opreacip wrote:intrebare intrebatoare... unde e cabana Mija? sau e invitatia doar "pentru cunoscatori"?nu de alta dar suna tentant
peisajul este minunat,atmosfera este fierbinte

opreacip wrote:intrebare intrebatoare... unde e cabana Mija? sau e invitatia doar "pentru cunoscatori"?nu de alta dar suna tentant
marceli wrote:un raspuns mai exact voi avea saptamana viitoare. Daca venim suntem 4 persoane(eu, nevasta si copiii).
speram sa fi de binemarceli wrote:un raspuns mai exact voi avea saptamana viitoare. Daca venim suntem 4 persoane(eu, nevasta si copiii).
si cu copii si fara, noi va asteptam cu bratele deschisemarceli wrote:fiul meu nu cred ca ar vrea(are 14 ani si jumatate), poate fetita(9 ani). oricum sper sa ne vedem la cabana Mija.
deci sa intelegem ca sunteti de ai nostri!!!marceli wrote:sper sa venim cu totii, mai ales ca sotia e nascuta in Petrosani, a copilarit in Lupeni si nu am mai fost in zona de cativa ani.
marceli wrote:sper sa venim cu totii, mai ales ca sotia e nascuta in Petrosani, a copilarit in Lupeni si nu am mai fost in zona de cativa ani.