KIT DE TUNING XR
Re: KIT DE TUNING XR
Mai studiem problema ca nu arde niciunde 

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Vai cum o sa arate masinile astea cu noile kituri de pe acel site ...super tare!
Deabea astept sa le vad in realitate pe strazi.
Deabea astept sa le vad in realitate pe strazi.
800 ron pt o grila frumoasa cum e cea de xR nu e chiar exorbitant. Eu zic ca are un raport bun pret/look.
Daca exista / va exista si pt pro-ceed cred ca se va afla pe lista de cumparaturi
Cat despre kituri de tuning nu recomand nimanui fibra. Un kit de fibra iti da mari batai de cap ( chiar foarte mari ), orice lovitura = spartura, orice lovitura mai serioasa = piesa rupta si reparatia se face in fibra, nu iese intotdeuna bine, timp pierdut, etc.
Cea mai practica solutie este kitul de plastic. Este flexibil si sta mult mai bine pe masina decat fibra, care are dezavantajul ca si lucreaza in timp.
Daca exista / va exista si pt pro-ceed cred ca se va afla pe lista de cumparaturi

Cat despre kituri de tuning nu recomand nimanui fibra. Un kit de fibra iti da mari batai de cap ( chiar foarte mari ), orice lovitura = spartura, orice lovitura mai serioasa = piesa rupta si reparatia se face in fibra, nu iese intotdeuna bine, timp pierdut, etc.
Cea mai practica solutie este kitul de plastic. Este flexibil si sta mult mai bine pe masina decat fibra, care are dezavantajul ca si lucreaza in timp.
Masinuta sorei aici -> ProCeed 1.4 City so so SO_RED still to be pimped 
DE VANZARE (Super Oferta) GTC pimped by IRMSCHER - detalii aici: viewtopic.php?f=50&t=5925
Respecta partenerii de trafic!

DE VANZARE (Super Oferta) GTC pimped by IRMSCHER - detalii aici: viewtopic.php?f=50&t=5925
Respecta partenerii de trafic!
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
...si eu am primit-o cadou. Multumiri d-lui director Cristi Popa, de la ERSTE Pitesti =D>RazvanO wrote:800 ron pt o grila frumoasa cum e cea de xR nu e chiar exorbitant. Eu zic ca are un raport bun pret/look.
Ma bate gandul la un eleron si un spoiler spate XR...de ceva timp. Cam atat la capitolul aspect

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@mr_wizard: Si eu ma gandesc sa achizitionez un eleron, cel din catalogul de accesorii.
Stii ceva detalii despre el ? Eu cred ca este doar un aplice de plastic pt. ca eleronul standard de pe masina este continuarea hayonului, adica tabla, asa ca nu se poate inlocui ci doar aplica ceva peste el.
Stii ceva detalii despre el ? Eu cred ca este doar un aplice de plastic pt. ca eleronul standard de pe masina este continuarea hayonului, adica tabla, asa ca nu se poate inlocui ci doar aplica ceva peste el.
@ scubli eleronul este din material plastic, pentru montare se gaureste tabla in 4 locuri, chitul de montare e prevazut cu un ghidaj de hartie pentru centrarea orificiilor ce trebuie date in tabla, suruburi, capacele din plastic pentru scobiturile din eleron in care se monteaza suruburile, banda adeziva 3M si alte maruntisuri.
Al meu e la vopsit, impreuna cu spoilerul Xr de la bara din spate.
Al meu e la vopsit, impreuna cu spoilerul Xr de la bara din spate.

- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
@adimot:
Abia astept sa vad poze cu "lucrarea"
Abia astept sa vad poze cu "lucrarea"

Grila fata mi-am montat-o singur, o
pentru scubli dar din pacate acum vine fara mentiunile xR.

- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@adimot: Multumesc pt. raspuns, sunt foarte curios si cum arata pus si am sa vreau daca se poate si ceva detalii in legatura cu costul vopsitului si montajului. La ce dealer KIA iti faci toate aceste modficari ?
Pacat ca grila xR nu mai vine cu inscriptia, arata bine acea mica inscriptie xR pe grila.
Pacat ca grila xR nu mai vine cu inscriptia, arata bine acea mica inscriptie xR pe grila.
@ scubli Dupa cum am scris pe alt post, accesoriile le-am cumparat din Ungaria (daca socotesc benzina pe ruta Satu Mare Budapesta si retur plus taxa de autostrada in Ungaria) tot am iesit in castig cu 700 ron fata de preturile din Romania. Am vorbit telefonic cu cei de la Autodox Baia Mare si mi-au cerut 500RON fara TVA pentru vopsit si montat. Asta mai presupunea inca 2 drumuri de la SM la BM pt. lasat accesorile la vopsit si al doilea pentru montat. Asa ca am gasit in SM o vopsitorie si ies la 400 RON cu vopsit si montat. Oricum nu are ce sa afecteze garantia la masina. Daca cauti in topicul destinat jurnalelor de bord o sa vezi ca @joko si-a montat singur eleronul care l-a costat 700 RON si i-a venit gata vopsit la SF. Gheorge de la reprezentanta din Constanta. In jurnalul de bord are si poze cu el montat.
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@adimot: Arata superb montat pe masina, acum dupa ce am vazut pozele lui Joco mai am un motiv sa-l comand cat mai repede si sa-l montez 

Arata super bine. Sper sa o putem admira si live la intalnirea de la Cheia.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@adimot: Superb arata masina, pot sa zic ca mie chiar ciuda 
Abia astept sa trec prin Satu Mare sa o vad in realitate. Cel tarziu dupa 25 sept. voi trece prin Satu Mare, pana atunci sa le "porti" sanatos si numai bine.
Acum poti sa arunci un post si aici: viewtopic.php?f=35&t=2970&p=70276&e=70276 cand ai timp =D>

Abia astept sa trec prin Satu Mare sa o vad in realitate. Cel tarziu dupa 25 sept. voi trece prin Satu Mare, pana atunci sa le "porti" sanatos si numai bine.
Acum poti sa arunci un post si aici: viewtopic.php?f=35&t=2970&p=70276&e=70276 cand ai timp =D>
@ scubli O.K. te astep sa ne intalnim. Vezi ca intre timp s-au montat in jud. SM radare fixe la Doba, Paulean si 2 in Ciuperceni.