cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

cheia pliabila nu este disponibila. M-a sunat azi agentul cu care am facut comanda si mi-a spus.

mihaizzz
Auto:

Post by mihaizzz »

bobu05 wrote:cheia pliabila nu este disponibila. M-a sunat azi agentul cu care am facut comanda si mi-a spus.
eu am comandat-o, daca nu vine ce o sa fac, probabil ca nu o sa mai platesc diferenta de 26 de euro intre cea cu 2 butoane si cea cu 3 si pliabila, nu? in plus o sa am un regret ca am comandat ceva si am primit altceva ... sper sa nu se intample totusi asta.... comanda mea e la mit motors, baneasa, se zice ca ar fi cel mai bine informati, nu?
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

pt mihaizzz. Si eu am facut comanda tot la mit baneasa. Am platit avansul din 14 mai. Si azi m-a sunat sa-mi spuna ca acea cheie nu e disp.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Laurentiu17 ... kompass blue este culoarea aceea. Numai ca, in functie de lumina, poate arata si mult mai deschis ... ca aici: http://www.garajul.ro/forum/index.php?a ... si&img=184

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

andrei0241 wrote: Image Image
Astea sunt tipurile de jante ... la 16" nu sunt modelele de la 17"
Ultima poza sunt Ype B pe 17" - nedisponibile la noi

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

bobu05 wrote:pt mihaizzz. Si eu am facut comanda tot la mit baneasa. Am platit avansul din 14 mai. Si azi m-a sunat sa-mi spuna ca acea cheie nu e disp.
:D te apuca plinsu' da' si risu'...am vorbit aici in zona si se poate comanda cheia pliabila,ceea ce am si facut...sper sa nu ma apuce plinsu'(cotizat 26 euro +)
...cit priveste scutu'...aici e o chestie de interpretare :D ..baia de ulei e protejata de o plansa transversala si de lonjeroane.exista si un pseudo-scut,in fata,confectionat din plastic..cica-i rezistent materialul...da' pina la urma urmei masinuta e garantata 5-7 ani,deci, ori coreanul sta bine cu circulatia sanguina ori stie meserie...
..cit privest fascia argintie,nu ma las!!! :D ...
...spray argintiu am luat,simbata ajung la show room cu o surubelnita in buzunar... :twisted:

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Ce legatura are garantia cu posibilitatea de a da cu baia de ulei in vreun pietroi? :?:

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Ma repet ... La Base e disponibil un singur model de jante pe 16 Type A care arata la model exact ca cele de 17 care le vedeti la masinile din showroom !!
Sursa : Mit Motors Baneasa!!
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Se pare ca pana la urma raspunsurile le vom primi abia cand ne vor fi livrate masinile. Mare abrambureala deocamdata ... pe kia-ceed.com sunt deja aratate 3 modele de jante pe 16" ... insa diferite de cel pe 17 care se gaseste pe majoritatea masinilor din showroom'uri

acolada
Auto:

Post by acolada »

1qSkyppy wrote:POsibil, dat si eu cu parerea. Pana una alta, http://www.thatcham.org/nvsr/index.jsp?page=202&s=car testarea celor de la thatcham 4* din 5 la sigur pasageri si 3/4* la pietoni (sau asha am inteles eu )
Ai inteles gresit. Este vorba de "furt de" si "furt din". Un focus HBK 2005, are 5*, respectiv 4* la "furt din".

Vad ca nu s-a lamurit raspunsul la intrebarea: 1,6 crdi: distributie pe curea sau lant? Vreo sansa, in ajun de lansare? :wink:

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Ajax26 wrote:Ma repet ... La Base e disponibil un singur model de jante pe 16 Type A care arata la model exact ca cele de 17 care le vedeti la masinile din showroom !!
Sursa : Mit Motors Baneasa!!
Revin cu problema care am tot ridicat-o de nu stiu cate ori:
Jantele de 16" din manualul dealerului corespunzatoare modelului prezent pe mai toate masinile din showroom sunt tipul C, numai ca in lista de optionale (de n-ar mai fi fost ca numai probleme creeaza) apare cu un cod ciudat AB6.
Consultantul de vanzari m-a asigurat !!! ca ORICUM este singurul model disponibil adica "C". Ori e "A"? A, C, C, A, C, A, C, A, C, A.Care o fi din ele?
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

mihaizzz
Auto:

Post by mihaizzz »

Stie careva cand e lansarea oficiala si unde? Poate dupa lansare lucrurile astea se vor lamuri, vor primi si dealerii nostri date mai clare... Poate ajung si eu la lansare, in functie de data, ora si locatie
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Jantele care sunt pe majoritatea Ceed'urilor din showroom'uri sunt Type A de 17". Cu asta sunteti toti de acord, da? Insa jantele TypeC de 16" sunt cele cu multe spite, ezac cum se vede si pe kia-ceed.ro

Oricum ... e clar ca noi stim lucruri diferite pentru ca sursele diferite nu ofera aceeasi informatie.
Cum zice si mihaizzz, poate dupa lansarea oficiala vor primi si dealerii informatii complete si instructiuni care sa lamureasca toate neclaritatile

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Las' ca stie omu ce vorbeste ;) Lansarea trebea sa fie acum la sf lunii ... da cica s'a amanat un pic, insa nu s'a dat o data clara pentru aceasta

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

yeap aia de la Sofitel ...aaaa... sau Hilton ..... sau era Crown Plaza??? :lol:

Parca era lansarea la "Doi cocosi"? ca trebuiau sa manince si ei o saminta acolo ... :P
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Post Reply

Return to “Generalităţi”