Mda ma rog.sorinh wrote:@motgp si OT
ma lasi cu masinile italiene?! fiat-urile sunt recunoscute ca cele mai putin fiabile masini din lumea cunoscuta! nu ma bag in discutii cu masinile chinezesti sau indiene, dar intre japo, coreeni, francezi, nemti, suedezi, etc. italienii cu fiat sunt invingatori la lipsa fiabilitatii.
si nu veni cu argumentul ca fiat si ferarri sau lambo, sau maseratti sunt in acelasi grup, sau au fost, sau sunt in aceeasi tara, sau ca tin presedintii cu aceeasi echipa de fotbal, ca astea sunt basme. intr-o masina de 10-15-20k nu pui aceeasi tehnologie ca in 200k. si oricum nici alea nu sunt campioane la fiabilitate
btw mie nu-mi place fiat de nici un model, alfa este cu mult mai sexoasa, chiar si cu ypsilon vs 500. mai ramane sa mai faca un remake dupa 850, ca si ala s-a vandut suficient de bine!![]()
On topic:
............................??????????????????????????????????????????? nu am gasit ceva sa ma oftice la cee'd, poate doar snobismul celorlalti care au platit pe punga mai mult decat pe continut si acum trebuie sa se justifice.
Asa si cei care-si cumpara adidasi din Europa zic despre aia care-si iau Nike ca-s snobi, ruda de la tara ii zice celei de la oras ca ei nu-i place la bloc, sau fata batrana nemaritata ca ei ii este mai bine singura.
Mi-a facut placere sa discut cu voi (de fapt numai cu unii).
Va las sa elogiati cee'dul (mai ceva ca romanii pe Ceasca), ca doar e masina cu cel mai bun raport calitate/pret

S-auzim numai de bine!