In primul rand salutare tuturor inteligentilor posesori sau doritori de Ceed!
Repede in subiect: vandut Dacia,cautat masina.Optiunea 1 era Skoda Octavia.Dealer arogant ( deh,dus in slapi si sort) - renuntat idee.Optiunea 2 :SH.Passat sau Audi 4 ( urasc manelele,casatorit + copil, prioritar siguranta).Tentat Aveo-2 stele NCAP-renuntat.Cautat 1 luna variante SH (VW,A4). Dus banca-credit.Refuzat banca- blocat Biroul De Credite

.Nevinovat

.Dus TBI Credit ,facut scandal

TBI Credit (n-o recomand nimanui) sustinut ca eu vinovat .Dus avocat - expus problema-angajat-platit -deschidere proces-daune.Auzit intimplator Kia Ceed.Ce dracu masina mai e si asta???

Scormonit net-dat de voi+site Kia.Citit 90% forum,vazut poze.Deplasat dealer Aviatiei.Intrat in Ceed,hutza hutza de colo colo -love this car.Spus dealer omorat nu luat masina-gasit metoda .Dealer rade

-este metoda- Unicredit nu luat in considerare Birou Credit- leasing.Pupat dealer-luat acte la completat.Cerut 1,6 Classic , Machine Silver .Dealer : pe stoc

Spus urgentare acte.Imposibil -Job solicitant.Trecut 8 zile.Dealer nu suna-eu nu sun.Rezolvat acte-pregatit mers dealer.Primit scrisoare TBI Credit-greseala lor-scuze -radiere Birou Credit

-procesul continua

Acum dilema+mofturi:credit sau leasing +pretentii ESP,jenti aliaj+multe.Tot timpul acesta vazut zeci de Ceed pe strada( acum numai Ceed vad

).Indragostit definitiv!
Azi :dorit mers dealer cu convingerea ca masina nu mai este.Pregatit asteptare 60 zile.Ma suna dealerul:ce facem domn"le ca a venit masina in tara

Renuntat pretentii ESP +restul,doar sa o am mai repede
Ce nu inteleg eu este inadvertenta aceasta:ba este pe stoc ,ba abia este venita in tara.Se putea comanda o masina doar pe baza unei copii de C.I,IAR ACEASTA SA SI SOSEASCA IN 8 ZILE,sau ce se intimpla aici?
Sper sa nu fie refuzata de cineva sau mai stiu eu ce...
Abia astept sa o am si sa postez primele impresii si restul.Iar pe voi va tin sub observatie

o sa vedeti...