ieftinel si repejor...2 din 3, la 7 ani garantie insistam la calitatea reviziilor din anul 2 si anul 4; e de bine dom'ne cu neoservu'!Akbhar wrote:Revizie Kia Cee'd la Neoserv Ploiesti (masina unui amic)
- Km: 10500 ( aproape 11 luni de la achizitie)
- prima revizie: ulei (nu stiu ce tip), filtru ulei si filtru de polen.
- cost: 370Ron (TVA inclus)
- durata: 45 minute
Cum el nu a reclamat nici o problema cu masina nici ei nu au insistat.
Pret revizii....
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD
Da, nu e rau. Sa speram ca vor mentine cele doua atribute si in continuare.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Hello world!
Am facut ieri revizia de 15k la IMG -> 447RON
filtre ulei, polen, aer + ulei
A durat destul de putin si oamenii au fost f amabili. Din punctul asta de vedere ii recomand ca au lucrat profesionist.
Intrebare pt cei care au facut revizii in alte parti -> la voi s-au facut teste la masina de genul - testarea amortizoarelor, a franelor, mufat la computer pt diagnoza la aceasta revizie de 15k?
Merci!
Am facut ieri revizia de 15k la IMG -> 447RON
filtre ulei, polen, aer + ulei
A durat destul de putin si oamenii au fost f amabili. Din punctul asta de vedere ii recomand ca au lucrat profesionist.
Intrebare pt cei care au facut revizii in alte parti -> la voi s-au facut teste la masina de genul - testarea amortizoarelor, a franelor, mufat la computer pt diagnoza la aceasta revizie de 15k?
Merci!

Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
La mine au verificat
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk
+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU
[quote="Akbhar"]Revizie Kia Cee'd la Neoserv Ploiesti (masina unui amic)
quote]
Uleiul e 10W40 la Neoserv. Asa cum ziceam si in alt topic, cica au primit dezlegare de la KIA pentru acest tip de ulei.
De aici rezulta si costurile mai scazute. Pentru 5W30 mai trebuie adaugat cam 120Ron langa acesti 370.
quote]
Uleiul e 10W40 la Neoserv. Asa cum ziceam si in alt topic, cica au primit dezlegare de la KIA pentru acest tip de ulei.
De aici rezulta si costurile mai scazute. Pentru 5W30 mai trebuie adaugat cam 120Ron langa acesti 370.
KIA Cee'd 1,4 GSL LX BEST - PISTON GREY
salut!
Eu o duc vineri la revizie de 1 an, la Baneasa. Are cineva idee? Sunt ok? prea mult timp de interesat de servisuri nu am in general.
Cum e cu placutele de frana? Dupa 1 an se uzeaza asa rau ca sa fie schimbate? Asa nu am avut probleme, mi se par ok; doar ca ar trebui curatate cred.
De pret am intrebat si mi-au zis ca costa intre 500 si 600 ron.
Poate imi mai dati vreun pont, ca de, eu sunt fata
nu ma pricep asa bine
Eu o duc vineri la revizie de 1 an, la Baneasa. Are cineva idee? Sunt ok? prea mult timp de interesat de servisuri nu am in general.
Cum e cu placutele de frana? Dupa 1 an se uzeaza asa rau ca sa fie schimbate? Asa nu am avut probleme, mi se par ok; doar ca ar trebui curatate cred.
De pret am intrebat si mi-au zis ca costa intre 500 si 600 ron.
Poate imi mai dati vreun pont, ca de, eu sunt fata

Kia Cee'd 1.6 DSL TX confort, machine silver, anv 205/55 R17 91V
din 20.08.2007
din 20.08.2007
@lynette - la service IMG iti vezi masina si iti raspund amabil la orice intrebare
Citeste aici
viewforum.php?f=39
Citeste aici
viewforum.php?f=39
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Auto:
Salutare,
Am facut si eu revizia de 15000, tot la IMG. a durat aprox. 45 de min. Schimbat filtru polen, aer si ulei. Schimb de ulei 4L.
Foarte ok mi s-a parut ca mi-au impachetat filtrele vechi si mi le-au pus in masina, precum si restul de ulei. E misto ca lumea e super serviabila si politicoasa si ca potzi sa vezi la o cafea, de sus, cum se face revizia. Am pus sa se verifice o problema la radio si a venit chiar patronul (directorul) si s-a uitat personal. Multumesc d-lui Cristi Florea. Foarte amabil.
In total 477.87 lei. Sunt foarte multzumit de serviciile IMG. Sa vedem cum va iesi masina si de la tinichigerie (s-a urcat un tir pe mine si m-a lasat fara aripa stanga, far, masca si oglinda). Sunt programat pe 8 iulie (facusem programarea cand am fost la revizie pentru niste zgarieturi de cheie. Vestea buna e ca desi la 2 zile de la revizie am avut accidentul, programarea s-a pastrat caci baietzii s-au miscat super rapid). Tre sa ii multumesc aici d-lui Ninel Goantza si mai ales lui Adrian Furnica (sper sa nu ii fi gresit numele). Adrian s-a luptat cu cei de la RCA-ul vinovatului si a reusit sa mai treaca cateva chestii ce nu se aflau pe procesul verbal. Oamenii sunt interesati, politicosi si foarte amabili. Asta imi place la ei. Sa vedem si daca sunt meseriasi...
nu cred sa fie probleme.
Am facut si eu revizia de 15000, tot la IMG. a durat aprox. 45 de min. Schimbat filtru polen, aer si ulei. Schimb de ulei 4L.
Foarte ok mi s-a parut ca mi-au impachetat filtrele vechi si mi le-au pus in masina, precum si restul de ulei. E misto ca lumea e super serviabila si politicoasa si ca potzi sa vezi la o cafea, de sus, cum se face revizia. Am pus sa se verifice o problema la radio si a venit chiar patronul (directorul) si s-a uitat personal. Multumesc d-lui Cristi Florea. Foarte amabil.
In total 477.87 lei. Sunt foarte multzumit de serviciile IMG. Sa vedem cum va iesi masina si de la tinichigerie (s-a urcat un tir pe mine si m-a lasat fara aripa stanga, far, masca si oglinda). Sunt programat pe 8 iulie (facusem programarea cand am fost la revizie pentru niste zgarieturi de cheie. Vestea buna e ca desi la 2 zile de la revizie am avut accidentul, programarea s-a pastrat caci baietzii s-au miscat super rapid). Tre sa ii multumesc aici d-lui Ninel Goantza si mai ales lui Adrian Furnica (sper sa nu ii fi gresit numele). Adrian s-a luptat cu cei de la RCA-ul vinovatului si a reusit sa mai treaca cateva chestii ce nu se aflau pe procesul verbal. Oamenii sunt interesati, politicosi si foarte amabili. Asta imi place la ei. Sa vedem si daca sunt meseriasi...

Sigur ai gresit numele.critzulescu wrote:sa ii multumesc aici d-lui Ninel Goantza si mai ales lui Adrian Furnica (sper sa nu ii fi gresit numele). Adrian s-a luptat cu cei de la RCA-ul vinovatului si a reusit sa mai treaca cateva chestii ce nu se aflau pe procesul verbal. Oamenii sunt interesati, politicosi si foarte amabili. Asta imi place la ei. Sa vedem si daca sunt meseriasi...nu cred sa fie probleme.
Nu pot sa spun aici si de ce...
KIA Cee'd 1,4 GSL Best Plus, Piston Grey
-
- Auto:
Am pus pozele aici. E vb de ultimele poze.

Imi cer scuze daca i-am gresit numele... de maine o sa il stiu si o sa il scriu corectSigur ai gresit numele.