Pret revizii....
cred ca e chestie de marketing in caietul de garantie, sagetile alea trebuiau sa se termine mai pe la marginea paginii. ca in bancul ala cu "adanc, mai adanc, ioi". 

oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
-
- Moderator
- Auto:
-
- Auto:
si eu ma pregatesc de prima revizie...
in consecinta, am fost la service, am intrebat daca pot veni eu cu piesele si raspunsul a fost asa: "puteti veni dumneavoastra cu piesele, dar daca apar anumite defectiuni, acestea pot fi considerate in afara garantiei daca se constata ca au fost provocate de acele piese aduse. In schimb, cu uleiul puteti veni fara nici o problema."
Am cumparat 6 litri de ulei Castrol Edge 5W-30 sintetic. cam asta a fost recomandarea peste tot unde m-am dus.
A costat 400 Ron. Ma ashtept ca pretul reviziei acum sa fie ~ 450 Ron, cu uleiul meu.
Revizia o sa o fac la Mit motors Baneasa, pe 12.02, revin apoi cu detalii.
in consecinta, am fost la service, am intrebat daca pot veni eu cu piesele si raspunsul a fost asa: "puteti veni dumneavoastra cu piesele, dar daca apar anumite defectiuni, acestea pot fi considerate in afara garantiei daca se constata ca au fost provocate de acele piese aduse. In schimb, cu uleiul puteti veni fara nici o problema."
Am cumparat 6 litri de ulei Castrol Edge 5W-30 sintetic. cam asta a fost recomandarea peste tot unde m-am dus.
A costat 400 Ron. Ma ashtept ca pretul reviziei acum sa fie ~ 450 Ron, cu uleiul meu.
Revizia o sa o fac la Mit motors Baneasa, pe 12.02, revin apoi cu detalii.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
ma poate lamuri si pe mn cineva cum vine treaba cu revizia?
in manulaul de utilizare, ca de altfel si la dealer, mi-au zis ca revizia se face la 20k (crdi) dar asta mi se pare cam mult.....am tot citi pe forum, dar nu m-am lamurit..... e pe bune la 15k sau la 20k??
si dak poate cineva sa-mi dea un raspuns clar i-as fi f. recunoscator ca deja am 11k dupa 3,5 luni si deja incep sa ma ingrijorez in legatura cu revizia, in caz ca depasesc nr. de km.
Multzam.
in manulaul de utilizare, ca de altfel si la dealer, mi-au zis ca revizia se face la 20k (crdi) dar asta mi se pare cam mult.....am tot citi pe forum, dar nu m-am lamurit..... e pe bune la 15k sau la 20k??
si dak poate cineva sa-mi dea un raspuns clar i-as fi f. recunoscator ca deja am 11k dupa 3,5 luni si deja incep sa ma ingrijorez in legatura cu revizia, in caz ca depasesc nr. de km.
Multzam.
1.6 CrDi LX base, 90 CP (suficienti deocamdata), mars red
15K pt benzina si 20K pt motorina sau 1 an.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Auto:
am facut azi revizia la 1.6 CRDi, am dus eu ulei
CASTROL EDGE 5W-30 - 6L - 400 ron
Manopera revizie, testare electronica, filtru ulei, aer, polen - 470 ron.
un total de 870 de ron pentru verificare completa si un ulei bun, eu sunt multumit.
placutele de frana, dupa 20.000 km au 8 mm grosime.
Cand sunt noi, ele au 11 mm.
gandind asa, probabil o sa ma tina 50-60.000 km
si asta mi se pare bine.
in rest, cica totul e ok cu masina mea.
Ma declar multumit.
CASTROL EDGE 5W-30 - 6L - 400 ron
un total de 870 de ron pentru verificare completa si un ulei bun, eu sunt multumit.
si asta mi se pare bine.
Ma declar multumit.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
-
- Auto:
am facut azi revizia la 1.6 CRDi, la Mit Motors Baneasa.
am dus eu ulei CASTROL EDGE 5W-30 - 6L - 400 ron
=> un total de 870 de ron pentru verificare completa si un ulei bun, eu sunt multumit.
si asta mi se pare bine.
Ma declar multumit.
Numai bine!
am dus eu ulei CASTROL EDGE 5W-30 - 6L - 400 ron
=> un total de 870 de ron pentru verificare completa si un ulei bun, eu sunt multumit.
si asta mi se pare bine.
Ma declar multumit.
Numai bine!
Pe pagina 5 a topicului vorbeam de acel schimb de ulei dupa prima mie de km. Asa imi spusese dealerul.
Ieri am dat telefon la service (in Ploiesti Showroom-ul si service-ul nu au acelasi sediu) sa ma interesez ce si cum. Surpriza: nu se schimba uleiul. Se face doar o verificare dupa prima mie de km.
Aveti idee in ce consta aceasta verificare?
Sambata le-am zis ca o sa trec pe la ei. Pana sambata sigur o sa bat 3000 km. Sper sa nu fie vreo problema cu garantia daca nu am facut verificarea mai devreme.
Ieri am dat telefon la service (in Ploiesti Showroom-ul si service-ul nu au acelasi sediu) sa ma interesez ce si cum. Surpriza: nu se schimba uleiul. Se face doar o verificare dupa prima mie de km.
Aveti idee in ce consta aceasta verificare?
Sambata le-am zis ca o sa trec pe la ei. Pana sambata sigur o sa bat 3000 km. Sper sa nu fie vreo problema cu garantia daca nu am facut verificarea mai devreme.
KIA Cee'd 1,4 GSL LX BEST - PISTON GREY
Astea cu verificatul al 1.ooo km ... 3.ooo km sunt baliverne ... NU te obliga nimeni sa te duci sa schimbi ceva decat al 15ooo km sau un an, eventual daca vrei tu mai poti sa te duci la o revizie la 75oo km care cica s-ar face pentru masinile care ruleaza in conditii mai grele (taxi, mersul pe distante mici mai mult timp , mers in praf .. etc .. e un tabel in carte)
Garantia nu ai cum sa o pierzi decat daca nu te duci la reviziile ale din carte (15oookm, 3ooookm .... )
Garantia nu ai cum sa o pierzi decat daca nu te duci la reviziile ale din carte (15oookm, 3ooookm .... )
Pai...daca nu schimbam si noi ceva, sigur si copiii nostri TOT in romanica vor trai!Asa ca , parerea mea, sa nu dati curs acestor ,,invitatii''.
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW