:Salut, sunt si eu posesorul unei samantzevarianta Best Base, motor 1,4 benzina si am o problema.
Cand am luat masina de la reprezentanta am observat ca nivelul antigelului din vasul de expansiune era mai aproape de minim decat de maxim dar nu am dat importanta atunci pentru ca eram prea nerabdator sa ma urc in ea si sa plec)
Astazi am ridicat capota pentru a verifica daca mai am lichid pentru parbriz si am observat na nivelul antigelului era sub minim:(
Daca stie cineva cu ce fel de antigel trebuie completat as fi recunoscator.
Problema este ca maine diminieatza plec in vacanta la munte si nu raspunde nimeni la numerele de contact afisate pe kia.ro

KIA cee'd sw 1.6 DSL MT LX HP
@claudyo2001
Parca ati fi domnisoare. Ati ajuns sa va duceti la service si pentru schimbarea unui bec
.
@MDan mie cei de la Mit baneasa mi-au zis ca folosesc Aral Antifreeze.

Parca ati fi domnisoare. Ati ajuns sa va duceti la service si pentru schimbarea unui bec

@MDan mie cei de la Mit baneasa mi-au zis ca folosesc Aral Antifreeze.

1.4 GSL Best Black Pearl
Da , acesta este antigelul ce se foloseste la noi.
Cind am luat masina ,nivelul era aproape de minim.
Am completat numai cu apa distilata pina la maxim (cred ca cca 150 ml ), dupa cca 1 saptamina am verificat concentratia .: arata -40 C
Asa ca nu trebuie sa va faceti atitea probleme la completare ,decit in caz de pierderi masive(si se cauta locul de pierdere) sau la spargerea radiatorului.
Cind am luat masina ,nivelul era aproape de minim.
Am completat numai cu apa distilata pina la maxim (cred ca cca 150 ml ), dupa cca 1 saptamina am verificat concentratia .: arata -40 C
Asa ca nu trebuie sa va faceti atitea probleme la completare ,decit in caz de pierderi masive(si se cauta locul de pierdere) sau la spargerea radiatorului.
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, ESP, CLIMATRONIC, 225/45 R17W, Piston Gray, 15.000 km
Am gasit o fisa tehnica de la Aral Extra Antifreeze pentru cine e interesat ce contine: https://www.aral-extranet.de/sidab/data/en/6111.pdf
Si un magazin virtual de unde se poate cumpara cu 18RON: http://www.oil-shop.ro/catalog/product_ ... ucts_id=11
Eu cred ca o sa cumpar de-aici ca vad ca e mai ieftin decat in Carrefour sau de unde ati mai luat voi.
Si un magazin virtual de unde se poate cumpara cu 18RON: http://www.oil-shop.ro/catalog/product_ ... ucts_id=11
Eu cred ca o sa cumpar de-aici ca vad ca e mai ieftin decat in Carrefour sau de unde ati mai luat voi.
Hmmm...as fi vrut sa cumpar dar pare un site neserios. Nu tu date de contact, nume firma, conditii de transport si livrare - nimic. Asa ca nu mai recomand.