Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

marryuss, masina nu a fost testata inca la euroncap. Dealerul care ti-a dat aceasta informatie ABEREAZA. Inca o dovada de neprofesionalism si lipsa de informare.

Cat priveste oferta de pret, merita doar daca se vor putea comanda incontinuare optionale si pentru varianta base. Daca esti nevoit sa mergi in varianta classic datorita unor optiuni pe care le consideri necesare, atunci masina nu mai este asa de interesanta ca pret. Ai suficient de multe alternative inclusiv cu motor de 1,6 la 14-14,5K care au trecut deja de "bolile copilariei".

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

@Vietnam eu sunt foarte curios daca iti vine cu tapiteria care ai ales-o. Masinutele ar trebui sa ne ajunga cam in aceeasi perioada. Daca iti vine mergi cu mine sa le fac scandal :))). Si daca mai apare cineva cu base si volan in piele sa ma anunte si pe mine ca astia de la KIA devin chiar nesimtiti.
Este adevarat ca la banii astia nu gasesti masina cu asa multe optiuni dar totusi ar trebui sa se gandeasca ca dotarile vand masina pentru multi, in conditiile in care masina este totusi KIA si nu VW, Seat sau orice alta marca cu nume. SI din pacate romanii mai au inca sechele legate de SH-uri de afara si la 12.000 iti iei ceva foarte dragut si mai de fitze daca doresti.
Daca nu as fi comandat-o sincer m-as mai gandi a doua oara inainte sa achit avansul datorita acestei stari de nesiguranta. Mi se pare SF sa faca astia experimente pe banii mei de genul "Hai sa dam noi comenzi si sa luam avansul la oameni ca vedem noi dupa aia ce ne pun aia la fabrica si oricum masina este ieftina si romanii sunt prosti si nu comenteaza!!
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Ok ... sper sa vin cu tine ca sa le faci scandal :D
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

dotnet18
Auto:

romani pacaliti

Post by dotnet18 »

eu nici macar n-am comandat masina si ma simt pacalit de oferta Kia Ceed neclara. cei care au comandat au tot dreptul sa apeleze la OPC daca ceea ce se afla in contract nu ajunge in varianta finala a masinii..altfel e ca si cum ne pacalesc..

oare si-ar fi permis sa faca asa ceva cu germanii, francezii, englezii?! sa fim seriosi, ar trebui sa luam atitudine ca asa ceva sa nu se mai intample.. o fi masina comparabila ca pret cu modelele mini, compacte, dar trebuie sa luati in calcul ca masina e noua, n-are istoric..ca si la Logan s-au gasit multe probleme care au fost rezolvate mai mult sau mai putin pe parcurs..imi pare rau ca noi ca romani nu avem atitudine sa ne aparam drepturile si ca acceptam sa-si bata joc de noi dealerii (poate nu sunt vinovati), Kia Romania..

stau si ma intreb, e cineva de la Kia Romania care citeste acest forum? daca au fost scapari in oferta, cei care au apucat si au comandat ceva ar trebui sa li se aduca, mai ales ca nu e o comanda in serie, ci e personalizata per comanda..asa ca in fabrica pot pune ce a comandat clientul..totul ce trebuie sa faca e sa ia atitudine Kia RO..daca nu, sa plateasca avansul luat + dobanda inapoi clientilor..+ penalizari pentru timpul pierdut + ofensa adusa clientilor...s.a.m.d..

eu cred ca nu mai traim in comunism, avem si noi drepturi sa fim respectati ca oameni, clienti asa cum cer si ei avans minim de 15% si nu negociaza cu tine..etc..

trebuie sa facem ceva sa schimbam Romania!
Last edited by dotnet18 on 01 Jun 2007, 11:59, edited 1 time in total.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Pai era un reprezentant si aici si pe garajul.ro dar s-a dat la fund cand s-a imputit treaba. Si-a agatat cativa clienti si cu asta basta. Informatii din parti . Clasic pt Romania. Si sunt sigur ca citeste dar nu-i prea mai vine sa mai posteze ca sare lumea pe el.
Oricum se lauda ca posta reviziile ...pauza. Dupa aia se mai lauda pe un forum ca intra sa clarifice situatia cu comenzile ca doar e la Baneasa, la sursa ca sa zic asa ..pauza.
As vrea sa stiu si eu ca sa dorm linistit cateva chestii de bun simt
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

adimot
Auto:

Post by adimot »

Incepand de azi astea sunt nivelele de echipare si preturile (CIP):
1,4 LX - 9887
1,4 LX BEST - 9961
1,4 EX - 11748
1,4 EX -Clasic - 11794 cu mentiunea ca:
- LX nu are AC, USB +aux si difuzoare de inalte
- LX BEST are AC si dotarile care au fost pana acum insa nu se poate pune nici o optionala
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Unde se poate vedea o lista completa cu oferta?

adimot
Auto:

Post by adimot »

ODO -->34.000
Image

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Merge la careva sa downloadeze de la link'ul de mai sus?
Mie'mi arata ca'mi trebe cont ...

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

LX nu are doar difuzoare de inalte sau nu are nici oglinzi electrice? (stiu ac difuzoarele de inalte sunt conditionate de prezenta oglinzilor electrice - insa, evident, reciproca nu e valabila, dar probabila)

Sa inteleg ca pe LX ... se pot pune optionale? Si ca doar pe Best nu pot fi puse?

adimot
Auto:

Post by adimot »

Nu trebuie cont. Trebuie doar asteptat cam 20-30 de secunde si apoi se face click pe: download link
ODO -->34.000
Image

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

OT: Aaaa ... ok. Fiind scris cu acelasi font ca si celelalte scrisuri, nu observasem counter'ul respectiv. Mersi!

dotnet18
Auto:

optionale

Post by dotnet18 »

se poate vedea si o lista cu optionale?

adimot
Auto:

Post by adimot »

ODO -->34.000
Image

adi_g_s
Auto:

Post by adi_g_s »

eram in dubiu pana acum, dar cu noua "oferta" Kia, Renault Clio diesel scrie pe mine

Locked

Return to “Generalităţi”