...asta ca i-a fost lui lene sa se intereseze... e imposibil sa nu poata afla seria inainte...rexpopuli wrote: iata ca nu e obligatorie ordinea operatiilor...seria a venit odata cu masina!
eu sunt programat joi sa o ridic

...asta ca i-a fost lui lene sa se intereseze... e imposibil sa nu poata afla seria inainte...rexpopuli wrote: iata ca nu e obligatorie ordinea operatiilor...seria a venit odata cu masina!
Nici eu nu am reusit sa imi ridic masina inca....si se pare ca nici nu o voi ridica prea curand la cum stau treburile....mi s-a spus ca masina mea a ajuns la Pitesti in noaptea de 16-17 iulie si ca trebuie sa ii faca nu stiu ce inspectie si apoi o trimit la Valcea....aseara am vb cu dealarul si mi-a spus ca nu a plecat inca de la Pitesti...si ca nici azi nu va pleca...poate maine...dar nu e nimic sigurluuc wrote:mai sunt comenzi din mai ce nu au ajuns ?
tot ce e posibil... oricum mie tipul mi s-a parut serios in tot timpul cat am vorbit cu el... important e ca acum am seriile si ma duc sa fac casco...maine la banca si apoi sper sa o ridic si eu saptamana asta...de abia stept!cash wrote:...asta ca i-a fost lui lene sa se intereseze... e imposibil sa nu poata afla seria inainte...
sa-l tragi de urechi...si sa ii zici ca oricum noi stim tot aici pe forum...rexpopuli wrote: tot ce e posibil... oricum mie tipul mi s-a parut serios
Va salut posesorilor de Kia!Astept si eu un ceed sw comandat din mai ,best,abyss blue.Am aflat azi ca ar fi ajuns ieri la Pitesti.Duminica plec in concediu,la Sinaia.Slabe sanse sa-l am,dar inca mai sper.....Multa bafta!!!luuc wrote:mai sunt comenzi din mai ce nu au ajuns ?
Si eu am facut tot la Generali ambele si la acelasi pret...mi se pare ca daca le ai pe amandoua la aceeasi firma ai si extindere teritoriala la casco in caz de furt total.trutzydany wrote:p.s. : tot ieri am facut si casco+rca la generalli ,m-a costat 600 si ceva de euro !!!![]()
Scump,domne' scump.....dar merita ,pentru ca infelul asta pot dormi si eu mai linistit !!!