cee'd
eu am comandat-o, daca nu vine ce o sa fac, probabil ca nu o sa mai platesc diferenta de 26 de euro intre cea cu 2 butoane si cea cu 3 si pliabila, nu? in plus o sa am un regret ca am comandat ceva si am primit altceva ... sper sa nu se intample totusi asta.... comanda mea e la mit motors, baneasa, se zice ca ar fi cel mai bine informati, nu?bobu05 wrote:cheia pliabila nu este disponibila. M-a sunat azi agentul cu care am facut comanda si mi-a spus.
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000
PH-09-SKU
KM: ~40000
-
- 3/E
- Auto:
Laurentiu17 ... kompass blue este culoarea aceea. Numai ca, in functie de lumina, poate arata si mult mai deschis ... ca aici: http://www.garajul.ro/forum/index.php?a ... si&img=184
-
- 3/E
- Auto:
bobu05 wrote:pt mihaizzz. Si eu am facut comanda tot la mit baneasa. Am platit avansul din 14 mai. Si azi m-a sunat sa-mi spuna ca acea cheie nu e disp.

...cit priveste scutu'...aici e o chestie de interpretare

..cit privest fascia argintie,nu ma las!!!

...spray argintiu am luat,simbata ajung la show room cu o surubelnita in buzunar...

-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Ai inteles gresit. Este vorba de "furt de" si "furt din". Un focus HBK 2005, are 5*, respectiv 4* la "furt din".1qSkyppy wrote:POsibil, dat si eu cu parerea. Pana una alta, http://www.thatcham.org/nvsr/index.jsp?page=202&s=car testarea celor de la thatcham 4* din 5 la sigur pasageri si 3/4* la pietoni (sau asha am inteles eu )
Vad ca nu s-a lamurit raspunsul la intrebarea: 1,6 crdi: distributie pe curea sau lant? Vreo sansa, in ajun de lansare?

- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Revin cu problema care am tot ridicat-o de nu stiu cate ori:Ajax26 wrote:Ma repet ... La Base e disponibil un singur model de jante pe 16 Type A care arata la model exact ca cele de 17 care le vedeti la masinile din showroom !!
Sursa : Mit Motors Baneasa!!
Jantele de 16" din manualul dealerului corespunzatoare modelului prezent pe mai toate masinile din showroom sunt tipul C, numai ca in lista de optionale (de n-ar mai fi fost ca numai probleme creeaza) apare cu un cod ciudat AB6.
Consultantul de vanzari m-a asigurat !!! ca ORICUM este singurul model disponibil adica "C". Ori e "A"? A, C, C, A, C, A, C, A, C, A.Care o fi din ele?
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
-
- 3/E
- Auto:
Jantele care sunt pe majoritatea Ceed'urilor din showroom'uri sunt Type A de 17". Cu asta sunteti toti de acord, da? Insa jantele TypeC de 16" sunt cele cu multe spite, ezac cum se vede si pe kia-ceed.ro
Oricum ... e clar ca noi stim lucruri diferite pentru ca sursele diferite nu ofera aceeasi informatie.
Cum zice si mihaizzz, poate dupa lansarea oficiala vor primi si dealerii informatii complete si instructiuni care sa lamureasca toate neclaritatile
Oricum ... e clar ca noi stim lucruri diferite pentru ca sursele diferite nu ofera aceeasi informatie.
Cum zice si mihaizzz, poate dupa lansarea oficiala vor primi si dealerii informatii complete si instructiuni care sa lamureasca toate neclaritatile
-
- 3/E
- Auto: