Scut motor

Cum se rezolvă diverse probleme
Post Reply
kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

La IMG service au scut metal pt 1.4 GSL si cred ca si pentru alte variante la pretul de 320 ron. (Informatie Oficiala)

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

Cand am fost la revizia de 15.000 la Mit Aviatorilor am intrebat de scut.
Se pare ca ei nu au, dar daca vii cu scutul tau ti-l monteaza fara sa-ti afecteze garantia.
Informatia mi-a fost data de dl. Burcea, seful de service.
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

kokolino
Procuroru'
Auto:

Post by kokolino »

kokolino wrote:La IMG service au scut metal pt 1.4 GSL si cred ca si pentru alte variante la pretul de 320 ron. (Informatie Oficiala)
sorry! rectific scut de plastic

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

kokolino wrote:
kokolino wrote:La IMG service au scut metal pt 1.4 GSL si cred ca si pentru alte variante la pretul de 320 ron. (Informatie Oficiala)
azi am fost la ENA SERVICE Galati, dupa ce in prealabil sunasem la ei, pentru scut la motor.ajuns acolo , am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).asa ca am facut cale-ntoarsa la Braila, cu gandul si speranta ca poate nu mi se intampla tocmai mie ceva rau
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

iulian2007 wrote:
kokolino wrote:
..... am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).
Chiar daca e un deflector de aer, mi l-as dori, evident la un pret mai decent decat aceasta "oferta" penibila a vanzatorilor....
Spun asta pentru ca, avand rotile bracate maxim, pe noroi subtire, am reusit sa "mizeresc" cumplit compartimentul motor, in doar 3 sec de incercare (moderata, nu agresiva...) a scoate masina de acolo.
Daca scutul ar evita macar atat, tot ar fi ceva! Dar oare, avandu-l, se evita sa arunci noroiul pana la etajul 3?
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

Stagiaru wrote:
iulian2007 wrote:
kokolino wrote: sorry! rectific scut de plastic
..... am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).
Chiar daca e un deflector de aer, mi l-as dori, evident la un pret mai decent decat aceasta "oferta" penibila a vanzatorilor....
Spun asta pentru ca, avand rotile bracate maxim, pe noroi subtire, am reusit sa "mizeresc" cumplit compartimentul motor, in doar 3 sec de incercare (moderata, nu agresiva...) a scoate masina de acolo.
Daca scutul ar evita macar atat, tot ar fi ceva! Dar oare, avandu-l, se evita sa arunci noroiul pana la etajul 3?
asta chiar nu stiu. dupa cele precizate de reprezentantul firmei, nu m-a mai interesat nici macar faptul de a vedea cum arata acel "scut"
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

iulian2007 wrote: asta chiar nu stiu. dupa cele precizate de reprezentantul firmei, nu m-a mai interesat nici macar faptul de a vedea cum arata acel "scut"
Era o poza a scutului undeva, pe forum, dar nu mai stiu unde... E un scut ca orice scut, putin profilat si prins in cateva suruburi.
In acea poza se vedea clar ca acopera bine zona de sub compartimentul motor, lasand doar niste zone libere "tehnice" (probabil pentru a putea avea acces, pentru scos uleiul, etc). Cum arata, cred ca nu ar permite sa poti arunca orice mizerie in interiorul compartimentului motor. De asta intentionez sa mi-l montez, in ciuda unui pret naucitor pentru o bucata de plastic.
Lipsa protectiei minimale la noroi a fost un lucru ce nu mi-a placut nici la precedenta mea masina (o Nova, pentru care am tot respectul, in ciuda problemelor de fiabilitate...). Si la Nova se "mizerea" interiorul compartimentului motor, pana pe capota sa. Dar acolo parca era mai de inteles, la un pret de sub 4000$, nu-i asa?
Si cand am vazut ca si Angelina e mizera, la fel, i-am cam blestemat pe "economii" proiectanti (sau sa fie contabili?) de la Kia, scumpi la tarate :x.

Nick3i
Auto:

Post by Nick3i »

Poza cu scutul de plastic http://vlastimilfiser.rajce.idnes.cz/ce ... d_220_.jpg

Pe mine ma intereseaza un scut metalic .. erau ceva zvonuri ca ar fi si asa ceva. Stie cineva ceva de asa ceva ??? sunt , nu sunt ca sa stiu sa nu mai caut degeaba.
Kia Cee'd 1.4 LX BEST Kompass Blue B 75 WEU
Nick's Cee'd

Image

mihai_is
Auto:

Post by mihai_is »

am intrebat la importatorul kia si raspunsul, in ceea ce priveste existenta unui scut de metal pentru cee'd, a fost negativ
21-PUI

Stagiaru
Auto:

Post by Stagiaru »

Nick3i wrote:Poza cu scutul de plastic http://vlastimilfiser.rajce.idnes.cz/ce ... d_220_.jpg
Pe mine ma intereseaza un scut metalic .. erau ceva zvonuri ca ar fi si asa ceva. Stie cineva ceva de asa ceva ??? sunt , nu sunt ca sa stiu sa nu mai caut degeaba.
Multumesc Nick! Poza e cat se poate de sugestiva.
Nu vad pe unde ar mai putea trece noroiul spre compartimentul motor.
Toti ne-am dori un scut metalic, pentru ca traim in ROmania... Dar daca asta de plastic, argintat cum e, e peste 4 mil, cel de metal va fi cu siguranta, macar aurit, la vreo 10 mil....

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

a spalat careva compartimentul motor ?
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Clauds
Auto:

Post by Clauds »

Care auziti sau stiti de unde se poate achizitiona / monta un scut metal / plastic pentru CEED va rog sa dati de stire ... sunt f f f interesat.

c.ciprian
forumist convins
Auto:

Post by c.ciprian »

La service IMG te programezi de dimineata si dureaza 30min. Costul e de 350 RON parca si ziceau ca au scuturi pe stoc.

Nick3i
Auto:

Post by Nick3i »

@cmg_george - La service'urile Kia raspunsul oficial este ca nu au scut metalic pentru Ceed. Singurul scut care se poate comanda este cel de plastic de pe 1.6 ... sau 2.0 si care s-a montat si pe 1.4 fara probleme.
Scut metalic cred ca se poate pune doar daca ti'l faci singur pe la vre'un "meserias" ... daca are altcineva cunostintza de scut metalic pentru Ceed il rog sa ma corecteze ... si sa de'a si un numal de unde se poate lua. :D
Kia Cee'd 1.4 LX BEST Kompass Blue B 75 WEU
Nick's Cee'd

Image

c.ciprian
forumist convins
Auto:

Post by c.ciprian »

Confirm ce spune Nick. Este disponibil scutul de plastic.

Post Reply

Return to “Tips & Tricks”