doamne ce mai confundam base cu best ... am crezut pt o clipa ca ambogdan_c22b wrote:de cand asta ... mie mi-a spus dealerul ca nu se poate in ruptul capuluitzaphoo wrote:pe base se pot pune potionale , pe best nu.
comandat altceva - dumnezeule

Pai at inseamna ca trebuie sa vina saptamana astabubu wrote:Sal...am deja o luna si 2 saptamani de cand am dat comanda...dar momentan nici un semn de viata din partea celor de la KIA...nu mai am rabdare,nu mai dorm noaptea...stau si ma gandesc la ea...
Ps. Este vorba de pro cee'd varianta best culoarea neagra
Salutare,opreacip wrote:Salut,
Este primul post pe forum insa nu si ultimul. Am dat comanda de un Cee'd Best 1.4 GSL pe data de 2 februarie si am primit proforma luni. Intre timp baietii au schimbat seria pe care o aveam pe precontract dar au zis ca termenul de livrare ramane acelasi - 21 zile calendaristice din momentul achitarii integrale. Azi cel tarziu maine ar trebui sa se aprobe si creditul de la banca.
Voi incepe sa numar zilele precum puscariasii din filme |||. Sper sa vina pana la sfarsitul lunii.
Drum bun tuturor.
Vina este a vinzatorul care in mod normal trebuia sa stie ca configuratia pe care ai aleso nu este corecta.maresalu wrote:@mr_wizard
...nu stiu a cui e vina..nici nu mai conteaza.
Va tin la curent!