stiu...sunt un pic cam vitezoman ... dar masina merge atat de bine (exceptie face benzina de 95, la mine e obligatorie benzina de 98 pentru a fi satisfacut la volan)manucu01 wrote:super mare medie...mai ales de pe traseul arad-tulceaGeorgeC wrote: ... mers cu o medie de 120 ... max 160 si luat un radar pe DN1
[INFO] Kia cee'd, pro cee'd, cee'd sw in mass-media
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
eu nu inteleg de ce-i zice testului astuia 'de anduranta'. regimul in care omul merge cu ea e de masina de servici. in ritmul asta pana la finalul anului va ajunge undeva la 20-25.000km si o singura revizie. ca sa socotesc acest test ca fiind unul de anduranta ar trebui sa ajunga macar la 80-100.000km. totodata ar trebui sa vada toata tara: autostrazi de nenumarate ori, rucar-bran, transfagarasan, valea lotrului, valea oltului, rasnov, orsova-caransebes, etc. ca un astfel de test sa fie reprezentativ pentru mine trebuie sa includa toate locurile pe unde m-as duce eu, cu gropile, curbele, dealurile si pietrisul lor.
nu e timpul pierdut insa. mai sunt 9 luni.
nu e timpul pierdut insa. mai sunt 9 luni.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
DJ 50NTY
@dilivio
1. eu am dat define:endurance pe google si am obtinut mai multe care se potrivesc sau nu conceptului de fatza: "the power to withstand hardship or stress", "Endurance is a concept in aviation. Endurance is used for the length of time spent in cruising flight", "Endurance or aerobic exercise consists of performing low- to medium-intensity exercise for very long periods of time."
zi-mi si mie definitia oficiala sa nu mor prost.
2. avand in vedere ca majoritatea masinilor aflate la prima vanzare au la bord undeva intre 60-100.000 km am zis ca asta ar cam fi durata de viata a unei masini noi la primul proprietar, situatie in care ne gasim toti posesorii masinii asteia de pe acest site. tu ai masina la dispozitie un an de zile sa testezi masina asta, iar daca tu o folosesti mai putin decat mine, de ce m-ar interesa testul tau? pe tine sefii tai trebuia sa te trimita intr-un concediu prelungit de un an de zile in care sa te plimbi si sa vezi toata tara si ceva din europa (kia ar trebui sa ofere service si in afara tarii. s-a gandit careva sa testeze asta?), iar la fiecare sfarsit de saptamana sa trimiti un mail cu opinii si o data pe luna articolul pentru revista.
ce gresesc?
1. eu am dat define:endurance pe google si am obtinut mai multe care se potrivesc sau nu conceptului de fatza: "the power to withstand hardship or stress", "Endurance is a concept in aviation. Endurance is used for the length of time spent in cruising flight", "Endurance or aerobic exercise consists of performing low- to medium-intensity exercise for very long periods of time."
zi-mi si mie definitia oficiala sa nu mor prost.
2. avand in vedere ca majoritatea masinilor aflate la prima vanzare au la bord undeva intre 60-100.000 km am zis ca asta ar cam fi durata de viata a unei masini noi la primul proprietar, situatie in care ne gasim toti posesorii masinii asteia de pe acest site. tu ai masina la dispozitie un an de zile sa testezi masina asta, iar daca tu o folosesti mai putin decat mine, de ce m-ar interesa testul tau? pe tine sefii tai trebuia sa te trimita intr-un concediu prelungit de un an de zile in care sa te plimbi si sa vezi toata tara si ceva din europa (kia ar trebui sa ofere service si in afara tarii. s-a gandit careva sa testeze asta?), iar la fiecare sfarsit de saptamana sa trimiti un mail cu opinii si o data pe luna articolul pentru revista.
ce gresesc?
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
DJ 50NTY
DJ 50NTY
-
- Auto: Kia Cee'd 1.4 Best So Red
@sonty
Prin faptul ca te astepti ca Top Gear Romania sa se comporte ca Top Gear UK!
Prin faptul ca te astepti ca Top Gear Romania sa se comporte ca Top Gear UK!

Kia Cee'd 1.4 GSL BEST So Red din aprilie 2008 (~200 000 km); instalație GPL STAG montată la Progaz Vernești; nr 6 in coloana de la BV 21.02.2009, nr 44 in Marea Coloana de la BV 10.10.2009
Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania
Canal Telegram Kia Cee'd România
Probleme Kia Cee'd
https://t.me/Kia_Ceed_Romania
Striptease Ceed - Live in fabrica de la Zilina
Surpriza pentru fanii de tehnica Ceed.
Nu e reclama la site-ul meu. E marfa!!! Laudati-ma. Pacat ca nu m-a dus mintea sa fac mai multe poze, dar eram rupt de umblat pe jos.
Nu e reclama la site-ul meu. E marfa!!! Laudati-ma. Pacat ca nu m-a dus mintea sa fac mai multe poze, dar eram rupt de umblat pe jos.
KIA C'eed 1,6 CRDI XR 115 CP Dakar Yellow - http://www.turatii.ro
ISUZU D-Max 2,5l DSL 136 CP Imperial Blond - http://www.4balls.ro
ISUZU D-Max 2,5l DSL 136 CP Imperial Blond - http://www.4balls.ro
Felicitari
pozele sunt excelente.
Asa ne facem o idee ce masina am luat.
Stii cumva daca, caroseria este galvanizata?

Asa ne facem o idee ce masina am luat.
Stii cumva daca, caroseria este galvanizata?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
bravo!
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Da... asteptam sa vad cu sufletul la gura minunatele poze dar constat ca au o calitate slaba. Nici macar nu au focus bun. Bleah. Nashpa. Aiurea....
Glumeam. Sunt interesante. 10x

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- Auto:
In noul Auto Moto Sport e un articol despre Cee'd SW 1.4 109cp si Logan MCV 1.6 16v.
La prima vedere versiunea Best a Cee'd-ului e mai scumpa, cam 12500 euro ddp, iar Logan MCV cam 10600 ddp versiunea cu 5 locuri.
Dar Best-ul vine destul de bine dotat, iar daca ar fi sa punem pe MCV cateva optionale ce sunt standard pe Best, pretul urca repede la 12600 ddp (ABS, vopsea metalizata, airbaguri laterale, radio cd,spatii depozitare,proiectoare,garantie extinsa).
In momentul asta singurul avantaj al MCV-ului ramane spatiul ceva mai mare.
Surprinzator, dpdv dinamic, motorul de 1.4 de pe cee'd cu CVVT face o impresie frumoasa, si il depaseste pe cel de renault la acceleratii, cel din urma avand doar repriza 60-100 in treapta a 4-a mai buna. Parerea AMS a fost ca motorul 1.4, datorita cutiei mai scurte ofera un comportament mai energic. Consumul a fost destul de mare pt MCV, cam 9% mediu, fata de 7,5% la Kia.
Trebuie mentinut ca totusi, cu toate ca motorul e mai mic, de doar 1.4, greutatea Cee'd e mai mare, 1.326 kg fata de MCV cu 1.287.
La prima vedere versiunea Best a Cee'd-ului e mai scumpa, cam 12500 euro ddp, iar Logan MCV cam 10600 ddp versiunea cu 5 locuri.
Dar Best-ul vine destul de bine dotat, iar daca ar fi sa punem pe MCV cateva optionale ce sunt standard pe Best, pretul urca repede la 12600 ddp (ABS, vopsea metalizata, airbaguri laterale, radio cd,spatii depozitare,proiectoare,garantie extinsa).
In momentul asta singurul avantaj al MCV-ului ramane spatiul ceva mai mare.
Surprinzator, dpdv dinamic, motorul de 1.4 de pe cee'd cu CVVT face o impresie frumoasa, si il depaseste pe cel de renault la acceleratii, cel din urma avand doar repriza 60-100 in treapta a 4-a mai buna. Parerea AMS a fost ca motorul 1.4, datorita cutiei mai scurte ofera un comportament mai energic. Consumul a fost destul de mare pt MCV, cam 9% mediu, fata de 7,5% la Kia.
Trebuie mentinut ca totusi, cu toate ca motorul e mai mic, de doar 1.4, greutatea Cee'd e mai mare, 1.326 kg fata de MCV cu 1.287.