acum am 2500 de kilometri si am facut si autostrada si serpentine in mod egal. consum mediu 6,7. asta ca sa vedeti cat de vitezoman sunt.

nicu_catu wrote:Salut. Nu inteleg cum puteti merge cu 200km/h cu masinuta asta. O fi atingand viteza 200km dar cred ca e f instabila. Poate sunt eu "prea" incepator dar mie si 160 mi se pare multPe drum bun viteza mea e de 130-140. Am atins 160. Mi se pare suficient. Nu e avion
Avioanele decoleaza la 250-300 (bine, au si aerodinamica...)
Numai bine.
Am ajuns la 4700 km in 1 luna juma'....masina merge impecabil!..oricum, despre rodaj exista topicuri destule...eu citez (din memorie) doar atat din cartea tehnica si inchei disputa: motorul nu are nevoie de rodaj in adevaratul sens al cuvantului, dar se recomanda in prima mie de km "don't race the engine". (am in engleza...). Eu de aici inteleg sa nu alergi ca nebunul cu motorul supraturat perioade indelungate, nu 30 de sec...mihaita1988 wrote:Sa inteleg ca nu prea ati respectat rodajul....oricum masina asta nu e masina de curse..trebuia sa va orientati spre altceva daca sunteti asa vitezomani
-de tine chiar am nevoie in trafic ...am mai avut doua patanii de acest gen cu alte masini si imi pare sincer rau ca nu m-am oprit la ei ....pe viitor am cu ce sa ma opresc si le arat ce inseamna 36m frana de la 100km-0km....daca mai raman intregi ma cobor si le arat cum se vede lumina de la capatul tunelului sau niste stelute verzi cu o lanterna de 1kg anti-shockRLK wrote:Aseara, DN1, Campina- Ploiesti... 200 km/h! WOW... am ramas fara cuvinte in ceea ce priveste masinuta!
Am.. am doar 1000 km pe bord. Aveam un logan in spate care imi dadea flashuri, m-am dat pe dreapta si am accelerat ca sa ii piara cheful de depasiri... am ajuns la 180 fara sa imi dau seama si i-am dat sa vad cat poate... 200!