catalin_ceed wrote:si eu am primit masina, pewter beige, in 26 august. Serie anuntata din 13 august. Urmeaza cateva instantanee foto ...
catalin_ceed wrote:si eu am primit masina, pewter beige, in 26 august. Serie anuntata din 13 august. Urmeaza cateva instantanee foto ...
Ai pus problema gresit (si eu de altfel, fiind prima masina cumparata de noua). Daca esti hotorat sa iei masina, faci o lista cu dealerii aceesibili si treci pe la ei. Saluti, zici ca vrei masina si ii intrebi: "Ce primesc daca iau masina de la tine?". Fiecare dealer ia un comision de masinile vandute, de el depinde daca ia ceva mai putin sau deloc. Nu te astepta la chestii prea scumpe, dar un set de covorase, o alarma sau senzori de parcare se pot obtine. Iar bull-shit-ul cu Best-ul care are deja o reducere de la importator trebuie ignorat, pentru ca se urmareste obtinerea unui discount de la dealer.valininja wrote:citind de multisor forumul, si bagand la cap una alta, am intrebat la dealer de ceva bonus (aka presulete, etc) si am primit unamabil.