Procedura nu a durat mult, am semnat procesul de predare-primire si o foaie cu inspectia masinii, mi-au dat carnetul de garantie si manualul in romana, plus cheile in dublu exemplar, dupa care am iesit afara si mi-a aratat masina

In rest, despre predare...masina a fost spalata dar foarte superficial, se vedeau urme pe toata masina, dar n-a fost asta mare lucru pt ca era oricum timpul ploios si la nici 5 min dupa ce am iesit de la ei a plouat cu galeata.
Primele impresii, masina e super. Este de fapt asa cum m-am asteptat, pt ca am facut de 3 ori test-drive si am avut ocazia sa o simt f bine. Este un pic rigida, dar stiam ca o sa fie asa, deci nu m-a luat nimic prin surprindere.
In schimb insa, am fost felicitat de prieteni pt alegerea facuta, cei care au vazt-o le-a placut foarte mult.
Altceva nu prea pot sa zic pana cand, am facut doar 460km si cum mai mult de 3000 de turatii nu am vrut sa-i dau, deci cu o viteza de 90-95 km/h, maxim 100, mai mult m-am pliktisit decat am simtit masina, orikum cerea mai mult

Abia astept sa trec de pragul de 1000km sa ma pot juca si eu mai mult cu ea!