Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
isidore
Auto:

Post by isidore »

carevasazica, nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi pute. am mers cu 185 la ora pret de cateva sute de metri pe si anume o autostrada, cu toate retinerile interne asupra conceptului in romania. in rest, ca principiu, subscriu intrutotul la stilul preventiv. dar nu stramosesc de preventiv. oricat sastisiti am fi pe romania, ea are drumuri si de 160-170 la ora (si nu ma refer numai la autostrada), si de 20-30 la ora tops. e adevarat ca cu suspensiile ceed-ului e bine sa fii cumpatat ca sa nu faci trapa cu capetele celor din spate.
acum am 2500 de kilometri si am facut si autostrada si serpentine in mod egal. consum mediu 6,7. asta ca sa vedeti cat de vitezoman sunt. :D

Mutu
Auto:

Post by Mutu »

Sambata noaptea ma intorceam de la mare. A2 libera, libera si dreapta. Totusi, cam denivelata pe unele portiuni, se simte. Am fortat si eu un pic masina, sa vad unde ajunge. M-am oprit la 197-198 kmh/h si m-am retras domol pe dreapta, pentru ca ma flashuia un bmw care venea si mai tare din spate :)
Kia Pro Ceed 1,4 Best Black
B 01 KPC (nu cred ca are rost sa va spun de la ce vine KPC :D )

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Avioanele decoleaza la 180km/h, unele chiar si mai jos. :P Deci nu deschide usa in mers ca iti iei zborul. :lol:
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

justevil
Auto:

Post by justevil »

nicu_catu wrote:Salut. Nu inteleg cum puteti merge cu 200km/h cu masinuta asta. O fi atingand viteza 200km dar cred ca e f instabila. Poate sunt eu "prea" incepator dar mie si 160 mi se pare mult :) Pe drum bun viteza mea e de 130-140. Am atins 160. Mi se pare suficient. Nu e avion :) Avioanele decoleaza la 250-300 (bine, au si aerodinamica...)
Numai bine.

stabila e (stabilitatea mai depinde si de calitatea drumului), sigura nu e
nicio masina de la 100 nu mai e sigura, doar ca din unele ai sanse sa scapi mai putin sifonat.
inca nu l-am vazut pe ala care sa iasa intreg( a se citi fara sa aiba macar o zgarietura / cap spart/ maini, picioare, organe rupte) dintr-un impact cu un pom sau un tir sau alta masina

au murit piloti de formula 1 da-ti seama despre restul soferilor.

inca o observatie: in ct am observat ca incepatorii sunt mai prudenti decat "avansatii". sa fie oare accidentele "celebre" care din nefericire au avut loc pe aici? :shock: :roll:
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

gabyja
Auto:

Post by gabyja »

Pt RLK:

Marfa, ce pot spune 200km/h in prima mie de km. Tii mult la masina ta nu-i asa?

200km/h viteza maxima pe kilometraj, 191km/h cea a GPs-ului.
Cee'd 1.4 SW GLS BEST Kompass Blue
ODO: 65000

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

Eu in prima suta de km am ajuns la 180....dupa 3000 km am ajuns la 195...ambele cu efix 95 si pret de max juma de minut...pe autostrazi merg cu 150 cat mai constant...mi se pare o viteza decent, tinand cont si de consum...din punctul meu de vedere, masina este foarte stabila la aceste viteze...poate si din cauza ca eu am Pro_Cee'd :D , iar aerodinamica este modificata de superba linie a caroseriei spre spate... :twisted:
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

Sa inteleg ca nu prea ati respectat rodajul....oricum masina asta nu e masina de curse..trebuia sa va orientati spre altceva daca sunteti asa vitezomani :D
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

bodyaron
Auto:

Post by bodyaron »

Asta nu este topic de predici...asa ca lasati o mai moale...
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk

+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

mihaita1988 wrote:Sa inteleg ca nu prea ati respectat rodajul....oricum masina asta nu e masina de curse..trebuia sa va orientati spre altceva daca sunteti asa vitezomani :D
Am ajuns la 4700 km in 1 luna juma'....masina merge impecabil!..oricum, despre rodaj exista topicuri destule...eu citez (din memorie) doar atat din cartea tehnica si inchei disputa: motorul nu are nevoie de rodaj in adevaratul sens al cuvantului, dar se recomanda in prima mie de km "don't race the engine". (am in engleza...). Eu de aici inteleg sa nu alergi ca nebunul cu motorul supraturat perioade indelungate, nu 30 de sec...
Pentru unii masina este un simplu mijloc de transport, pentru altii este o adevarata placere :D :twisted: :D

Sa auzim numai de bine! :D
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

RLK wrote:Aseara, DN1, Campina- Ploiesti... 200 km/h! WOW... am ramas fara cuvinte in ceea ce priveste masinuta!
Am.. am doar 1000 km pe bord. Aveam un logan in spate care imi dadea flashuri, m-am dat pe dreapta si am accelerat ca sa ii piara cheful de depasiri... am ajuns la 180 fara sa imi dau seama si i-am dat sa vad cat poate... 200! [tanz]
-de tine chiar am nevoie in trafic ...am mai avut doua patanii de acest gen cu alte masini si imi pare sincer rau ca nu m-am oprit la ei ....pe viitor am cu ce sa ma opresc si le arat ce inseamna 36m frana de la 100km-0km....daca mai raman intregi ma cobor si le arat cum se vede lumina de la capatul tunelului sau niste stelute verzi cu o lanterna de 1kg anti-shock
-in momentul in care esti depasit chiar daca esti cu avionul citesti in legislatie si vezi ce scrie!

bodyaron
Auto:

Post by bodyaron »

Este clar.... :evil:
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk

+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU

aktymel
susuletz'
Auto:

Post by aktymel »

:D nu mai am suc .... mai imi pun un pahar.... si vad ce se mai intampla :drinkers:
Kia Cee`d 1.4 16 V , 109 Hp, piston gray Best + optionale after market--> ODO 32.000+

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImage

bobbo1981
Auto:

Post by bobbo1981 »

Am incercat si eu acceleratia sa vad ce poate masinuta.
Top Speed: 200 km/h
Locatia: Autostrada A2
Data: 26.07.2008
Impresii: Masina stabila la viteza maxima de 200 km/h. Nu am sesizat vibratii sau alte zgomote suplimentare nedorite.
Sunetul motorul: impresionant. O mica masinuta de formula 1.
Consum: nu am apucat sa mai verific si acest aspect
Turatie: 6100 rpm
Dovada: http://picasaweb.google.com/bobbo1981/T ... 0258326050

poolshark
ancutz&ionutza
Auto:

Post by poolshark »

Am mers si eu in sfarsit cu masina un pic mai repede (175 km/h) pe la Campina spre Ploiesti. Masina e OK, accelereaza frumos, dar m-a enervat un singur lucru; parca la viteza mare ii sare spatele si se creeaza o senzatie de topaiala a masinii. A mai simtit careva treaba asta? :?:
KIA CEE'D, 1.4 BEST, OIL BLUE
BV 11 GUI

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

poate e de la drum...pe portinea aia spre ploiesti drumul este cu denivelaturi si face masina sa tremure...topaie...eu asta am simtit.

Post Reply

Return to “Generalităţi”