Sfaturi pentru incepatori si nu numai.... (cum sa conduci)
Re: ...
ai uitat sa ne spui si ce model ai... ai cumva 1.3 gsl sau 1.7gsl ?
Re: am si eu o problema
Ai uitat sa ne spui si ce model ai... ai cumva 1.3 gsl sau 1.7gsl ? cine a mai patit?
shatena20: Ce motor ai? Benzina sau diesel?
Cred ca ai tastat aiurea: 1.4, respectiv 1.6 GSL.c.ciprian wrote:1.3 gsl sau 1.7gs
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
si va rog imi spuneti si mei cum sami pun si eu poza ... pls ...sunt noua si nu stiu
iar in legatura cu alte probleme am mai avut probleme si cu cei de la service ...am fost sami schimbe bara spate pt ca am dat cu spatele si am intrat cu ea itrun pilon mic ascund in iarba intro parcare si vreau sa zic ca nu sunt multumita deloc miau vopsit bara asa rau incat se vede pe magini daca te uiti de aproape griul de desubt ...si dupa un timp mi so miscat trebuie as le fac o vizita saptamana viitoare ...

iar in legatura cu alte probleme am mai avut probleme si cu cei de la service ...am fost sami schimbe bara spate pt ca am dat cu spatele si am intrat cu ea itrun pilon mic ascund in iarba intro parcare si vreau sa zic ca nu sunt multumita deloc miau vopsit bara asa rau incat se vede pe magini daca te uiti de aproape griul de desubt ...si dupa un timp mi so miscat trebuie as le fac o vizita saptamana viitoare ...

model CEE'D BLACK ...1,4 BENZINA(109)
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
@shatena20 daca vrei sa mai postezi in continuare da click pe POSTREPLY NU pe NEWTOPIC.Ai deschis 2 topicuri cu aceeasi problema.
Referitor la problema ta:ai incercat sa depasesti vreun Lamborghini?
Referitor la problema ta:ai incercat sa depasesti vreun Lamborghini?

Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Hmmm, daca e 1.4GSL atunci trebuia sa se duca pana la 6200rpm. Abia de la 4500 incepe sa traga. In ce treapta erai?
Ai avut ceva probleme la motor pana acum? In gol se tureaza peste 4500rpm? Incearca pe drum normal sa urci mult in ture in treptele 2 si 3. Merge?
Ai avut ceva probleme la motor pana acum? In gol se tureaza peste 4500rpm? Incearca pe drum normal sa urci mult in ture in treptele 2 si 3. Merge?
SCUZE SUNT NOUA SI NU AM STIUT
AM O KIA CEE'D ...BLACK ...BENZINA 1,4 (109)

Eram in a 3a pentru ca urcam si am dat sa depasesc si nu mai aveam cum pentru ca eram cu pedala la pamant ... 
Si nu o am de mult... am doar 6065km parcursi /././ O sa ma duc la reprezentanta sa vorbesc...

Si nu o am de mult... am doar 6065km parcursi /././ O sa ma duc la reprezentanta sa vorbesc...

Problema cu nu trage pe transfagarasan am mai auzit-o si la alte modele, imi explic prin faptul ca densitatea aerului nu este la fel de mare iar amestecul nu este la fel de bogat
problema cu bara imi explic doar ca ai facut-o la mit baneasa unde am facut-o si eu si a iesit dupa 2 revopsiri o nuanta spre culoarea initiala
pentru poza (avatar) citeste acest topic : viewtopic.php?f=52&t=113
problema cu bara imi explic doar ca ai facut-o la mit baneasa unde am facut-o si eu si a iesit dupa 2 revopsiri o nuanta spre culoarea initiala

pentru poza (avatar) citeste acest topic : viewtopic.php?f=52&t=113
Asta imi cam suna a folclor: Transfagarasanul nu e un drum la altitudine asa de mare. Soselele prin Alpi sunt mult mai sus si nu am auzit pe nimeni avand probleme. Plus ca motorul nu este supra-alimentat, astfel incat sa zicem ca tubina nu este eficienta din cauza aerului rarefiat. Iar sistemul de injectie electronica face ca amestecul sa fie mereu optim, indiferent de contitatea de aer intrata in cilindri. Pentru un motor ok dpdv tehnic nu exista fenomenele de amestec saracit sau imbogatit.sik81 wrote:problema cu nu trage pe transfagarasan am mai auzit-o si la alte modele, imi explic prin faptul ca densitatea aerului nu este la fel de mare iar amestecul nu este la fel de bogat
Am fost pe TF si motorul a urcat lejer in ture. Totusi, mai ales in cazul motorului de 1.4, trebuie tinut cont de faptul ca e drum de munte si acceleratia e mai lenta in rampa.

pt shatena20 tine minte acest motor este benzina nu diesel unde ai cuplu motor maxim la turatii joase, cand mai vrei sa intrii in depasiri dastea da-i inferioara si CALCOO
Multumesc tuturor .... O sa merg la reprezentanta sa vedem....ca ceva ceva este. Nu trage destul....pentru cei 109 cai care ii are....!!! Mai vorbim, va aduc vesti dupa ce merg...!!! Plimbare placuta cu masinile 

Re: intarire acceleratie
am evoluatida01ro wrote:cred ca topicul este "self-explanatory" !! interesant ar fi sa faci un schimb de experienta cu malaybe, sa vezi cum a rezolvat el problema ...ca are aproape un an de cand a sesizat! ...s-a mai fi intarit oare ?BogdanTimisoara wrote:Cand am vazut titlul topicului, am sperat ca gasesc aici raspuns. ...![]()
acum, sincer...o mai si ceri !! ?BogdanTimisoara wrote:Va multumesc anticipat si pentru raspunsurile "la misto"

kia cee'd best black
Am si eu un an de conducere si aproape 8000km dar cand dau de un deal, la plecare de pe loc, de obicei din viteza 2 nu o scot pana nu simt ca vrea sa-si ia zborul. Pe transfagarasan n-am fost dar am fost la Cheile bicazului si de acolo la Durau. Au fost momente la curbe stranse sa bag si 1. Incearca si cu viteza 2 sa vezi ce trage.