Intalnire Nationala reloaded
Deci stim ce numere aveti la masini, da? 

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
-
- Zuza
- Auto:
Asa si? ti-l dau tie, nr
Un mic update:
cele 4 camere la 50 lei inca sunt libere
mai am 1 camera de 75 lei (din cele 3 cu baia pe hol)
Daca astea se ocupa si mai sunt doritori, am vb acolo la pensiune si am mai avea acces la 4 camere tot cu baie comuna la 55 lei, vis-a-vis, la vecina.
Dar il astept pe Aktymel, care vrea o camera de 50 lei
Apropo de mancare: eu personal o sa mananc acolo, mic dejun, cina si ce se mai poate. Au mancare ft buna, ne pot pregati gratare, peste etc.
Pt cine prefera sa-si aduca de acasa, este liber, poate folosi gratarul fara probleme, dar mancarea e ieftina.
Vreau sa-mi spuneti care mancati la pensiune ca sa stiu sa-i spun doamnei cu ce sa se pregateasca.
Va multumesc si va doresc toate cele bune.

Un mic update:
cele 4 camere la 50 lei inca sunt libere
mai am 1 camera de 75 lei (din cele 3 cu baia pe hol)
Daca astea se ocupa si mai sunt doritori, am vb acolo la pensiune si am mai avea acces la 4 camere tot cu baie comuna la 55 lei, vis-a-vis, la vecina.
Dar il astept pe Aktymel, care vrea o camera de 50 lei

Apropo de mancare: eu personal o sa mananc acolo, mic dejun, cina si ce se mai poate. Au mancare ft buna, ne pot pregati gratare, peste etc.

Pt cine prefera sa-si aduca de acasa, este liber, poate folosi gratarul fara probleme, dar mancarea e ieftina.
Vreau sa-mi spuneti care mancati la pensiune ca sa stiu sa-i spun doamnei cu ce sa se pregateasca.
Va multumesc si va doresc toate cele bune.
Haleala la pensiune pentru 2 persoane aici. Multumax.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Petry, cu parere de rau, noi nu putem sa ajungem ( s-a ivit o nunta)
Sincer am fi vrut sa fim si noi langa voi.
Sa beti un pahar de vin si pentru noi.
Bafta

Sincer am fi vrut sa fim si noi langa voi.
Sa beti un pahar de vin si pentru noi.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
-
- Zuza
- Auto:
Gasca vesela din Pitesti este cazata toata in cele 4 camere de 50 lei. Confirmat Aktimel, Mr_Wizard si Ionut75 il mai astept pe Cosmin.
Am mai ramas cu camera de 75 lei, dar si cu cele ale vecinilor. Daca nu am spus, la vecini 4 camere, sincer nu stiu cum sunt ca nu le-am vazut, la 55 lei cu baie comuna. Daca e cineva interesat cu adevarat dau telefon si se afla detalii imediat. Camerele sunt peste drum deci nici 1 minut distanta de restul.
@psystem, asta este, si mie mi se ivise o nunta, dar am renuntat la ea (pt ca am putut, n-aveam nici o obligatie). Data viitoare, dar inchinam in cinstea ta orice

Am mai ramas cu camera de 75 lei, dar si cu cele ale vecinilor. Daca nu am spus, la vecini 4 camere, sincer nu stiu cum sunt ca nu le-am vazut, la 55 lei cu baie comuna. Daca e cineva interesat cu adevarat dau telefon si se afla detalii imediat. Camerele sunt peste drum deci nici 1 minut distanta de restul.
@psystem, asta este, si mie mi se ivise o nunta, dar am renuntat la ea (pt ca am putut, n-aveam nici o obligatie). Data viitoare, dar inchinam in cinstea ta orice

-
- Zuza
- Auto:
Din pacate nu am putut sa o evit. Si noi vom bea la nunta in cinstea voastra.petry_1776 wrote:@psystem, asta este, si mie mi se ivise o nunta, dar am renuntat la ea (pt ca am putut, n-aveam nici o obligatie). Data viitoare, dar inchinam in cinstea ta orice![]()

Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
-
- Zuza
- Auto:
Buna, azi am "livrat" si eu banii. Ce variante ale traseului recomandati din cele 2 mai jos enumerate:Satu Mare - Cluj Napoca - Alba Iulia-Sibiu si apoi spre Brasov pentru a ajunge la Sambata de Sus. Avantaje ar fi drumul bun, dezavantaje nr. de km.=420 si traficul f. mare pe tronsonul Cluj-Sibiu. Nu stiu starea drumului intre Sibiu-si Brasov si traficul de pe el.
Cea de a doua varianta ar fi Satu Mare -Cluj Napoca, apoi spre Targu Mures iar din Iernut se coboara pe ruta Tarnaveni -Medias-Agnita-Sambata de Jos-Simbata de Sus. Avantaje nr. mai mic de kilometrii 375 si banuiesc un trafic mai lejer, ca posibil dezavantaj ar fi starea drumului intre Iernut si Sambata de jos, despre care nu stiu in ce conditii se prezinta (am inteles ca e drum judetean). Daca cumva a fost cineva pe acesta din urma as fi bucuros sa primesc niste informatii, deoarece inclin sa vin la intalnire pe cea de a doua varianta. Multumesc anicipat.
Cea de a doua varianta ar fi Satu Mare -Cluj Napoca, apoi spre Targu Mures iar din Iernut se coboara pe ruta Tarnaveni -Medias-Agnita-Sambata de Jos-Simbata de Sus. Avantaje nr. mai mic de kilometrii 375 si banuiesc un trafic mai lejer, ca posibil dezavantaj ar fi starea drumului intre Iernut si Sambata de jos, despre care nu stiu in ce conditii se prezinta (am inteles ca e drum judetean). Daca cumva a fost cineva pe acesta din urma as fi bucuros sa primesc niste informatii, deoarece inclin sa vin la intalnire pe cea de a doua varianta. Multumesc anicipat.
vin eu in loculc lui aktymel....daca pentru o noapte sau doua..inca nu stiu.petry_1776 wrote:Dragii mei, rog pe cine nu a dat banii sa-i dea cat mai curand, trebuie sa fac plata catre pensiune.
Mai sunt ceva camere libere. Aktymel s-a retras, ceilalti din Pitesti banuiesc ca vin. Cosmin?
o sa-ti trimit deocamdata banutii pentru o noapte.
HAI BRASOVU'.....
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
din pacate si eu sunt nevoit sa ma retrag
... Anca, prietena mea, are examen de titularizare pe 16 si nici nu vrea sa auda de asa ceva inainte 
imi pare sincer rau, am regretat enorm ca nu am fost la prima intalnire si se pare ca nici acum nu scap de ghinionul asta:(
tocmai ce am vorbit si cu Aktymel... si el regreta ca nu poate venii
Poate data viitoare ....
Va dorim distractie placuta si sa faceti poze multe!

imi pare sincer rau, am regretat enorm ca nu am fost la prima intalnire si se pare ca nici acum nu scap de ghinionul asta:(
tocmai ce am vorbit si cu Aktymel... si el regreta ca nu poate venii

Poate data viitoare ....
Va dorim distractie placuta si sa faceti poze multe!
-
- Zuza
- Auto:
Desi nu sunt pe lista, din motive personale, cu mari regrete, de data asta tre' sa zic pas...sa facetzi poz(n)e multe, ca de distrat nu cred ca nu va fi distractie
..."Succese nebanuite!!!"

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++