Suntem (sau cel putin sunt... ) incantati sa te vedem, mai ales in tinuta de gala.petry_1776 wrote:o sa fiu cam prea aranjata pt o astfel de intrevedere... deh, nunta... Dar tentatia sa va cunosc si eu e mai mare

Suntem (sau cel putin sunt... ) incantati sa te vedem, mai ales in tinuta de gala.petry_1776 wrote:o sa fiu cam prea aranjata pt o astfel de intrevedere... deh, nunta... Dar tentatia sa va cunosc si eu e mai mare
Multumescisjax wrote:Suntem (sau cel putin sunt... ) incantati sa te vedem, mai ales in tinuta de gala.petry_1776 wrote:o sa fiu cam prea aranjata pt o astfel de intrevedere... deh, nunta... Dar tentatia sa va cunosc si eu e mai mareSper sa ne cunoastem atat de bine incat sa mergem impreuna la diverse evenimente, sa etalam tinutele deosebite si masinile sclipitoare !
clubKIA wants to BAAAUuuu you !
Lucian, daca vrei putem pleca impreuna de la bloclucian wrote:Sambata sa fie si cu putin noroc apar si eu. E la doi pasi de casa dar cine stie mereu apare cate ceva de facut:).
Eu as propune sa ne intalnim si atunci si acum, ce zicetiildlogan wrote:Buna ziua, intervin si eu cu o propunere, Daca se poate intalnirea amana cu o saptamana, adica pe 2 feb dupa ora 14 as putea participa si eu. Atunci vin in Bucuresti si ar fi placut sa pot participa. Daca nu e posibil nu e nici o problema. Multumesc si numai de bine tuturor
Ba o sa ne facem ca nu te bagam in seama ca sa nu stii care cum este. Nici nu trebuie sa cunosti vreun alt posesor, al sa-ti dai seama imediat unde trebuie sa parchezi.vlad B 69 TZG wrote:O sa incerc sa apar si eu. Daca vedeti vreo albastrala cu numaru TZG pe acolo faceti cu mana in semn de politete ca nu va cunosc pe niciunu