Scut motor
- iulian2007
- PFR
- Auto:
azi am fost la ENA SERVICE Galati, dupa ce in prealabil sunasem la ei, pentru scut la motor.ajuns acolo , am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).asa ca am facut cale-ntoarsa la Braila, cu gandul si speranta ca poate nu mi se intampla tocmai mie ceva raukokolino wrote:sorry! rectific scut de plastickokolino wrote:La IMG service au scut metal pt 1.4 GSL si cred ca si pentru alte variante la pretul de 320 ron. (Informatie Oficiala)
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Chiar daca e un deflector de aer, mi l-as dori, evident la un pret mai decent decat aceasta "oferta" penibila a vanzatorilor....iulian2007 wrote:..... am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).kokolino wrote:sorry! rectific scut de plastickokolino wrote:La IMG service au scut metal pt 1.4 GSL si cred ca si pentru alte variante la pretul de 320 ron. (Informatie Oficiala)
Spun asta pentru ca, avand rotile bracate maxim, pe noroi subtire, am reusit sa "mizeresc" cumplit compartimentul motor, in doar 3 sec de incercare (moderata, nu agresiva...) a scoate masina de acolo.
Daca scutul ar evita macar atat, tot ar fi ceva! Dar oare, avandu-l, se evita sa arunci noroiul pana la etajul 3?
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!
- iulian2007
- PFR
- Auto:
asta chiar nu stiu. dupa cele precizate de reprezentantul firmei, nu m-a mai interesat nici macar faptul de a vedea cum arata acel "scut"Stagiaru wrote:Chiar daca e un deflector de aer, mi l-as dori, evident la un pret mai decent decat aceasta "oferta" penibila a vanzatorilor....iulian2007 wrote:..... am fost informat ca acel scut nu este chiar asa cum credeam:propriu-zis e un DEFLECTOR DE AER, dar lumea a inteles ca e scut. un domn cu bun simt de la ENA mi-a zis ca nu se merita sa dai 320 ron (290-scutul + 30-manopera) pe o bucata de plastic care nu-ti protejeaza tocmai ce-i mai important (baia de ulei).kokolino wrote: sorry! rectific scut de plastic
Spun asta pentru ca, avand rotile bracate maxim, pe noroi subtire, am reusit sa "mizeresc" cumplit compartimentul motor, in doar 3 sec de incercare (moderata, nu agresiva...) a scoate masina de acolo.
Daca scutul ar evita macar atat, tot ar fi ceva! Dar oare, avandu-l, se evita sa arunci noroiul pana la etajul 3?
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
Era o poza a scutului undeva, pe forum, dar nu mai stiu unde... E un scut ca orice scut, putin profilat si prins in cateva suruburi.iulian2007 wrote: asta chiar nu stiu. dupa cele precizate de reprezentantul firmei, nu m-a mai interesat nici macar faptul de a vedea cum arata acel "scut"
In acea poza se vedea clar ca acopera bine zona de sub compartimentul motor, lasand doar niste zone libere "tehnice" (probabil pentru a putea avea acces, pentru scos uleiul, etc). Cum arata, cred ca nu ar permite sa poti arunca orice mizerie in interiorul compartimentului motor. De asta intentionez sa mi-l montez, in ciuda unui pret naucitor pentru o bucata de plastic.
Lipsa protectiei minimale la noroi a fost un lucru ce nu mi-a placut nici la precedenta mea masina (o Nova, pentru care am tot respectul, in ciuda problemelor de fiabilitate...). Si la Nova se "mizerea" interiorul compartimentului motor, pana pe capota sa. Dar acolo parca era mai de inteles, la un pret de sub 4000$, nu-i asa?
Si cand am vazut ca si Angelina e mizera, la fel, i-am cam blestemat pe "economii" proiectanti (sau sa fie contabili?) de la Kia, scumpi la tarate

Poza cu scutul de plastic http://vlastimilfiser.rajce.idnes.cz/ce ... d_220_.jpg
Pe mine ma intereseaza un scut metalic .. erau ceva zvonuri ca ar fi si asa ceva. Stie cineva ceva de asa ceva ??? sunt , nu sunt ca sa stiu sa nu mai caut degeaba.
Pe mine ma intereseaza un scut metalic .. erau ceva zvonuri ca ar fi si asa ceva. Stie cineva ceva de asa ceva ??? sunt , nu sunt ca sa stiu sa nu mai caut degeaba.
Multumesc Nick! Poza e cat se poate de sugestiva.Nick3i wrote:Poza cu scutul de plastic http://vlastimilfiser.rajce.idnes.cz/ce ... d_220_.jpg
Nu vad pe unde ar mai putea trece noroiul spre compartimentul motor.
Toti ne-am dori un scut metalic, pentru ca traim in ROmania... Dar daca asta de plastic, argintat cum e, e peste 4 mil, cel de metal va fi cu siguranta, macar aurit, la vreo 10 mil....
@cmg_george - La service'urile Kia raspunsul oficial este ca nu au scut metalic pentru Ceed. Singurul scut care se poate comanda este cel de plastic de pe 1.6 ... sau 2.0 si care s-a montat si pe 1.4 fara probleme.
Scut metalic cred ca se poate pune doar daca ti'l faci singur pe la vre'un "meserias" ... daca are altcineva cunostintza de scut metalic pentru Ceed il rog sa ma corecteze ... si sa de'a si un numal de unde se poate lua.
Scut metalic cred ca se poate pune doar daca ti'l faci singur pe la vre'un "meserias" ... daca are altcineva cunostintza de scut metalic pentru Ceed il rog sa ma corecteze ... si sa de'a si un numal de unde se poate lua.