@adrian; special pentru tine, link: viewtopic.php?f=36&t=1034adrian grozeanu wrote:...cit despre kitul pt faruri cu xenon NU MA UITATI va rog. o informatie cit de mica va rog
Spor la citit ca aici suntem off topic.
@adrian; special pentru tine, link: viewtopic.php?f=36&t=1034adrian grozeanu wrote:...cit despre kitul pt faruri cu xenon NU MA UITATI va rog. o informatie cit de mica va rog
Bine ca pui esentialul in paranteza si ca uiti de greutatile altor masini sau de consumuri sau de emisii....indie. wrote: Cee'd chiar e o masina misto si sunt convins ca posesorii sunt incantati de alegere.
Insa ce nu ti-ai dat tu seama e ca se vorbea de performantele motorului de 109 cai (adica fix alea 3-4 valori din fisa tehnica precum acceleratie, reprize,etc) in comparatie cu alte masini cu puteri similare unde motorul kia e usor mai lent (dar majoritatea au >100 cai la 1.6, nu la 1.4 cum e la kia)
Arnold12 wrote:Da, ma face procuror al unei cauze pierdute la voi pe forum deoarece pe noi nu ne intereseaza fantasticul, extraordinarul, perfectul mult rivnitul C4.
Pt toti cei interesati de Cee'd am sa postez parerea unanima a celor de pe forumul C4 pt ca cel care a scris despre Cee'd nu a fost combatut de nimeni.
@.indie. - Trimis: Mie Oct 24, 2007 2:38 pm
"Daca e cineva inregistrat pe clubkia (Bogdan?)
viewtopic.php?t=726
poate sa raspunda ca sunt niste mici dezinformari pe acolo la `Contre` la C4 si anume
Citat:
Contra C4:
- motor de genaratie veche cu un consum mare, performante mai slabe
- vopsea metalizata 205E (244E DDP)
- garantie muuuult mai mica
- radio CD fara mp3 si care se aude de kko
- tinuta de drum mai slaba(setare suspensie si directie)
- suspensie spate semi-independenta
- 3 usi -> ca ala cu 4 e urat in draci Smile
-Motorul poate o fi mai vechi, dar la performante e mai bun (ma refer la cel de 110 cai de pe C4 vs cel de 109 de pe Kia ca astea sunt echivalente)
La consum nu stiu, o fi posibil ca cel de pe C4 sa fie mai gurmand, are 1.6 totusi.
- Eu am primit gratis vopseaua metalizata
- Garantia intr-adevar e mai mica, insa acum depinde si de seriozitatea serviceurilor Kia ca momentan au probleme mari cu piesele si nici ei nu prea stiu preturile. Cu alta cuvinte degeaba ai 5 ani garantie daca esti constrans sa faci reparatiile intr-un service in bataie de joc. Deci e cu dus-intors treaba.
- Eu consider ca se aude decent sistemul audio de pe c4. Oricum maniacii il vor schimba instant, atat de pe ceed cat si de pe c4.
- Tinuta drum slaba ? HOHOHO. Nici nu stiti ce vorbiti!
-Suspensie spate - asa e, la C4 nu e independenta dar am vazut ca si cei de pe forumul kia se plang de aceleasi chestii: troncaneli peste denivelari so it`s the same thing.
- No comment la faza cu designul, e chestie de gust dar mai degraba cee`d e urat, nu c4 (chiar si cu 4 usi)
Deci din contrele lui c4 nu prea ramane nici una.
Acum nu uitati, nu am de ce sa arunc cu kko in cee`d, inca sunt interesat de una pt unchiul meu dar deocamdata seriozitatea (inexistenta aproape) a dealerilor ma tine departe de ei.
Si astept sa vad primele confruntari cu serviceul.
Niciodata insa pt mine nu as lua un ceed in fata unui c4.
PS: m-am uitat acum si nici macar motorul de 1.6 de pe KIA de 122 cai nu e mai bun la capitolul performante decat cel de 1.6 de la Citroen C4."
La aceste afirmatii am raspuns cu teste facute de reviste de specialitate in care C4 a iesit mereu in urma Cee'd-ului.
Pt mine acest topic e inchis.
![]()
![]()
Fratele costă 2300€ în plus, la 14839 € deja sunt È™i alte variante. Pentru un SW, 1,4 best nu are acum concurenÈ›ă la preÈ› printre maÈ™ini noi.ciprian75 wrote:mikey_vs nu uita ca nemtii(occidentalii in general) sunt persoane extrem de diplomate
si nu cred ca ceed sw are concurenta in clasa lui (nici macar de la fratele i30 breack)