KIA KAR - Asistenta Rutiera - este activ serviciul ?

Subiecte care nu ţin de un numit model
B11Ado
Auto:

Nu cred ca se dau la livrare...

Post by B11Ado »

mishu3113 wrote::D deci pana la urma au inceput sa le imparta. chiar zilele astea mi-am adus aminte de cardurile astea si am intrebat pe un topic pe aici. ma bucur ca au venit ca asta inseamna ca la masinile noi se dau la livrare.
Tot prin curier cred ca o sa le primim. Cel putin asa am fost eu informat atunci cand am facut comanda.
Comanda 23 Mai 2008 - Kia Cee'd 1.4 Best - Oil Blue - Primit seria 09.07 / Primit proforma 10.07

smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

1. inca nu cred ca se dau la livrare, la mine dealerul a spus ca s-au emis doar cele de pe luna mai..... ceea ce inseamna ca :arrow:
:arrow:
:arrow: 2. eu il voi ridica de la dealer si nu prin curier.

xp
Auto: kia ceed 1.4 best 2008

Post by xp »

Cum avem acces la acest serviciu ?Kia Kar .http://www.kia-bucuresti.ro/index.php?D=12

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

asta incercam si noi(cu masinile livrate inainte de activarea serviciului) sa aflam dar nu prea avem de la cine :?
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

xp

Post by xp »

Misu wrote:asta incercam si noi(cu masinile livrate inainte de activarea serviciului) sa aflam dar nu prea avem de la cine :?
In aceasta situatie sunt si eu .

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

Sper sa avem si noi acces la acest serivciu, mai ales cei care am luat masina la inceput si i-am facut reclama pe strazi :)
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

xp

Post by xp »

bibiloi wrote:Sper sa avem si noi acces la acest serivciu, mai ales cei care am luat masina la inceput si i-am facut reclama pe strazi :)
Daca se respecta KIA ASA AR FI CORECT

BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

Raspunsul oficial de la consultantul de la care am ridicat eu masina ,si de care eu am fost si sint inca foarte multumit.(sint convins ca citeste si el forumul si ma scuza ca-i folosesc mesajul dar consider ca-i de interes general):

Ma bucur sa aud ca nu aveti probleme cu masina si cu siguranta nu veti aveao perioada lunga de timp.Serviciul de asistenta rutiera a intrat in vigoare din data de 01.03.2008.De acest serviciu beneficiaza doar clientii care achizitioneaza masini de ladata de mai sus,si este un serviciu de asistenta in toata Europa.O zi buna.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Naspa si miroase a discriminare.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

sitemul de asist rutiera KAR e oferit de importator sau e oferit de KIA.. ? daca e oferit de importator.. face ce si cum vor "muschii" lui.. daca e oferit de kia oare de ce nu s-ar aplica pt toate modelele KIA aflate in garantie si care sunt in primii 3 ani de garantie?
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

Dar eu care am cumparat in iunie ce sa fac ?
Sa il stresez pe dl dealer care mi-a dat masina sa imi dea cardu ?
Sau sa astept linistit acasa, in ideea ca poate imi trimite si mie prin colet ?
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

klawz
Auto:

Post by klawz »

Adica masinile noastre sunt deja prea vechi si nu mai merita asistentza sau cum?

xp

Post by xp »

Am vorbit, la telefon ,cu cei de la Autoprim Galati , in legatura cu KIA KAR mi-a confirmat faptul ca exista serviciul si ca ne vor fi date cardurile cand le vor trimite cei de la Bucuresti .Nu prea a fost incantat de aceasta problema .Mi s-a zis sa revin cu un telefon ,mai mult ca sa scape de mine .Eu am masina ridicta in 26.05.2008 . :!: :?:

catalin_ceed
Auto:

Post by catalin_ceed »

nu este chiar asa de greu sa intelegem ca serviciul de asistenta a fost introdus de la o anumita data. Este valabil pentru toate marcile care au un astfel de program (Mitsu, Jeep-Chrysler, Peugeot etc.) S-a hotarat, fratilor, incepand cu 1 aug sau 1 martie 2008 bagam programul, de care beneficiaza doar posesorii care cumpara masini de la acea data.

Problema este ca in Romania au tiparit ca berbecii acea informatie in brosura de lansare, toti au fost aburiti un an de zile "hai ca-i dam drumul, uite acush" si acum va treziti ca nu va da cardurile. Pe de o parte este corect, pe de alta parte, ati fost indusi in eroare.

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

catalin_ceed wrote: Problema este ca in Romania au tiparit ca berbecii acea informatie in brosura de lansare, toti au fost aburiti un an de zile "hai ca-i dam drumul, uite acush" si acum va treziti ca nu va da cardurile. Pe de o parte este corect, pe de alta parte, ati fost indusi in eroare.
Reclama de genul asta ar putea sa-i coste scump. Poate fi un motiv intemeiat de a-i actiona in instanta daca in brosurile de la lansare apare scris ca se ofera acest serviciu fara a preciza clar in ce conditii. Iar daca se trezesc cu cateva mii de procese nu cred ca le va fi prea bine. Vom trai si vom vedea ce se mai intampla.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Post Reply

Return to “...despre maşini în general”