Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
bogdan_c22b
Auto:

Post by bogdan_c22b »

bogdan_c22b wrote:
tzaphoo wrote:pe base se pot pune potionale , pe best nu.
de cand asta ... mie mi-a spus dealerul ca nu se poate in ruptul capului
doamne ce mai confundam base cu best ... am crezut pt o clipa ca am
comandat altceva - dumnezeule :shock:

bubu
Auto:

Post by bubu »

Sal...am deja o luna si 2 saptamani de cand am dat comanda...dar momentan nici un semn de viata din partea celor de la KIA...nu mai am rabdare,nu mai dorm noaptea...stau si ma gandesc la ea :) ...
Ps. Este vorba de pro cee'd varianta best culoarea neagra :D

bogdan_c22b
Auto:

Post by bogdan_c22b »

bubu wrote:Sal...am deja o luna si 2 saptamani de cand am dat comanda...dar momentan nici un semn de viata din partea celor de la KIA...nu mai am rabdare,nu mai dorm noaptea...stau si ma gandesc la ea :) ...
Ps. Este vorba de pro cee'd varianta best culoarea neagra :D
Pai at inseamna ca trebuie sa vina saptamana asta :D Eu am de gand sa-i stresez saptamanal pe astia de la kia. sa vezi cate tel si cate mail-uri o sa le dau dupa ce imi vine seria de la sasiu :D vai de mama lor :D
eu am platit 15% avans pe 25.04.2008 si comanda o fac astia abia pe 29.04.2008 - au fost prinsi cu pastele si cu un showroom in piata milea din pitesti
kia ceed best 1,4 - care apropo in configuratia data de dealer nu are capace la roti. stiti ceva de asta?

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Salutari tutor noilor....viitori proprietari de ProCee'd si bine ati venit in club!
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

tzaphoo
Auto:

Post by tzaphoo »

la fel mi-au promis si mie ca saptamana asta mi-o livreaza...

sa vedem acu :)

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@ maresalu
Ceva noutati? Ti-a venit macar seria? Asteptam vesti...
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

bogdan_c22b
Auto:

Post by bogdan_c22b »

opreacip wrote:Salut,

Este primul post pe forum insa nu si ultimul :D. Am dat comanda de un Cee'd Best 1.4 GSL pe data de 2 februarie si am primit proforma luni. Intre timp baietii au schimbat seria pe care o aveam pe precontract dar au zis ca termenul de livrare ramane acelasi - 21 zile calendaristice din momentul achitarii integrale. Azi cel tarziu maine ar trebui sa se aprobe si creditul de la banca.

Voi incepe sa numar zilele precum puscariasii din filme ||| :D. Sper sa vina pana la sfarsitul lunii.

Drum bun tuturor.
Salutare,

am aflat o super chestie pe care sigur o stiu multi dintre voi. In momentul in care va cheama soc de leasing s aincheiati contractul masinuta e sigur venita. I-a scapat azi tipului de la leasing pasarica. Ma voi lega de acest aspect in momentul in care ma cheama sa semnez contractul, in sec doi am sunat la dealer sa-i dau "vestea" :D

maresalu
Auto:

Post by maresalu »

@mr_wizard
Azi am fost la dealer si treaba sta cam asa...
comanda mea a avut o eroare, mai precis trebuia sa comand geamuri electrice spate, pentru ca eu alesesem oglinzile rabatabile electric, cu degivrare si antiorbire..fara sa comand gemurile electrice pe spate...nu stiu a cui e vina..nici nu mai conteaza.
Din aceasta cauza se pare ca pana au remediat comanda, adica au adaugat si geamurile electrice pe spate, am fost trecut la restantieri din februarie si se pare ca voi primi seria intre 1-10 mai, urmand sa primesc si masina ulterior, adica se vor incadra exact in cele 90 de zile trecute pe comanda...ASTA E!..azi mi-au refacut si factura proforma, adaugandu-mi si diferenta de pret pt geamuri spate.
...se prelungeste asteptarea...greu dar nu am ce face!

Iti multumesc tie si celor care m-au ajutat, cu incurajari si sfaturi!!!!

Va tin la curent!
Kia Cee'd SW 1,6 GSL CLASSIC Piston Grey
Comanda...22.02.2008
Seria.........16.05.2008
Ridicata.....23.05.2008

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@maresalu
Mi s-ar fi parut normal sa te anunte si pe tine, ca sa nu mai fierbi si sa-ti faci o mie de draci, despre incurcatura creata; si poate se rezolva mai demult. Parerea mea. Oricum, iti doresc o asteptare cat mai usoara! Si mult calm.
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

maresalu imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, sper sa iti vina cat mai repede si seria si masina. asteptare usoara.
mr_wizard nu le pasa daca fierbi, odata facuta comanda si mai ales achitati banii pt masina, sau macar un avans, nu-i mai intereseaza nimic. eu personal am aflat detalii despre masina mea doar daca il contactam telefonic pe vanzatorul care s-a ocupat de comanda mea. si at cand ma auzea la telefon isi mai aducea aminte ca ar avea nevoie de ceva act, sau copie sau rca, etc. etc. etc.
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

maresalu wrote:@mr_wizard
...nu stiu a cui e vina..nici nu mai conteaza.
Va tin la curent!
Vina este a vinzatorul care in mod normal trebuia sa stie ca configuratia pe care ai aleso nu este corecta.

Si trebuia sa faci scandal pt ca nu este obligatia ta sa sti configuratiile corecte.

P.S. - puteai sa scoti o reducere mica pt. incompetenta vinzatorului
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

maresalu
Auto:

Post by maresalu »

@mr_wizard....Pe mine m-au anuntat, ca sa le spun daca renunt la oglinzi sau daca pun geamurile electrice pe spate, dar m-au asigurat ca nu se modifica termenul de livrare si ca voi avea masina pana in aprilie la sfarsit.
Abia acum m-au anuntat ca se devanseaza comanda, dar oricum vor respecta termenul ala de 90 de zile...
Iti voi urma sfatul..voi sta calm..calm... ca mai e putin!

@arnold...ai dreptate!
dar oare tu esti convins ca rezolvi ceva cu scandal...nu faceam decat sa ma enervez si mai mult, vorba lui @shustrik, ca vanzatorul nu mai are ce face, competent, incompetent...asta e...mai ales ca masina este achitata si obtinusem si un 3% plus presuri si plasa bagaje!. Pentru greseala asta o sa ii cer pachetul legislativ la livrare.

Va anunt cand intervin modificari. Multumesc!
Last edited by maresalu on 30 Apr 2008, 09:12, edited 2 times in total.
Comanda...22.02.2008
Seria.........16.05.2008
Ridicata.....23.05.2008

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Trebuia sa ii spui ca vrei geamurile electrice pe spate iar diferenta de pret sa o plateasca cine a gresit. (vinzatorul)
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Arnold12 foarte corect!
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

maresalu
Auto:

Post by maresalu »

Foarte corect, dar baieti nu uitati in ce tara traim!
Comanda...22.02.2008
Seria.........16.05.2008
Ridicata.....23.05.2008

Locked

Return to “Generalităţi”