Salutare Domnilor ! Sunt f.f. nou pe forum ... dar mai vechi dup? B.I. !!
La?muri?i-m? ?i pe mine : ??tia de la KIA fac ?i avioane sau v-au f?cut ... aviatori ??!!...
Cee'd 1,4 GSL Best SW Machine Silver din sept. a.c.
Voi, cei care mă iubiţi, aveţi grijă să nu mă omorâţi cu dragostea voastră !
@Ogy
Stopuri fata? Eu credeam ca esti baiat!
Oricum, nu-ti recomand fiindca "stopurile fata" nu functioneaza decat odata pe luna, si atunci cam 5 zile!
E normal..la fel de normal e si ca dupa ce folosesti mult timp AC(nu stiu daca si la clima se intampla) la prima oprire o sa lasi o balta sub masina ...cat despre treapta I....e printre primele lucruri care se invata la scoala de soferi...si anume sa nu bagi aIa in mers....
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002
Nu stiu daca ai observat MAESTRE dar atunci cand masina e in mers daca incerci sa bagi a1a cutia de viteze trebuie fortata serios ....si crede-ma stiu ce vorbesc pt ca atunci cand am dat pt carnet proba practica un baiat a picat exact din cauza asta..desigur fiecare are stilul lui de condus...oricum dupa exprimarea destul de genearala deduc ca tu pui frana de motor si la semafor...multi km fara probleme in ceea ce priveste cutia de viteze
Salutare baieti! am 1300 de km cu asta mica, ei bine toate bune si frumoase pana cand au aparut primele bube. Prima ar fi ca, are niste denivelari( in partea dreapta, pasager ) si deasupra la bord s-a umflat materialu, ca niste "bube", materialul s-a ridicatl , nu stiu cum sa va zic exact, se vede ca bordul nu este uniform. A doua problema ar fi ca se aude un zgomot ciudat, in partea soferului cand stau cu geamul deschis, ceva in genul tic-tic-tic.., la viteza mica pana in 30 nu face, apoi devine deranjant, sa fie oare rulmentii??
Pt problema cu bordul sunt foarte suparat si nu stiu cum o sa se rezolve, o sa ma duc si la service sa vad ce zic, o sa incerc sa fac si poze la bord. A mai intalnit cineva aceasta problema?
E posibil la bord sa fie de la airbag si sa fi observat tu abia acum...cat despre partea cu geamul probabil ca se aude si cand nu ai geamul dat jos numai ca asa e intensitatea sunetului mai mare...mi-am dat si eu cu parerea
Si la mine si la fratele meu se aude tacanit in bord deasupra la display. Ieri am fost la revizie si mi-au zis ca trebuie dat bordul jos, s-a slabit ceva pe-acolo sau altceva. Chestia dureaza aproape o zi si am zis ca o las pe altadata, zgomotul neaparand mereu.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km